MARS - Dokaz postojanja civilizacije na Marsu; Jesmo li mi zapravo Marsovci?! - Strana 3
Strana 3 od 5 PrvaPrva 12345 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 103

Tema: MARS - Dokaz postojanja civilizacije na Marsu; Jesmo li mi zapravo Marsovci?!

Elita Branimir76 (avatar)
    Učlanjen
    16.07.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    98

Podrazumevano Re: MARS - Dokaz postojanja civilizacije na Marsu; Jesmo li mi zapravo Marsovci?!

Tema je smeštena tačno tamo gde i pripada - Natprirodne pojave i misterije.
    Da ima bilo kakvih dokaza bila bi u Prirodne pojave i otkrića.
    Na laž i na glupost se ne odgovara.

Ističe se
    Učlanjen
    03.10.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    47

Podrazumevano Re: MARS - Dokaz postojanja civilizacije na Marsu; Jesmo li mi zapravo Marsovci?!

Citat Original postavio Poznavalac stvari Pogledaj poruku
    Ајде подупри то математички.
    Овако и моја ситна деца могу напричати што шта, али пошто си ти пунолетан ајде мало озбиљности, или си не лажов, него најобичнији халуцинант.
    Sve to lepo pise u drevnim tekstovima.
    U ta davna vremena naucnici nisu bili politicki komesari, tako da su mogli da iznesu stvarne dogadjaje, a ne ono sto nekom, iz politickih razloga, odgovara.

Ističe se
    Učlanjen
    03.10.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    47

Пре краја перма постојали су сисари и гмизавци и нису се претварали једни у друге.
    Имали су заједничке претке.
    Не млатарај о ,,хемијским мутацијама", имаш примере винских мушица које су еволуирале променом вектора еволуционог притиска.
    Ajde?
    Pa to je nesto novo.
    150 godina nas ubedjujete da su sisari nastali od gmizavaca, a sada salto mortale - sisari i gmizavci su imali zajednickog pretka - vodozemca?
    Polako, doci cete vi i do toga da ni to nije tacno, vec da su i vodozemci i sisari i gmizavci imali zajednickog pretka (ribu?).
    A onda da su svi oni, u stvari, imali direktnog zajednickog pretka (beskicmenjaka?)
    .......................................
    I na kraju, da su u stvari, sve zivotinjske vrste imale direktnog zajednickog pretka - Tvorca.

Vinske musice i evolucija?
    Mislis na dobro poznatu pricu o vinskim musicama sa dva para krila?

Aktivan član Arkadijanac (avatar)
    Učlanjen
    22.01.2012.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    37

Пре краја перма постојали су сисари и гмизавци и нису се претварали једни у друге.
    Имали су заједничке претке.
    Не млатарај о ,,хемијским мутацијама", имаш примере винских мушица које су еволуирале променом вектора еволуционог притиска.
    Ja se bas ne razumem mnogo u evoluciju ali zar nije ocigledno da na ovoj planeti samo zivot moze stvoriti drugi zivot, nesto sto je mrtvo ne moze da stvara zivot, e sad ko je to ziv doneo zivot na ovu planetu nemam pojma, mislim da ce to ostati vecita misterija! Poz!
    Omne ignotum pro magnifico

Starosedelac Poznavalac stvari (avatar)
    Učlanjen
    10.07.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    2592

Citat Original postavio Sveta685 Pogledaj poruku
    Ajde?
    Pa to je nesto novo.
    150 godina nas ubedjujete da su sisari nastali od gmizavaca, a sada salto mortale - sisari i gmizavci su imali zajednickog pretka - vodozemca?
    Polako, doci cete vi i do toga da ni to nije tacno, vec da su i vodozemci i sisari i gmizavci imali zajednickog pretka (ribu?).
    A onda da su svi oni, u stvari, imali direktnog zajednickog pretka (beskicmenjaka?)
    .......................................
    I na kraju, da su u stvari, sve zivotinjske vrste imale direktnog zajednickog pretka - Tvorca.

