Zasto sad to kazes?Brate,nerviraju me kad samo osudjuju a ne mogu realno da posmatraju.Hoces da kazes da ne volim?Vise od godinu dana ja VOLIM!!!! To sam pokusavala da zaboravim i sta sve nisam radila samo da to osecanje nestane ali ne uspeva.Ja ovo radim bas zato sto mi je stalo do njega,do njegovog zivota.Da mi nije stalo mogla bih odavno da budem sa njim i da me bas briga sta ce da bude posle,ali ne.Molim vas,zamo zamislite tu situaciju.
Da,ali svi to tako bezdusno pricate.Ja coveka volim.I da je ona neka normalna sigurno ne bih tako razmisljala o njoj.Ona se ponasa kao da je njeno vlasnistvo.Bukvalno ne zivi zbog nje.Posao i kuca i to je to.Ne da mu da izlazi sa drustvom,ne da da ide na utakmice sa njima,na proslave,apsolutni nista,da ne nabrajam sad.
ne gledas ti l realno ni na sta,
nepostovanje sebe same vristi iz svake reci koju napises. povedi racuna da ne postanes krpa za praznjenje, jer kao sto rekoh nacin razmisljanja govori da ti nisi zena koja se slucajno zaljubila u ozenjenog
ti imas problem sa samopostovanjem, i ego hranis mastanjem o razbucavanju odnosa jednog muskarca i jedne ocigledno prelepe zene sto te izgleda najvise boli..
nisu oni bitni, to je samo primer principa koga se drzis...jasno je.
lecis komplekse i u tom lecenju pazi da ne zaglibis.puna si mrznje. ne volis njega, mrzis sebe u stvari.
Poslednji put ažurirao/la shojo maho : 17.11.2011. u 23:16
A ti samo gledaš da okreneš priču tako da si ti u pravu i imaš puno pravo na to.. Kao što rekoh gore, kao dete koje je zapelo za igračku i hoće baš tu i nijednu drugu.. Voliš ga a pričala sa njim nisi.. Nezrelo
Ma bi, samo bi ti tad opravdanje bilo nešto drugo.. A ovo drugo ti ne možeš znatiI da je ona neka normalna sigurno ne bih tako razmisljala o njoj.Ona se ponasa kao da je njeno vlasnistvo.Bukvalno ne zivi zbog nje.Posao i kuca i to je to.Ne da mu da izlazi sa drustvom,ne da da ide na utakmice sa njima,na proslave,apsolutni nista,da ne nabrajam sad.
You'll come to learn that my flesh is unslashable
ma ili si klon koji nas ovde zajebava ili si izvinjavam se esktremno glupa zena, koja se retko srece.
volis coveka koga ne znas i koga sreces u prolazu?
mozda on ne zeli da izlazi, mozda mu je super sa njom
ti bas licis na zenu koja mu ne bi dala da ide bilo gde cak i da zeli. zato ne serendaj. kao sto sam rekla treba ti lupiti par vaspitnih da se osvestis![]()
Vid o cemu vi raspravljate
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,attention whores,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
nevina devojka od 20 godina.....a pored toga i malko pobrkanih loncica.....nema ona pojma sta je ljubav, tek treba da uci o zivotu i muskarcima...a latila se coveka ko pijana plota....lose, jako lose ako krene da rovari jer je opsesija potpuno savladala.....
Smatram da je smeh jedna od najozbiljnijih stvari...
Ma šta ste se primili, zahebava se djevojčica... ali nije da stvar nije interesantna i specifična...
Tadiću vrati se, sve ti je oprošteno!
Nevina eee zivote skote
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,attention whores,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
Hahahahahahahah!!!!!!!!!Znam da je tesko da me razumete,jer ni ja sama ne znam sta hocu.Ja bih volela da budem sa njim,a sa druge strane ne bih htela da mu kvari srecu,ako je uopste ima.Ali ja to ne znam i ne mogu nikako da saznam.Ljudi pricaju svasta.Svi pricaju drugacije,a ja izgleda usvajam samo price koje meni odgovaraju.Ja bih samo volela da je on slobodan i da mogu normalno da budem sa njim,a da ne brinem o tome da li ce me neko sresti na ulici i otera me u p.m. Ali sve to je nemoguce jer on nije slobodan.
E ***,kako znas sta ce da se desi?Ko zna ,mozda se on zaljubi...Pa *** nikad ne znamo sta nam nosi dan,sta noc....U zivotu ne treba biti tako iskljuciv.
"Some people never go crazy.What truly horrible lives they must lead."
Charles Bukowski
Nikada ne bih uzela tudjeg muskarca ili tudju upotrebljenu maramicu.
A ako postavljacicu teme ne drma pubertet, onda pati od opsesivno - manicnog poremecaja licnosti.
Um je feral, to jedina je rasvjeta
Pošalji link