Surfers Paradise, Gold Coast, Australia
![]()
Surfers Paradise, Gold Coast, Australia
![]()
"Ako tolerišemo mediokritete, oni će zapošljavati samo slične njima i kompanija će brzo imati samo nesposobne" Stiv Džobz
Pogled iz ptičije perspektive, Brisbane, Australia
![]()
"Ako tolerišemo mediokritete, oni će zapošljavati samo slične njima i kompanija će brzo imati samo nesposobne" Stiv Džobz
Trg Pobede u Temišvaru
![]()
Nuclear Ganja
Harobur bridge, Sydney, Australia. Danas mu je divan dan, puni 80 godina
Pogled sa Circular Quay-a
Pred vatromet u novogodišnjoj noći
![]()
Ja nisam umisljena..samo sam zgodna i volim zute ruze
Super brano...)
Milosev konak..to i vrapci znaju.....canon sx40
Poslednji put ažurirao/la Nina : 23.03.2012. u 10:11
Gužva u Milanu, Loreto, snimljeno iz kola večeras
![]()
nemas srece
25042009415.jpg
duomo iz drugog ugla
Ja rekoh da je u pitanju čeona fasada, koja je večito pod skelama, a ovo je pogled na Duomo iz pravca San Babile, negde iz ugla gde počinje robna kuća La Rinascente.. i na tvojoj slici je bar jedan deo pod skelama i to onaj gde je smešten lift i stepenice kojima se penje na vrh jel' tako?![]()
Najpoznatiji objekat u Novom Sadu je Petrovaradinska tvrdjava. Na nju posetioci najcesce idu kolima, dosta izuvijanim strmim kaldrmisanim putem. Ko se odluci da ide pesice imace kraci put, ali strmiji, koji pocinje bas ovde:
Petrovaradin je inace stariji od Novog Sada, kome je ranije ime bilo Petrovaradinski Sanac.
Skoplje
![]()
1000 soneta tebi Laura.....
![]()
Venezia
Verona
![]()
Banja Koviljaca
![]()
"Još sam davno morao birati između iskrene arogancije i licemjerne poniznosti.
Odabrao sam iskrenu aroganciju i niti jednom nisam požalio izbor !!"
Емисија "Ниво 23", ТВ СТБ, моје гостовање: http://www.youtube.com/watch?v=PyLuMkdy064&feature=youtu.be
Pošalji link