http://forum.krstarica.com/entry.php/31788-%D0%89%D1%83%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B8
Па качите се слободно.
Ако треба, ја нећу више да коментаришем...![]()
http://forum.krstarica.com/entry.php/31788-%D0%89%D1%83%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B8
Prilog 246405Prilog 246406
Baletanke su arhaične, imam ih već par godina ali su jaaako udobne.
Torbica je ručni rad moje ujne i zato mi je izuzetno draga. Volim odevne predmete i accessorize napravljene/sašivene lično za mene.
Uz čitav outfit je išao i šeMšir ali zaboravih da ga uslikam.
Eno je veverica! Vataj je da joj uzmemo kremić!
Jako sviđam i haljinicu i torbicu!
“What will I be doing in twenty years' time? I'll be dead, darling! Are you crazy?”
Super odluka. Ni ja ne volim bez bretela, večito moram da navlačim nagore![]()
“What will I be doing in twenty years' time? I'll be dead, darling! Are you crazy?”
...samo sa tobom svet je u boji, i ova duša se ne boji...
Ne mogu sad sama da se slikam, ali evo da opisem sta nosim. U pitanju je jedna onako kombinacija za po kuci.. Majica kratkih rukava na prugice zeleno-bijele na dekolte i dole sorc sa cvjetica sa hiljadu boja, slobodno mogu reci kao havajke, samo sto je kratak., ali ne i prekratak![]()
ja sam baš bila lepo obučena danas, al nisam se slikala
msm meni se sviđa kako sam bila obučena
možda nađem sliku te suknje od prošle godine![]()
Nosim i sada ove helanke koje su kevine bile ranije i mnogo ih volim..ali prošli vikend sam ceo bila u njima , starkama i običnoj majici odozgo - za odlazak na pijac)
![]()
Ma bila je obična XL crna, zapravo pošto je meni sve bilo na pranju uzela sam od momka majicu..bilo je, ili ćeš crnu bez natpisa ( koja je stara, prevelika i ofucana) il ćeš glanc novu Metal'ka majicu.
Daj mi ovu staru a ti idi u Metal'ci![]()
Opustena morska kombinacija
Prilog 247009Prilog 247010
Carpe diem
prave starke su crvene boje![]()
blu je plavo, blu je ime
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dDBxALfkzM0
Juče (za dva rođendana kod drugarica i izlazak u grad na rock svirku):
Nosim Killah satenski komplet i Mona kožnu tašnu, uz ogrlicu koju mnogo volim, a sa tezge na buvljaku je (no name).
Obula sam i Killah cipelice, ali sam zaboraila da ih fotografišem.
![]()
Je t'aime, je t'aime comme un fou, comme un soldat... Tu vois, je t'aime comme ça...
je l to neko kupio digitalni aparatić![]()
Nije moj, bratovljev je, al' nema veze.![]()
Je t'aime, je t'aime comme un fou, comme un soldat... Tu vois, je t'aime comme ça...
Anybody Seen My Baby
Sve pohvale!Na prvi pogled mi je izgleda mnogo tamno, al kako i volim crno, tako da mi se jako dopada. I ovo mi je naljepsa kombinacija od svih koje si kacila, oglica je bas jako lijep detalj i slaze se sa svim, jos samo da si uslikala cipelice... i da, jako lijepo ti stoji kompletic...
![]()
Bravo prelepo![]()
![]()
Evo da se i ja okacim nakon 100godina, Ovo je danas za setnju sa drugaricom, prvo sto sam izvukla iz ormara, nije mi se dalo nista posebno traziti, vec sam se u ovome osjecala nekako opusteno...
480724_4360589862548_1127430563_n.jpg
Pošalji link