Zaljubljena u ozenjenog muskarca - Strana 4
Strana 4 od 16 PrvaPrva 1234567814 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 76 do 100 od 400

Tema: Zaljubljena u ozenjenog muskarca

Zainteresovan član
    Učlanjen
    15.11.2011.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    7

Podrazumevano Re: Zaljubljena u ozenjenog muskarca

Citat Original postavio shojo maho Pogledaj poruku
    ok, ja sam se osvrnula na konkretnu pricu, a da tako reagujem me je podstakla ne zaljubljenost necija sama po sebi pa i u ozenjenog, nikad ne znamo sami sta moze da desi,
    vec ono sta je ona ispisala, sigurna sam da ti koliko god da se zaljubis ne bi zelela nekom da pati i da mu uradis ovo ili ono, sasvim sam sigurna
    Ok,svasta sam napisala.Ali,pobogu,naravno da nikad ne bih zgazila zenu ili tako nesto.Samo je mrzim zato sto je nju izabrao.

Zainteresovan član
    Učlanjen
    15.11.2011.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    7

pa tako pricaju ljubomorne zene, kad ne mogu da imaju muskarca koga zele, o svojim suparnicama
    jel si joj drzala svecu? eto bila je sa mnogima, i izabrala najboljeg.
    Bas se vidi da si neka jadnica koju muz vara.Uopste ne gledas realno na ovo.

Zaslužan član
    Učlanjen
    02.08.2009.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    9
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio milica stanic Pogledaj poruku
    A sto?Zato sto bi tvom muzu dosadilo da samo tebe ****? Jel vidis kako razmisljas? Ajde stavi se na moje mesto.Ne na moje nego na mesto bilo koje devojke sa ovakvom ili slicnom pricom.Svi samo gledate kako da osudjujete nekoga!!!
    i kažeš da voliš? o hebo me konj što se trudim......popi mlekicu pa u krevet, bio je ovo naporan dan za tebe...ajde, da ne skidam kaiš!

Elita Dubravka (avatar)
    Učlanjen
    08.10.2011.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    626

A sto?Zato sto bi tvom muzu dosadilo da samo tebe ****? Jel vidis kako razmisljas? Ajde stavi se na moje mesto.Ne na moje nego na mesto bilo koje devojke sa ovakvom ili slicnom pricom.Svi samo gledate kako da osudjujete nekoga!!!
    pricas gluposti. mrzis njegovu zenu..zar to nije bolesno.sta ti je ona kriva.ja sam ti samo iskreno rekla kako bi postupila da neko pipne nesto sto je moje...

Zainteresovan član
    Učlanjen
    15.11.2011.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    7

Citat Original postavio Mr Komri Pogledaj poruku
    i kažeš da voliš? o hebo me konj što se trudim......popi mlekicu pa u krevet, bio je ovo naporan dan za tebe...ajde, da ne skidam kaiš!
    Zasto sad to kazes?Brate,nerviraju me kad samo osudjuju a ne mogu realno da posmatraju.Hoces da kazes da ne volim?Vise od godinu dana ja VOLIM!!!! To sam pokusavala da zaboravim i sta sve nisam radila samo da to osecanje nestane ali ne uspeva.Ja ovo radim bas zato sto mi je stalo do njega,do njegovog zivota.Da mi nije stalo mogla bih odavno da budem sa njim i da me bas briga sta ce da bude posle,ali ne.Molim vas,zamo zamislite tu situaciju.

Zainteresovan član
    Učlanjen
    15.11.2011.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    7

Citat Original postavio dubravkastankovic Pogledaj poruku
    pricas gluposti. mrzis njegovu zenu..zar to nije bolesno.sta ti je ona kriva.ja sam ti samo iskreno rekla kako bi postupila da neko pipne nesto sto je moje...
    Da,ali svi to tako bezdusno pricate.Ja coveka volim.I da je ona neka normalna sigurno ne bih tako razmisljala o njoj.Ona se ponasa kao da je njeno vlasnistvo.Bukvalno ne zivi zbog nje.Posao i kuca i to je to.Ne da mu da izlazi sa drustvom,ne da da ide na utakmice sa njima,na proslave,apsolutni nista,da ne nabrajam sad.

Zaslužan član
    Učlanjen
    02.08.2009.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    9
    Reputaciona moć
    0

Zasto sad to kazes?Brate,nerviraju me kad samo osudjuju a ne mogu realno da posmatraju.Hoces da kazes da ne volim?Vise od godinu dana ja VOLIM!!!! To sam pokusavala da zaboravim i sta sve nisam radila samo da to osecanje nestane ali ne uspeva.Ja ovo radim bas zato sto mi je stalo do njega,do njegovog zivota.Da mi nije stalo mogla bih odavno da budem sa njim i da me bas briga sta ce da bude posle,ali ne.Molim vas,zamo zamislite tu situaciju.
    pa šta ćeš da uradiš? lepo te pitam, ti kažeš ne znam? a mi ti svi kažemo zaboravi ga!
    šta sad želiš da ti kažemo ono što ti želiš? ti se subjektivna!

