Zelela bih da znam nesto vise o ovom smeru i gde mogu nabaviti knjigu "Pedagogija" I deo od Djordjevica i Trnavca?![]()
Zelela bih da znam nesto vise o ovom smeru i gde mogu nabaviti knjigu "Pedagogija" I deo od Djordjevica i Trnavca?![]()
Izdavac je naucna knjiga, kupi je ili u njihovoj knjizari u knez mihajlovoj, ili u knjizari plato,l odmah ispod fakulteta na kojoj je jedno od odeljenja i ono za pedagogiju i andragogiju.Original postavio adrij@n@
Za detalje javi mi se privatnom porukom. 8)
Ciao!
Zna li neko kada su konsultacije kod Natase Vucic (istorija pedagogije)?
Valjda mislis na Natasu Vujisic.U sredu od 2 do 4 cini mi se,mada je ona cesto tamo i van konsultacija.
Hej pa vi ste ljudi sa fakulteta?Eto i mene sledece godine...moze li neko da mi prenese utiske i mozda po neki savet...
Zna li neko sta se polaze za prijemni? I koliko je bodova otprilike trebalo prosle godine za budzet a koliko za samofinansirajuci?
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Da mogao bi neko da odgovori, ljudiiiiiii, to je bitnoooooo...
студијска група: Педагогија и Андрагогија
Тест знања из а) педагогије или б) психологије
а) Тест из педагогије - Т е м а т с к е ц е л и н е:
- Васпитање - Васпитање као специфично људска делатност; Васпитање као најшири педагошки процес и појам; Могућности и границе васпитања; Васпитање као друштвена функција; Концепције васпитања; Циљ и задаци васпитања - Педагогија - Педагогија - уопштавања искуства до науке; Историјски преглед развоја васпитања и педагогије; Систем научних дисциплина у педагогији; Педагогија и друге науке; Научно истраживање васпитних појава - Школа и школски систем - Основни чиниоци система васпитања; Основна и средња школа; Школа и њено окружење - Општа питања методике васпитања личности - Неопходност познавања личности васпитаника; Општи принципи васпитног рада; Методе и средства васпитања; Наставник
Тест из педагогије - Л и т е р а т у р а:
Н. Трнавац, Ј. Ђорђевић, Педагогија, I део, Научна књига, Београд 2002.
б) Тест из психологије
Програм и литература као за психологију
Prosle godine je 78.04 poena trebalo za budzet,a 74.02 za samofinansiranje.
A da li je bolje spremati pedagogiju ili psihologiju, sta je lakse, tj. da li su pitanja iste tezine, tj. isto formulisana ili ima razlika, caka i sl.
Poslednji put ažurirao/la NecuZvaqHocuQsur : 25.02.2010. u 21:43
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Moze li mi neko reci na kojim sajtovima mogu naci e-knjige ili publikacije iz oblasti Opste pedagogije, Predskolske, Skolske pedagogije i oblasti Metodike??
Unapred hvala.
Da li mozda neko zna, da li mogu uciti iz pedagogije iz knjige, iz 1996?Ima sve teme koje su potrebne za prijemni, ali ne znam da li moze?![]()
Koliko su teska pitanja na prijemnom na testu iz pedagogije,da li se vise obraca paznja na glavne definicije ili one sporedne (manje bitne) stvari?
Cao svima,
interesuje me da li neko zna, moze li se u Srbiji kupiti sledeca knjiga DIDAKTICKE TEORIJE,s obzirom na je ima samo na hrvatski prevedena.
http://www.izloog.com/didakticke-teorije-108588.aspx
ili ako ne zna sajt sa koga mogu da je skinem.
hvala
Može li mi neko objasniti kako izgleda polaganje ispita Istorija pedagoških ideja? Ne idem na polaganja , polažem vanredno. Zanima me još i to da li negde postoji prepričana verzija literature neophodne za ispit npr: ,,Materinska škola"... Hvala unapred
Cao svima nova sam ovde danas sam se uclanila !Trazim sto vise informacija oko pedagogije na filoz.fakultetu jer planiram to da upisem ! verovatno ste vec pisali sto puta , ali zanima me koliko je otprilike potrebno bodova za upis ? Hvala !
![]()
Pošalji link