jao; evropska unija, samo mi još to fali
a građane niko nije pitao
jao; evropska unija, samo mi još to fali
a građane niko nije pitao
Ne znam koje vise da volim
Kad mi se zaova porodila bila je jedna i ni jedna vise u porodici... tako da je klinja bio omiljena ujnina igracka... a sad njih tri a svi smo bliski... vec sad osetim kad pricamo o njihovim trudnocama, da sam nekoj od tri kornjace postavila vise pitanja nego drugima, pa je vec tu onako malo skrip.... otud i fora sa tim pitanjem "A koje ces vise da volis?"![]()
Ne mozes biti ono sto nisi, niti pobeci od onog sto si
Uhvatila ih jesenja depresija....
Kakva tisina ovde....
Dok vas cekam da stavim da vidite kako je kod mene danas bilo sve nesto rozLe napolju, ne vidi se toliko na slikama, ali verujte na rec.![]()
zima, 2012.g. 027.jpg zima, 2012.g. 022.jpg zima, 2012.g. 026.jpg
Tezak je ovaj pseci zivot:![]()
dobro veče
...bro veče...![]()
.... If you can't say something nice... don't say nothing at all...
+1..![]()
Dobro vece!![]()
Pa gde ste...sta je novo?![]()
...toliko vremena zbog posla provedem ispred ekrana,da nemam volje ni da ga pogledam kad dodjem kuci....A vi kako te?![]()
Tu sam i ja... znate onaj osecaj besa kad bi drmnuli dete knjigom po tikvari.... e pa jedva to ne uradih. Ebem joj mamu, 3 raz a odvali glupost iz matematike ko da je u prvom. Kako je lenja, ma mrzi je da razmislja... a ubedjena je da zna. Ili samo laze sebe da ne bi morala uciti, jer je mrzi naravno.
Tacno znam sta pricas...moji su sve kapirali, ali nisu voleli matematiku. Sin je u drugom razredu radio samo zadatke koji mu se svidjaju - na testovima! To je bio njegov odgovor uciteljici kad ga je pitala zasto preskace zadatke.Ganjala sam ga do prosle godine, sad je u gimnaziji i bas me briga za matematiku (hemiju i fiziku), jer nece nadalje time da se bavi. Zato mu ne popustam za ostale predmete.
ja stalno imam tu zelju...od kad je krenula u peti razred ...ubi je lenjost mamicu joj
Juce je izjavila kako ona ne zeli da cita knjigu Robinzon Kruso jer je smara...i jer su joj sitna slova
muz joj doneo lupu i kaze...evo da se ne smaras sa sitnim slovima
onai ode u svoju sobu
Naravno da nije procitala ni slovo
ebote kako cu njen pubertet preziveti niko ne zna![]()
Ma kontam ja da je vecina takva, ali ja bih bar na nedelju dana da zacepim i ne budem dosadna samoj sebi stalnim ponavljanjem. Paz kad ova mladja na kraju odvali "deljivi sa 5 su brojevi koji se zavrse sa nula i pet" a ova kobila kobajagi sokirana.... kao otkud ona to zna. Pa kako da ne zna kad to ponavljam vec dve godine.
Zna verovatno i Iskra (kuckara moja) samo ne zna da kaze.
Ovde se krijete, m...
Ko je preselio kafanu?
![]()
Pošalji link