da
ne
... ...
Postoji li garancija da ću posle naseljavanja tamo moći da se upišem u zemljišne knjige? S imovinom se ne treba igreati.
Još sam u dilemi... I bih, i ne bih... Možda za početak da odem u BiH...
samo budala bi otisla. u jednom pravcu na Mars
koliko je na Marsu lepo govori sledeća analogija
tamo je kao kad bi ste se skinuli golišavi na severnom polu i zamolili nekoga da vas odalami u solarni pleksus
ако је ланац јак колико и најслабија карика, онда је маса људи паметна колико и најглупљи појединац у њој
...a kad je ta analogija bila tamo?![]()
Ma, idem...pa šta bude, biće.
...posalji nam mail![]()
Da, da, svima ću se redovno javljati... Razglednicama s Marsa... Ostaje mi da kupim neke osnovne lekove, kao aspirin, ono kad se pojede nešto pokvareno, hanzaplaste...
... ...
ccccccccccc zashto ga tamo terash kad ja bash hocu da on ide sa nama na mars![]()
где сам ја то написао и она основу чега си ти то схватила да сам ја био на Марсу?
ти или се спрдаш или ти недостаје елементарно образовање
наравно да је роматично размишљати о одласку на Марс, бити први, да ти име остане уклесано у историји човечанства...
али у реалности ако би и преживео путовање и спуштање на Марс поживео би тек толико док ти не откаже неки од виталних делова опреме, а онда следи цркавање у агонији
нек они још мало пораде на роботима и неће уопште бити потребе да човек иде на Марс барем док га не тераформирају
ако је ланац јак колико и најслабија карика, онда је маса људи паметна колико и најглупљи појединац у њој
Pošalji link