Odose Kinezi, ostadose saolin monasi...
Odose Kinezi, ostadose saolin monasi...
http://www.kurir-info.rs/vesti/polit...lni-147146.php
Velja Ilic: U Vladi sede ljudi koji nisu normalni. Kako nezvanicno saznajemo, sledeca stvar kojom ce nas prosvetliti jeste da je koka kola gazirana.
http://www.kurir-info.rs/vesti/drust...nih-146742.php
Orbovic: Netacno da Srbija ima mnogo nepismenih. Slazem se sa ovim. Sta su onih par stotina u Skupstini, naspram 6 miliona...
Obelezavanje Svetskog dana nauke u Jagodini proslavljeno prezentacijom najnovijih metoda za pravljenje opanaka.
http://www.kurir-info.rs/vesti/polit...ada-147088.php
Fajront u Skupstini posle samo dva sata rada. Danas bilo lepo vreme, sto bi gubili vreme u Skupstini na neka nevazna pitanja...
Jasna Matic prikazivala Srbiju u dobrom svetlu svud po svetu. Ja mislim da je najlepsi utisak ostavila u Kongu, kada su gladna deca, verovatno po prvi put u svom zivotu, videla svinju.
Kriza na Kosovu, Tanji Savic muz ukrao dete, razvodi se Toni Cetinski... Moze li gore od ovoga?
Pretpostavljam da je Dino Merlin zavrsio muzicku skolu u Gornjoj Maoci...
Majka izbacila Tanju Savic iz kuce. Sad je valjda umesto zvezde, kometa Granda?
Roditelji ogorceni jer su deca gledala crtani sa erotskim sadrzajem. Ja ne znam sta je tu lose, kad su deca mogla da gledaju i utakmicu Srbije sa Meksikom...
Jovanovicu Srbija kriva za srpske zrtve. Po njemu, verovatno smo krivi i za aferu Votergejt, napad Persijanaca na Spartu, propast Atlantide...
Dinkic:U Titovo vreme najbolje bilo. Uspon rok n rola na ovim prostorima, koncerti sirom bivse Juge, milina.
Izgleda da je jedan od uslova za ulazak u EU i taj da nasa Vlada bude Vlada iz senke. Posto nisam video da su nesto konkretno uradili vec duze vreme...
Najgora stvar koju mozete reci macki je Ebo ti pas mater.
OVA DEVOJKA JE LAŽAN PROFIL. TO JE U STVARI MELICIJA KOJA NAVLAČI NAROD. IZBRIŠITE JE OD PRIJATELJIMA INAČE IMA VIRUS, BRIŠE CEO KOMJUTER
Sta Crkva misli o onim stvarima? Pa, pod broj jedan, da treba smanjiti granicu punoletstva za decake...
Majka jednog od siledzija koji su maltretirali Aleksu Jankovica rekla je kako je policija utvrdila da kod njenog sina nema nikakvih odgovornosti sto se tice vrsnjackog nasilja. I u pravu je. Maltretiranjem cele skole, dokazao je da kod njega ne postoje elementi bilo kakve odgovornosti.
Bijonse zaradi 113 830 dolara u minutu. Covek da se ne seti da razgovara s njome, moze biti optuzen za pljacku...
Poslednji put ažurirao/la Zasticeni svedok : 13.11.2011. u 20:06
Ja mislim da pre svega Konuzin, a zatim i domaci poslanici imaju potpuno pogresnu interpretaciju Juznog toka...
Nije moje delo, ali da doprinesem temi:
,,Bube balegari valjaju i po nekoliko desetian kilograma izmeta dnevno.
Prijatelju, kakva ti je to buba na glavi!?"
Glavni i odgovorni urednik spota Soulfood je verovatno Marti Ahtisari...
Demokratija je politicki sistem koji pokazuje kako jedna drzava treba da se ponasa da bi Amerika dobila naftu.
Homoseksualni brakovi bili zabranjeni u starom Rimu. Time smo dobili dokaz da je Palmin predak bio senator u Rimu.
Oduvek mi se dopadao nacin razmisljanja komandanata Svemirskih marinaca iz Warhammera 40k. Pretpostavljam da su u tom razmisljanju inspiraciju nasli i nasi duhovni vodji iz devedesetih...
Sto se svetske politike tice, mislim da je glavni predstavnik ekstremne desnice Dzunior Dos Santos...
Pobijena Ajnstajnova teorija relativiteta. Sve je realtivno, osim suta Marka Pantelica. On je rasan.
Pošalji link