Vinske musice i evolucija?
    Mislis na dobro poznatu pricu o vinskim musicama sa dva para krila?
    Мислим на винску мушицу којој је смањен животни век упола изменом услова средине, као и другу врсту којој је удуплан век.
    Иначе је уобичајени век винских мушица око 2 дана.
    Ово остало су ти млатарања.

Zaslužan član
    Učlanjen
    15.10.2010.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    3
    Reputaciona moć
    0

blazheno
    je neznanje
    ne?

Legenda Brzi Bravari Srbije (avatar)
    Učlanjen
    11.01.2007.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    330

Ne znam....
    ZLOJEB2

Ističe se
    Učlanjen
    03.10.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    47

Мислим на винску мушицу којој је смањен животни век упола изменом услова средине, као и другу врсту којој је удуплан век.
    Иначе је уобичајени век винских мушица око 2 дана.
    Ово остало су ти млатарања.

Aha, znaci .... od te vinske musice je tim mutacijama koje si naveo, dobijena nova vrsta zivih bica - ? (koja?).
    Vinska musica?
    A ako joj produzite zivotni vek na godinu dana, sta ce od nje nastati tada?
    Vinska musica?
    Evolucija - promene koje vode nastanku novih vrsta zivih bica, od nekih vec postojecih.

A gmizavci i sisari su (po najnovijoj teoriji evolucije) nastali od?

Starosedelac Poznavalac stvari (avatar)
    Učlanjen
    10.07.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    2592

Citat Original postavio Sveta685 Pogledaj poruku
    Aha, znaci .... od te vinske musice je tim mutacijama koje si naveo, dobijena nova vrsta zivih bica - ? (koja?).
    Vinska musica?
    A ako joj produzite zivotni vek na godinu dana, sta ce od nje nastati tada?
    Vinska musica?
    Evolucija - promene koje vode nastanku novih vrsta zivih bica, od nekih vec postojecih.

A gmizavci i sisari su (po najnovijoj teoriji evolucije) nastali od?
    Сине Свето треба ту мало више генерација да би се винска мушица под сталним притиском вектора средине променила у организам који више не може имати потомство са прародитељем.
    Него јеси ли ти спремио неки доказ оне твоје небулозе о гмизавцима, Сиријусу и томе слично?

dominguez nije na forumu
    son of thunder, son of storm, Muad'Dib - rider of the giant worm
    Obećava dominguez (avatar)
    Učlanjen
    27.10.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    17

Маните се тих мушица ... Али што се тиче еволуције имам једно занимљиво питање за све еволуционисте... Наиме, планета Земља ја стара неколико милијарди година, наравно причамо све о претпоставкама јер све што је у прошлости било а ми нисмо били очевици јесу претпоставке, а диносаруси су изгинули негде пре 65 милиона година. Значи то је ~милијарду година еволуције до стадијума рептила=диносауруса а онда након ~60 милиона година ( до појаве првог човека ~пре 2 милиона година), из тог ништавила последње катаклизме долази до најузвишенијег стадијума еволуције тј. појаве homo sapiensa док су сви рептили остали исти или се сви смањили и постали инфериорнији... ???

Него ево још једне слике са Марса, у питању је Cydonia област, растер (слика) испод, док је преко навучен катастарски план области у енглеској где се налазе не само Stonehendge, већ и Avebury http://www.flickr.com/photos/brian_b...on/5567649618/ и Sillbury hill http://www.britannia.com/wonder/emsilbry.html, и још гомила других ''stonenedge''-ова..

.
    Poslednji put ažurirao/la dominguez : 08.05.2012. u 16:59

Ističe se
    Učlanjen
    03.10.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    47

Сине Свето треба ту мало више генерација да би се винска мушица под сталним притиском вектора средине променила у организам који више не може имати потомство са прародитељем.
    Него јеси ли ти спремио неки доказ оне твоје небулозе о гмизавцима, Сиријусу и томе слично?

