Za sada najdzabalesku je MB pivo ( 130 dvolitra)Ako zate jos neko javite
![]()
Za sada najdzabalesku je MB pivo ( 130 dvolitra)Ako zate jos neko javite
![]()
I feel like a modern day patriot,
With a mind of a God and a hearth of an atheist.
pametno al niko ne prodaje u okolini
al i to je pod znakom pitanja
Meni ortak iz sela nudio litru rakije za sto kinti
Ja uzeo, reko aj da probam
ono je mrtvi antifriz, 60 posto čistog alkohola, prži grlo samo tako, a mogao sam da osetim kako mi jetra polako nestaje xD
u stvari, poenta je da samo tom rakijom namažeš stomak.. ona će da progrize put do jetre![]()
I feel like a modern day patriot,
With a mind of a God and a hearth of an atheist.
Prvo pijanstvo...ajooj majko...napila sam se od 6 djus vodkipovracala sam 4 puta 3 sata sam plakala i jedno sat vremena sam molila neku devojku na cijoj smo gajbi bili da mi pokloni neku sliku neki faraoni iz Egipta ili sta vec...a bilo je kad sam bila prva godina srednje znaci pre 3,4 godine
![]()
“Kako sam tebe voleo, ne voli se jednom u životu.. Tako se voli jednom u hiljadu života…”
Dj.B. ♥.
Kad sam ja prvi put ozbiljnije pila (doček NG u prvoj godini), popila sam minimum toliko, plus ne znam tačno koliko bambusa, cenim oko 3 ili 4 (ja uopšte ne volim bambus, btw). Apsolutno odbijam da priznam krivicu, jer su ljudi insistirali da pijem sa njima i non stop mi uvaljivali čaše neke, a ja u fazou "ne, ne, ne! Aj dobro samo još ovo, hihihihihihi".
I u jednom momentu drug me zove da igram, ja ustajem, a ono svet se klima. Ovaj me vuče za ruku a ja vičem: "Čekaj da se stabilizujem čoveče.".
Al nikad nisam povraćala, nikad nisam imala rupe u pamćenju, nikad nisam isključila svest, mislim sad da ja tamo izvodim neki striptiz ili tako nešto neprimereno radim, i nikad, ali nikadnikadnikad me nije bolela glava ujutro, bez obzira koliko sam (i šta) popila prethodne noći. ^^
Gospodin predsednik vlade pridržava alat ministru policije dok ovaj obija trafiku!
kao sto sam napisao na onom banovanom profilu...jedini hjevi mjental jeste rakija iz plasticnog pakovanja.
znaci loza,sljiva,vinjak..to je psihodelaja.ako mesas sa pivom i vinom i to radis redovno..ne ostanes svoj u glavi
i naravno posebna je prica da ima ljudi koji u svojoj pecari rakije trpaju amonijak, zivu sodu i kokosja govna zbog jacine..
pre dve godine, kod drugarice na slavi..
pili smo, mm.. ne secam se lol
msm da je to bila vodka ili vino nzm..
ne volem pivo.
I'm a madafakin' princesS...
16 godina,zurka na plazi,od rakije piva i vina xD
Spavao sam taj dan na igralistu u travi,probudio sam se u 7 sati,nicega se secao nisam....a kada sam ustao zena siri ves bokte ****,saseko sam se,poznaje moju kevu xDD
14 god. neka žurka sa društvom sam bila, vino, pivo, votka i vinjak (mada pivo i vino malo). Kako je moglo, dobro je bilo. xD
"Zivot je atantura sa pocetkom koji su odlucili drugi, krajem koji nismo mi zeleli i koliko intermeca slucajno izabranih od stane slucaja." - Roberto Djervazo
Sad za novu godinu...pa pio sam sve i svasta,mesao sam pivo, vino, votku...mada sam bio ok do 1:30,---onda povracanje ,padanje,glupiranje
...oko 2:30 drustvo me otpratilo kuci i tako...sledeci dan 10 l kisele vode i spavanje i ponovo kao nov
![]()
Djole za predsednika...
"Da bi mogao da radiš sve ono što želiš, treba da se rodiš ili kao kralj ili kao ludak." - Aristotel
Nije prvo ali je najskorije.
Ja sam u sredini i perem odrano koleno bogapitajkojom vodom,našao je ovaj desni(jedini trezan,zapravo ne pije uopšte)dok ortak iz Požege(prema njegovim rečima išao je u osnovnu sa Maggie)leži na paleti.![]()
"Biti tolerantan prema zlu isto je što i činiti ga".
"Your country's not worth your tears!"
bilo je dovoljno svega par casa vina da se smuvam s najruznijim likom na zurci
sramota me je od same sebe![]()
Pred ženom da kleči 1000 muškaraca, ona bi izabrala onog koji je čak ni ne gleda.
oh broken-hearted boy![]()
Pred ženom da kleči 1000 muškaraca, ona bi izabrala onog koji je čak ni ne gleda.
Bend over...(
)
"Da bi mogao da radiš sve ono što želiš, treba da se rodiš ili kao kralj ili kao ludak." - Aristotel
Pošalji link