Mrca prošetan, okupan i neuhvatljiv za slikanje
Sad sam napokon beo
Uploaded with ImageShack.us
savatan dok je pio vodu
Uploaded with ImageShack.us
Dobro veče deco
mrtva sam umorna........prebacujem slike
juče imadosmo goste do kasno a dana smo mi bili u gostima hahahaha
dva divna dana![]()
Sad će majka sve da vas narani.......
Odem ja deco......mnogo sam umorna
laku noć od mene![]()
Sad će majka sve da vas narani.......
jao sto vam lepi ti kucici i macici
boli me ruka i ledja
sinoc sam se skrljala niz neke stepenice, bio mraki sva se izgrebala po ledjima i ruci
sutra pada kisabas bezveze
Pridrži mi mišljenje da ti ja pokažem!
Crni profo pa zar ti misliš da ja imam dlakave rukeTo su ruke moga sina, A ti mali stalnotako dahći i drže isplažen jezik, ne davimo ga mi. Uživa si on kod nas. Profo dobili ta tvoja žemska koje te usvojila ime?
Ja imam povredu druge vrste.
UIšao nam jež opet u dvorište i ono ludo kučište laje, laje, laje... Izađem da ga "pokupim" (tu već odavno imam "patent": nečim ga ubacim u kantu i iznesem iz dvorišta) i čim sam mu prišla i krenula da ga "pokupim" Dona uletela između nas i zgrabila ga zubima! Uz put je zakačila moju nogu (dve-tri bodlje su mi čak ostale zabodene) i sad nikako da mi se to bar malo smiri... Crveno je, vruće je, poiskakale neke blande (tipa ujed komarca) bez obzira što sam sve oprala, pa isprala alkoholom... ne pomaže.
Kako li je tek Doni - ne znam (proverila sam, nema bodlje niti bilo kakve vidljive povrede)
Velika srca vole, mala traže da budu voljena
Pridrži mi mišljenje da ti ja pokažem!
A ti mislis Ja gledim ruke, vidi ti nje, ja se bre zabrinuo za cuku, jadnicak a ona opali po meni,
A ima ime , pa zovem je Maca, koje bre drugo ime da dam ovde u Kanadi, pa niko ih ne zovu ovde, mac, mac i tako kao kod nas, ofde je stranski jezik i ona mora da nauci srpski,jelte molicu fino.
Evo kisa pljusti a ja nisam kola stavio u Garazu, ma valjda ce Kisa da dobro opere moja kola........hehehe![]()
Pošalji link