Nema potrebe za tim. Za povremeno skeniranje ako insistiraš na Nod-u...imaš Eset Online Virus Scan >>> http://www.eset.com/us/online-scanner/
BitDefender Antivirus
Norton Antivirus
ESET Nod32 Antivirus
Kaspersky Antivirus
F-Secure Antivirus
Zonealarm Antivirus
McAfee Antivirus Plus
Panda Antivirus
Avira Antivirus
Avast Antivirus
AVG Antivirus
Microsoft Security Essentials
Comodo Antivirus
Neki drugi (obavestiti Falca da doda opciju
)
Gdata Antivirus
Nema potrebe za tim. Za povremeno skeniranje ako insistiraš na Nod-u...imaš Eset Online Virus Scan >>> http://www.eset.com/us/online-scanner/
Ističe mi licenca za Norton za 2 dana, a ne mogu da nadjem novu licencu, pa ću morati da instaliram neki drugi AV. Šteta, koristio sam ga godinu dana, radio je bez ijedne greške.
Instaliraću Emsisoft, pa da i njega konačno isprobam. Koliko sam upratio, riječ je o vrhunskoj zaštiti.
sta se bakcete sa antivirusima kada je najbolji na svetu komodointernetsecuritypremium a jos je i besplatan
Emsisoft Internet Security ,odličan izbor.Osim standardno dobre antimalware komponente koja je već duže vreme u samom vrhu liste po mnogim testovima ,ima i odličan firewall (online armor) kao i hips.
Samo jedini problem može biti to što ćeš teško naći licencu za njega.
Emsisoft je totalno sranje! Blokira mi pola interneta! Aj što je blokirao 95% torent sajtova, nego blokira čak i neke svetski poznate sajtove kao što su ESPN, Goodreads...Užas od proizvoda! Mijenjam ga posle samo 3 dana korištenja.
Na redu je KAV 2012.
Ukratko sam EIS pogledao u VM ,koliko troši mem,proverio na par sajtova sa malwaredomainlist. Ništa neobično primetio nisam,što je trebao da blokira ,to je i učinio.Za konkretniji stav ,potrebno je više vremena.Treba podesiti opcije u settings i koristiti par dana, pa doneti definitivne zaključke.
Poznate sajtove takođe nisam otvarao pa i ne znam kako reaguje sa njima,sličan problem ima i MBAM sa blokiranjem proverenih sajtova. Možda mu je to mana ...
Što se tiče detekcije EAM kreće se 95-99% zavisno od testa,EOA je u vrhu sa Comodo i Outpost Firewall.
Za EIS sam čitao samo pozitivne kritike,nisam primetio negativne komentare.
Tako da ne znam šta bih ti rekao,osim da onda probaš neki drugi.![]()
Samo da još napomenem, Emsisoft nije dozvoljavao otvaranje bilo kakvih linkova koje su mi prijatelji slali u FB inbox ili na chat, čak i linkove sa You Tube! U početku nisam znao o čemu je riječ, vidim dopisujem se sa drugom koji mi šalje 5-6 linkova nekih pjesama, ali nema šanse da ih otvoriš. Tek kasnije povezem o čemu se radi. Sad kad sam ga obrisao, opet sve radi perfektno.
EAM je dosta dobar program ima jako dobru detekciju i brz skener mnogo brži od MBAM ali mu je ta web zaštita skroz nenormalna.U settingu može da se isključi da ne blokira svašta nego samo malware stranice ali opet nevidim svrhu da se neki sigurnosni program bavi blokiranjem celokupnih warez i torrent sajtova za svaki slučaj zato što na njima ima neki link za download sa virusom.Kad se to isključi program jako fino radi ali se ni meni nije svidela takva funkcija ipak je svrha sigurnosnog programa da blokira pretnju a ne pola interneta kao prevenciju.Kao free verzija samo za skeniranje je uvek poželjan.
AVIRA...Definitivno!!!![]()
Avest 7![]()
Avast Internet Security 7
Da li ste imali nekih problema zato što ste već imali neki antivirus u sistemu? Meni su pri reinstaliranju OS instalirali Avast, a ja sam instalirao Nod i počeli su problemi sa blokiranjem računara. I na gore ponuđenoj adresi
vidim da treba da instaliram neke stvari pa se bojim da opet ne dođe do nekih blokada.
Voljeni nikada ne umiru.
Dva aktivna antivirusa ne sme da budu na jednom operativnom sistemu,nije ni cudo sto ti koci,zadrzi avast,dodaj malwarebytes i mcshield
connect, respect, protect
Najbolji Antyvirus je BitDefender plus 2012....
u Top 10 on je Broj 1 ..
Ljudi ga slabo koriste zbog neophodne Licence ...Mislim kad prodje trial![]()
Ne koristim niti AV niti firewall,komp mi ok radi ^^
Al bih izdvojio od Anti Virusa NOD 32 i Kaspersky![]()
Nigde ne pripadam i ne trudim se da se dopadnem, takav sam kakav sam, i nemam na to sta da dodam, ne!
Pošalji link