Ma videćeš ih,sin je trenutno u fazi da nema normalniu fotografiju sve se nešto beči izmotava, a muž , ček bre kačila sam ga kad je trčao maraton![]()
ma nema veze.
opet mi se spava.
sutra necu ni na fax,mrzi me prepodne,a popodne moram.
Misli tako da te misli vode do stanja u kome nema potrebe da misliš....
║▌║ █║▌│█║▌║│█║▌║▌║
100% ZALJUBLJENA™
I ja ću uskoro zakazala sam sutra kod endokrinologa.
bolje sto nisam isla na matematiku dva,samo njih 5 polozilo kolokvijum od 90 njih.
kazu da su ovu profesorku proterali kroz razne fakultet jer je kod nje prolaznost mala.
vidim da cu da je vucem do diplomskog![]()
Misli tako da te misli vode do stanja u kome nema potrebe da misliš....
║▌║ █║▌│█║▌║│█║▌║▌║
100% ZALJUBLJENA™
Laku noć Jocika i Pometeni.![]()
dobro jutro odeljence
opet sam prva
samo vi spavajte a ja cu kafu da pijem samaaaaa
i onako sam tako ,,lepo,, raspolozena da bi nekog ubila
pa sto je sigurno sigurno je
Dobro jutro deco.......u pauzici
![]()
Sad će majka sve da vas narani.......
Jutro . Nego reših da svratim kod Ljilje na kafu da joj ne bude dosadno danas, jer nema‚posla![]()
Znaš onda reče bolje 9-ti nego 10-ti zbog PDV.![]()
Da li si videla moju ćeru na prethodnoj strani. Ja zamolila profu da ne citra, on naravno citirao i tako osta slika![]()
Sad će majka sve da vas narani.......
Moram da se spremim idem kod endokrinologa, a prvo moram po parice, uglavnom moram da brišem. Ajd pišem kad se vratim i fala na komplimentima![]()
kako je meni promakla ta slika
kao za poster su
bar dan dobri vredni narode
Pridrži mi mišljenje da ti ja pokažem!
Vratila se. Rekla mi dotorka da fino izgledam i da nastavim sa izbegavanjem određenu vrstu hrane, što će reći ovog leta nema meni mog omiljenog sladoleda
Ali kad sam joj ispričala da sam sebi napravila Švarcvald tortu sa fruktozom pohvalila me![]()
Nije pobrkala.
Ovo je tacno, moja prethodna maca, sestra od ove sad, je dok je nismo udomili jela na tri mesta u kraju.
Pa ne bas na 60 dana ali recimo 2-3 puta godisnje po 5-6 macica pa svako to leglo od napunjene godine i samo krene da se mnozi...
Ono, bolje da joj saljes stalno po malo ali i jednokratna pomoc znaci kad imas svakodnevne izdatke za toliki broj zivotinja. I jedna kad je, video si kako je.
Dobar dan svima. Kupila sam gumene klompe sa shape-up djonovima, nesto udobnije u zivotu nisam obula!![]()
Uslikaj klompe da ih i mi vidimo.![]()
Um je feral, to jedina je rasvjeta
Ma znam sve, malo se salimo.
I ja cu morati da zakazem, svi ostali parametri dobri, samo Anti Tg normalan do mozda 4 a meni 64!
Prazne baterije!Obicne krox, samo jos imaju i onaj obli djon, vidi na TV shopu, samo sam ja ove platila 490 a na TV shopu su bezobrazno skupe.
dobar dan....samo sam navratila da čestitam....našoj modlici Smeh je danas divan dan!!!!! Srećan rodjendan!!!!!![]()
![]()
Započnite dan sa osmehom....i završite ga sa njime....
Pošalji link