Pitanje je jednostavno... Ko zna neka kaze... Ako nece javno neka mi napise u pp ....![]()
Pitanje je jednostavno... Ko zna neka kaze... Ako nece javno neka mi napise u pp ....![]()
motas se oko te osobe kad kuca sifru diskretno i nekako provalis sta je otkucala
:I... ili ne tu sifru, mozda drzi svuda iste ili slicne sifre. a to nije kaznjivo?
Najlakši način za hakovanje FB naloga...
Znam da nije dozvoljeno, al' šta sada, rizikovaću...
Uneseš mejl osobe kojoj hoćeš da hakuješ profil...a u šifru ukucaš HACKINGTHISPROFIL.
100% radi...al' šta će ti to u životu...
ne radi ovo... mozda malim slovima?
Imash na Youtube al pazi na viruse![]()
I to sa sve PROFIL, bez Profile za eng reč...
'vako, možeš na najgluplji način resetovanjem lozinke što uopšte nije hakovanje nego lame-ovanje. Možeš da provališ gmail (osobe koju hoćeš da hakuješ) i 'ladno se prijaviš preko gmailovog naloga jer dozvoljava ulazak na profil i bez lozinke (za slučaj da ti neko hakuje profil - kako ironično)... I najteži i delotvorniji način je phishing... Pecanje... Osoba nema pojma šta joj uradi a ti dobio lozinku.. Neću ti reći kako to da uradiš jer mislim da zaista nije vredno hakovati nečiji profil jer na fejsbuku nema ništa...
Mrzim fejsbuk i slobodno nauči da hakuješ i odradi to a ne kao anonimusi koji rekoše da će 20-tog novembra oboriti face a eno ga i dalje tu...
Make your choice, adventurous Stranger... Strike the bell and bide the danger... Or wonder, till it drives you mad... What would have followed if you had.
Cemu vi ucite ovu omladinuTisina. Zvacu Dacica! Idete u HAAG!
![]()
Lako je...![]()
Ali to je zabranjeno...![]()
Volem vas ja... :)
Jedan korisnik je napisao kako da se ishakuje fb, ali nisam dozvolio da se objavi poruka. Temu cu da zakljucam.
http://www.superodmor.rs/fotokonkurs/fotografije/fotografija/10446/camac-
Pošalji link