Starosedelac
    Učlanjen
    26.01.2009.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    0

Bas se vidi da si neka jadnica koju muz vara.Uopste ne gledas realno na ovo.
    ne gledas ti l realno ni na sta,
    nepostovanje sebe same vristi iz svake reci koju napises. povedi racuna da ne postanes krpa za praznjenje, jer kao sto rekoh nacin razmisljanja govori da ti nisi zena koja se slucajno zaljubila u ozenjenog
    ti imas problem sa samopostovanjem, i ego hranis mastanjem o razbucavanju odnosa jednog muskarca i jedne ocigledno prelepe zene sto te izgleda najvise boli..
    nisu oni bitni, to je samo primer principa koga se drzis...jasno je.
    lecis komplekse i u tom lecenju pazi da ne zaglibis.puna si mrznje. ne volis njega, mrzis sebe u stvari.
    Poslednji put ažurirao/la shojo maho : 17.11.2011. u 23:16

Buduća legenda Ethelwulf (avatar)
    Učlanjen
    22.02.2007.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    297

A ti samo gledaš da okreneš priču tako da si ti u pravu i imaš puno pravo na to.. Kao što rekoh gore, kao dete koje je zapelo za igračku i hoće baš tu i nijednu drugu.. Voliš ga a pričala sa njim nisi.. Nezrelo

I da je ona neka normalna sigurno ne bih tako razmisljala o njoj.Ona se ponasa kao da je njeno vlasnistvo.Bukvalno ne zivi zbog nje.Posao i kuca i to je to.Ne da mu da izlazi sa drustvom,ne da da ide na utakmice sa njima,na proslave,apsolutni nista,da ne nabrajam sad.
    Ma bi, samo bi ti tad opravdanje bilo nešto drugo.. A ovo drugo ti ne možeš znati
    You'll come to learn that my flesh is unslashable

Zaslužan član
    Učlanjen
    02.08.2009.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    9
    Reputaciona moć
    0

Da,ali svi to tako bezdusno pricate.Ja coveka volim.I da je ona neka normalna sigurno ne bih tako razmisljala o njoj.Ona se ponasa kao da je njeno vlasnistvo.Bukvalno ne zivi zbog nje.Posao i kuca i to je to.Ne da mu da izlazi sa drustvom,ne da da ide na utakmice sa njima,na proslave,apsolutni nista,da ne nabrajam sad.
    ejjjjjjjjjjjjjjj breeeeeeeeeeeeeee pa to je njihova stvar, alo breeeeeeeeeeeee brak se tiče samo osoba u njemu. Ako se on ne buni,šta se ti buniš? trgni se ženo. biće te sramota ovoga što pišeš ovde

Starosedelac
    Učlanjen
    26.01.2009.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    0

ma ili si klon koji nas ovde zajebava ili si izvinjavam se esktremno glupa zena, koja se retko srece.
    volis coveka koga ne znas i koga sreces u prolazu?
    mozda on ne zeli da izlazi, mozda mu je super sa njom
    ti bas licis na zenu koja mu ne bi dala da ide bilo gde cak i da zeli. zato ne serendaj. kao sto sam rekla treba ti lupiti par vaspitnih da se osvestis

Starosedelac georgejune (avatar)
    Učlanjen
    26.11.2007.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    3
    Reputaciona moć
    4976

Vid o cemu vi raspravljate
    gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,attention whores,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo

Starosedelac NovaIsta (avatar)
    Učlanjen
    01.05.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    737

a ti si neka spasiteljka, a
    idi spasavaj gladnu decu afrike, azije i srbije, to je humanost. a muzevima je dobro.
    "cuti, karraj i ne smaraj" NovaIsta

Starosedelac neizreciva (avatar)
    Učlanjen
    02.04.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    512

nevina devojka od 20 godina.....a pored toga i malko pobrkanih loncica.....nema ona pojma sta je ljubav, tek treba da uci o zivotu i muskarcima...a latila se coveka ko pijana plota....lose, jako lose ako krene da rovari jer je opsesija potpuno savladala.....
    Smatram da je smeh jedna od najozbiljnijih stvari...

Legenda svarozic (avatar)
    Učlanjen
    19.09.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    577

Ma šta ste se primili, zahebava se djevojčica... ali nije da stvar nije interesantna i specifična...
    Tadiću vrati se, sve ti je oprošteno!

Zainteresovan član
    Učlanjen
    15.11.2011.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    7

ma ili si klon koji nas ovde zajebava ili si izvinjavam se esktremno glupa zena, koja se retko srece.
    volis coveka koga ne znas i koga sreces u prolazu?
    mozda on ne zeli da izlazi, mozda mu je super sa njom
    ti bas licis na zenu koja mu ne bi dala da ide bilo gde cak i da zeli. zato ne serendaj. kao sto sam rekla treba ti lupiti par vaspitnih da se osvestis
    Nije samo u prolazu,pricamo mi,ali to je sve poslovno.

