Moj sin je prvi put opstr. bronhitis imao sa 2,5 meseca. Od tada, pa do njegovih 9 meseci, mi nismo bili normalni. Nos mu je cureo sve vreme, znali smo sve faze. Kad krene ono techno, providno, kao voda-muz i ja se pos... Lechili ga lekari normalno, mi jurili u bolnicu (uglavnom nocu), padale razne terapije koje medicina poznaje: urbazoni, inhalacije spalmotilom (aloprol), adrenalin.
Da ne duzim. On sada, hvala Bogu, ima 9 godina. Sa 9 meseci, pocheli smo da ga izvlachimo. Prvo: prestali smo da mu dajemo antibiotike kada bi ih dobijao kao terapiju. Zatim: saznali smo za preparat na bazi matichnog mlecha "revita" (i danas ga koristimo od jeseni do proleca, svi u kuci, njemu narochito dajem redovno-prirodno sasvim). Revita je napravila prvo chudo. Zatim, istretiran je homeopatski (profesionalno) i prelazili smo na homeopatske lekove. Nikada nismo operisali chuveni treci krajnik, iako su stalno "kidisali" (dr, ne ljuti se, nishta protiv lekara, samo iznosim svoj stav i iskustvo

), nismo nikada uradili alergoloshke probe (shta ce mi da znam ako ne moram?).
Stoga, preporuchujem revitu i homeopatsko lechenje. Ono je inache veoma uspeshno kod problema sa kojima kl. medicina vodi vishedecenijske neuspeshne bitke.
Napominjem: OVO SU MOJA ISKUSTVA.
Pozdrav.
Pošalji link