nebi ništa...ustvari može jedno dvajes iljade evara, al pošto znam da nema, ondak ništa...
nebi ništa...ustvari može jedno dvajes iljade evara, al pošto znam da nema, ondak ništa...
hoću i ja kakve god pare, samo da odem odavde i da se ne vratim više nikad.
I don't do drugs. I am drugs. Take me, I am the drug; take me, I am hallucinogenic..
dećeš...![]()
ne znam, gde god![]()
I don't do drugs. I am drugs. Take me, I am the drug; take me, I am hallucinogenic..
Ti si divna i plodan devojka. Hoc'u da budesh srec'na.
Ja sam otishao odavno, danas me nesmeja na pumpi devojka koja trazzi susheno meso gde samo prodaju
kondome i masovno proizvedene slatkishe. Od Indijca kojeg teshko razumesh i ako im je cela shkola u tom jeziku.
U doba, kad je praznik, pa sve zatvoreno.
(A ja?, Kupio sam mleko i jako skupu paklu cigara, voleo bi da nisam trebao)
Ever way you go don't become a mental piece -- bud@
ufunjavanje u mekani zagrljaj bez nagoveštaja izlaska iz njega
Pitala ovu Poverljivu..gde si breeee
Ja nisam umisljena..samo sam zgodna i volim zute ruze
pito ovu ninu el si na spidu
Nisam.ako te bas zanima...
Ja nisam umisljena..samo sam zgodna i volim zute ruze
da popijem kafu u apsolutnoj tišini....
Daješ smisao svemu...volim te.
A ja bih volela da jesam na spidu![]()
iz cistog samoljublja da osvezim svoju temu, he heeee
mirna,povučena dok je obučena
a može i čokolada umesto spida
mokra sam, kosa mi je užasna, nikad kovrdžavija, ali je bilo kul pešačiti po kiši do sad![]()
nije zbog tebe anhele, moram da te razočaram![]()
Damn sundjer bob![]()
Bice jednomsamo kad nadjem vremena za tebe
..videces sta je okean
![]()
da se naspavam...ali nema sanse za to..bar jos dva dana...![]()
"...Ako na stazi života potrčiš i padneš,podigni se i obriši prašinu,jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži..."
Ja necem nishta sadNapravio sam tako odlichan sos za pastu i to sam najsladje popapao... naravno sa sve pastom
Sad mi je sve taman
Mada mozda i ne bi bilo loshe da je tu sad jedna zenska nezhna dushica da malo blebetjemo![]()
![]()
ubićem se... aaaaa![]()
ahaha
Kako izvesti ples u krilu, a da ne izgledate glupoPles u krilu je forma erotskog plesa koji možete dobiti u striptiz baru. Ovo uglavnom izvode žene za to vrlo dobro pripremljene i obično se sve dešava „iza zavese“. Ovo podrazumeva i fizički kontakt s klijentom mada u većini slučajeva pravila su takva da ona ne sme da dodiruje plesačicu.
Mnoge ženežele svojim muškarcima da prirede ovakvu zabavu i zadovoljstvo. Ako želite i Vi da naučite veštinu ovog zavođenja imamo nekoliko saveta za Vas koji će Vam pomoći.
Prvi korak: Muzika
Prvi korak je da odabere muziku. Prava muzika je osnova prave atmosfere i raspoloženja. Hip hop i R&B hitovi su prihvatljiv izbor.
Ali bilo koji hitovi iz bilo koje vremena i muzičkog pravca su dobar izbor ako u Vama bude seksi ponašanje i pravi stav. Ako muzika uspe da Vas opusti dovoljno i natera Vas da se pokrećete na zavodljiv način, to je prava muzika!
Drugi korak: Garderoba
Većina žena misli da je donji veš jedina prikladna garderoba za ovu vrstu zavođenja. Priznajmo sebi, mnoge od nas su vrlo nesigurne kad su gotovo gole.
Odaberite seksi odeću u kojoj ćete pleasati. Ali obucite ono u čemu se osećate prijatno i opušteno i za šta znate da Vam dobro stoji.
Ponekad je bolje da ostavite malo prostora njegovoj mašti. Halteri, korseti, samodržeće čarape, mini suknje su samo neke od stvari koje biste mogle da obučete… jednostavno budite u onome što Vama odgovara.
Treći korak: Pripreme
Svakako želite da izgledate najbolje za svog partnera, kada ovladate veštinom plesanja. Dajte sebi vremena da se pripremite u toploj, mirišljavoj, opuštajućoj kupki. Izdepilirajte se, namestite frizuru i našminkajte se. Namažite se i uradite sve ono što će Vam pomoći da se osećate sigurnom.
Zato ne žurite da biste napravili pravi mentalni i fizički balans za ovu priliku i na kraju – jednostavno uradite to!
Četvrti korak: Odredite pravila
Klasično pravilo važi za profesionalne plesačice – ne dodirujte je! Ali Vi plešete za Vašeg muškarca, možda možete da budete fleksibilni kod ovog pravila. S obzirom na to, da ovo nije svakodnevna situacija, te postoji mala tenzija, pustite ga da čeka na ovakav poklon. Što duže čeka, biće zahvalniji kad Vas ugleda i oboje ćete biti mnogo uzbuđeniji.
Peti korak: Zadirkujte ga zavodljivo
Ne morate da uvežbavate mnogo seksi pokreta da biste naučili da plešete u krilu. Jednostavno se pomerajte u ritmu muzike i priđite svom muškarcu. Njišite kukovima i nagnite se ka njemu. Pokušajte da ga zadirkujete delom tela koje on obožava kod Vas, na primer, ako su to noge, stavite jedno svoje stopalo na stolicu na kojoj sedi. Samo se prepustite trenutku i probudite u njemu divlju želju za seksom.
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
Pošalji link