Da, treba vise generacija, narocito sto takve tvrdnje niko zivi ne moze ni dokazati ni opovrgnuti.
    Isto tako, ja mogu tvrditi da ce zivotinja napravljena od gline oziveti, samo joj treba malo duze vreme.
    Recimo...... 20 milijardi godina.
    Ko ne veruje, neka proveri.

Zainteresovan član
    Učlanjen
    05.07.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    29

Životinja od gline ne , ali čovek od gline odmah oživi kad mu se dune dah životni !

Legenda fisherman1 (avatar)
    Učlanjen
    30.01.2012.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    2309

Citat Original postavio pera... Pogledaj poruku
    Životinja od gline ne , ali čovek od gline odmah oživi kad mu se dune dah životni !
    S koje strane?
    Tek pametan uviđa svoju glupost.

dominguez nije na forumu
    Učlanjen
    27.10.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    17

Хахаха.... Кроз доњу пипу

Немам појма... Гледао сам да су научници успели да створе органску материју (за ДНК) уз помоћ глине, ваљда масти и воде и електромагнетних таласа (струја ваљда).. Појавиле се неке бактерије....

Zainteresovan član fanstebre (avatar)
    Učlanjen
    01.12.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    10

Meni je najsmesnije bilo kad su na discoveriju tvrdili da je neka slika sa marsa u obliku nekog lica u stvari samo poigravanje senki
    Inace....mozda je cak i na Merkuru bilo zivota samo je sve bilo sramota da kazu kako se zove stanovnik Merkura

Zaslužan član
    Učlanjen
    15.10.2010.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    3
    Reputaciona moć
    0

MARS - Dokaz postojanja civilizacije na Marsu; Jesmo li mi zapravo Marsovci?!
    neki tako deluju
    da ih malo iseckamo da vidimo ?

aleksa ndar nije na forumu
    pa ni ''provjeri'' nije gramaticki u srbiji, pa ne znam sta se trtis da ispravljas ljude
    Zaslužan član aleksa ndar (avatar)
    Učlanjen
    30.11.2011.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    5
    Reputaciona moć
    698

ja sam s marsa garant moracu iscitati temu iz pocetka da saznam bolje o svom porijeklu sta ste otkrili jesmo superiorniji?

" Али тамо гдје нам чула не могу допријети, може нас одвести наш дух ... "

Učlanjen
    11.01.2007.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    330

khm....ovo su sta? dokazi????
    ZLOJEB2

Učlanjen
    11.01.2007.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    330

Vidi sad:
    kako da kazem, a da ti razumes?
    Posto, ocigledno, tvoj nivo inteligencije nije dovoljno visok da bi sa mnom vodio smislenu konverzaciju.
    Tu je i koren problema sto ne mozes da prilagodis svoje misli i osecanja visim oblicima inteligencije...kako bi bubasvaba mogla da objasni svoj problem vezan za disproporciju mase i velicine u direktnom kontaktu sa slonovskim stopalom, ako slon nije svestan njenog postojanja..?

Tako i ti, ides po forumu i kacis nebuloze za koje niti znas ko , niti sa kojim razlogom kaci po net-u, nego kopiras i pravis se misteriJoznijim nego sto jesi (a nisi uopste), pa na taj nacin mlade forumase i forumasice koji jos nisu izgradili svoj stav o vasioni i svemu ostalom, dovodis u zabludu da postoje znanja u tvojoj glavi. To je lose.Neispravno. Neistinito.

Nevaspitanje da ne pominjem.

ZLOJEB2

Buduća legenda Kamael (avatar)
    Učlanjen
    03.04.2011.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    70
    Reputaciona moć
    322

Opusti se brko.Ti trazis dokaze o ljudima na Marsu.Pise se i o planetarnim uplivima i suptilnim energijama od kojih je sazdan i tvoj psihobioloski aparat i sa kojim stoji u uzajamnoposledicnoj vezi.Izmedju ostalog i sa strujama koje odasilje ovo nebesko telo.