Zainteresovan član
    Učlanjen
    15.11.2011.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    7

Citat Original postavio neizreciva Pogledaj poruku
    nevina devojka od 20 godina.....a pored toga i malko pobrkanih loncica.....nema ona pojma sta je ljubav, tek treba da uci o zivotu i muskarcima...a latila se coveka ko pijana plota....lose, jako lose ako krene da rovari jer je opsesija potpuno savladala.....
    Ja znam sta osecam,to ne mozete vi da znate.I kakve veze imaju mojih 20 godina sa nevinoscu.Jednostavno nisam nasla pravog da to uradim sa njim.

Starosedelac georgejune (avatar)
    Učlanjen
    26.11.2007.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    3
    Reputaciona moć
    4976

Nevina eee zivote skote
    gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,attention whores,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo

Starosedelac
    Učlanjen
    20.12.2010.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    2
    Reputaciona moć
    0

Ja znam sta osecam,to ne mozete vi da znate.I kakve veze imaju mojih 20 godina sa nevinoscu.Jednostavno nisam nasla pravog da to uradim sa njim.
    Pa sto cutis ...evo ga pravi

Zainteresovan član
    Učlanjen
    15.11.2011.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    7

Citat Original postavio Angel4U Pogledaj poruku
    Pa sto cutis ...evo ga pravi
    Hahahahahahahah!!!!!!!!!Znam da je tesko da me razumete,jer ni ja sama ne znam sta hocu.Ja bih volela da budem sa njim,a sa druge strane ne bih htela da mu kvari srecu,ako je uopste ima.Ali ja to ne znam i ne mogu nikako da saznam.Ljudi pricaju svasta.Svi pricaju drugacije,a ja izgleda usvajam samo price koje meni odgovaraju.Ja bih samo volela da je on slobodan i da mogu normalno da budem sa njim,a da ne brinem o tome da li ce me neko sresti na ulici i otera me u p.m. Ali sve to je nemoguce jer on nije slobodan.

Starosedelac
    Učlanjen
    20.12.2010.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    2
    Reputaciona moć
    0

Hahahahahahahah!!!!!!!!!Znam da je tesko da me razumete,jer ni ja sama ne znam sta hocu.Ja bih volela da budem sa njim,a sa druge strane ne bih htela da mu kvari srecu,ako je uopste ima.Ali ja to ne znam i ne mogu nikako da saznam.Ljudi pricaju svasta.Svi pricaju drugacije,a ja izgleda usvajam samo price koje meni odgovaraju.Ja bih samo volela da je on slobodan i da mogu normalno da budem sa njim,a da ne brinem o tome da li ce me neko sresti na ulici i otera me u p.m. Ali sve to je nemoguce jer on nije slobodan.
    Ma razumem te savrseno

Meni to ne smeta licno ...sa kim si u vezi

Evo ja sam slobodan ko pticica za Avanture ...i Pravi sam hehehe

Imash slatko ime sreco ... btw

Samo ja ne volim ozbiljne veze ...sexic, zabava i tako xixixixix

Zaslužan član
    Učlanjen
    02.08.2009.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    9
    Reputaciona moć
    0

ma to je ok skroz. problem je što tražiš ljubav tamo gde je nema. moraš preseć

Zainteresovan član
    Učlanjen
    15.11.2011.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    7

Citat Original postavio Mr Komri Pogledaj poruku
    ma to je ok skroz. problem je što tražiš ljubav tamo gde je nema. moraš preseć
    Da,u pravu si.I ocekivala sam ovakav odgovor.

Starosedelac Luna (avatar)
    Učlanjen
    09.07.2009.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    2742

E ***,kako znas sta ce da se desi?Ko zna ,mozda se on zaljubi...Pa *** nikad ne znamo sta nam nosi dan,sta noc....U zivotu ne treba biti tako iskljuciv.
    "Some people never go crazy.What truly horrible lives they must lead."
    Charles Buk
    owski

Zaslužan član Skydancer (avatar)
    Učlanjen
    17.07.2009.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    2438

Nikada ne bih uzela tudjeg muskarca ili tudju upotrebljenu maramicu.

A ako postavljacicu teme ne drma pubertet, onda pati od opsesivno - manicnog poremecaja licnosti.
    Um je feral, to jedina je rasvjeta

Slične teme

1. Kako zavesti ozenjenog muskarca?
    Autor GospodjicaJ u forumu Ljubav i seks (18+)
    Odgovora: 729
    Poslednja poruka: 07.07.2012., 10:05
  2. Kako ozenjenog muskarca zavesti za jednu noc?
    Autor biljanaDir u forumu Ljubav i seks (18+)
    Odgovora: 658
    Poslednja poruka: 06.07.2012., 22:14
  3. Fizicki izgled ozenjenog muskarca:)
    Autor Gost118 u forumu Žene
    Odgovora: 91
    Poslednja poruka: 28.11.2007., 11:37
  4. Sex sa 2 muskarca ?
    Autor Mala u forumu Ljubav i seks (18+)
    Odgovora: 209
    Poslednja poruka: 26.01.2007., 22:01
  5. Odgovora: 20
    Poslednja poruka: 06.09.2004., 18:17