E pa to je baš kul
Ako bih se našao već u takvoj situaciji postala bi ko moj duh iz aladinove lampe ,kažem joj ,ma ovaj lik mi se ne sviđa -otpusti ga i ono pufff lik nestane.Onda kažem danas mi se jede pasulj sa rebarcima,a ona -jao umorna sam,a ja --vuci se u kuhinju !!!
Ili ,imamo vođenje ljubavi ja kažem ajmo jopet ,a ona,ma spava mi se a ja --tjuti ženo i podaj mi se!
Ceo svet neograničenih mogućnosti .![]()
Evo npr ja znam jedan slucaj momka kojeg ja licno poznajem. Radnja se desava u AmericiInace tip je "istresao" svoju ultra debelu i nikakvu direktorku da bi napredovao u kraijeri. I gle cuda, napredovao je
Inace posao mu je sad odlican i pravi 120 000$ na godisnjem nivou. Malo muke pa ti proceni da li je to vredno truda ili ne
![]()
Ja sam imao princip da ne mjesam radno mjesto i ljubav ili avanture . Ali ne lezi vraze ! Otvorim u Krajini trgovinu i zaposlim dve radnice .
Jedna od njih bila izuzetno vrijedna i privrzena poslu .Imala je 28 g i bez momka .I tako , malo po malo , pocnem razmisljati da udjem s
njom u ozbiljnu vezu .Nisam se zalijetao i sve se svodilo na razgovore . Kad jednom dodje u trgovinu njena majka i kaze da hoce samnom
da razgovara .Zalila se njena kcerka da sam joj stavio ruku na rame .Ja da se shokiram , sto je najgore nemam pojma da li sam joj stavljao
ruku na rame .Mama samnom razgovara , a kcerka sjedi za radnim stolom crvena kao paprika .Na kraju se razjasnimo i mama ode zadovoljna .
Kasnije razgovaram sa radnicom i ona mi prizna da joj se svidjam .Dogovorimo se da pocnemo izlaziti poslije radnog vremena .
Cim smo se dogovorili , postane ljubomorna kao pas .Pocne me preispitivati gdje sam bio i sta sam radio , a jos nismo imali ni jedan izlazak .
Vidim ja da tu nesto nije u redu i pocnem skupljati informacije o njoj . Tu saznam da se ranije lijecila na psihijatriji .
Jedva sam se izvukao iz toga !
Pošalji link