Citat Original postavio Kamael Pogledaj poruku

„Ljubavnica s Marsa“ ( Novosti 1936 )

„Vjerenica mača “ ( Novosti 1935 )

Poslednji put ažurirao/la Kamael : 06.07.2012. u 23:38

Učlanjen
    11.01.2007.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    330

I? objasnjenje?
    ZLOJEB2

dominguez nije na forumu
    Učlanjen
    27.10.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    17

Exclamation Re: MARS - Dokaz postojanja civilizacije na Marsu; Jesmo li mi zapravo Marsovci?!

Да се вратимо мало на тему...

NASA је послала ровер на Марс, у потрази за доказима живота тамо. Кажу једна од њених највреднијих мисија икада.

http://www.nasa.gov/mission_pages/mars/main/index.html

http://www.danas.rs/danasrs/iz_sata_...?news_id=50062

Е сад, уколико се сложимо да је све то истина, да се тамо заиста налази овај ровер, питање је хоће ли наћи нешто од ''вештачке'' геометрије тамо, наравно, и хоће ли поделити своја сазнања са остатком света?
    (Мене интересује зашто су овај ровер послали тамо у неку ''вукојебину'', а не директно на Cydonia област и једном за свагда реше дилему...)

Уколико претпоставимо све потврдне одговоре, очекивао бих да се дође до неких револуционарних сазнања до краја ове године....

dominguez nije na forumu
    Učlanjen
    27.10.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    17

Citat Original postavio aleksa ndar Pogledaj poruku
    ja sam s marsa garant moracu iscitati temu iz pocetka da saznam bolje o svom porijeklu sta ste otkrili jesmo superiorniji?
    ]
    Па моје неко виђење је да је човек настањивао овај Сунчев систем милионима година раније, када је Сунце било ''јаче'', услови на Земљи не баш идеални за живот, док рецимо на Марсу јесу били... То ми некако све има смисла када анализирам сва та древна предања, митове и легенде, мегалитске грађевине, мени неприхватљиву теорију човекове еволуције, итд... Ванземаљци? То смо ми! То је неко моје виђење... Наравно, у оригиналу плавооки и плавокоси, како су писали древни народи... Немам појма. Сачекајмо шта ће онај робот да нађе тамо па да видимо има ли све то смисла....

Učlanjen
    11.01.2007.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    330

Pa kad malko razmislis, birali su mesta gde postoji najveca verovatnoca da se lender nece razbiti pri spustanju, da se rover nece zaglibiti u pesak, i gde ce iskoristiti krater kako bi dosao do starijih geoloskih formacija u potrazi za mikroorganizmima...manje kopanja....
    ZLOJEB2

Domaćin Dalibor.K (avatar)
    Učlanjen
    18.04.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    86

Citat Original postavio dominguez Pogledaj poruku
    Значи ипак јесмо пали с Марса?

Мени је то најзанимљивије... Зашто се као синоним за ванземаљца говори као Марсовцу? Мислим, зашто не Меркурац?... Сатурновац?
    .........
    Tihe kancelariske pacove u kanalizaciju, gde im je i mesto.

Slične teme

1. Dokaz postojanja reinkarnacije ili vesta obmana?
    Autor osveta 1912 u forumu Misterije
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 19.07.2011., 20:30
  2. Dokaz postojanja reinkarnacije ili vesta obmana?
    Autor osveta 1912 u forumu Psihologija
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 18.07.2011., 20:44
  3. Dokaz koji me ostavio bez reci!!!
    Autor The2ndSun u forumu Ljubav i seks (18+)
    Odgovora: 25
    Poslednja poruka: 01.12.2003., 12:22
  4. Mars najblizi Zemlji za poslednje 83000godina...
    Autor cpku u forumu Astrologija - stručno
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 21.07.2003., 00:44

Pravila za slanje poruka

• Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •