U tom slucaju bi ostali zaglavljeni sa Vujosevicem, Avdalovicem, Ostojicem i slicnima. Ako mi sa ovakvim "timom" i "selektorom" osvojimo prvenstvo, ostali treba da se ubiju (Spanci, Grci, Rusi, Litvanci)
U tom slucaju bi ostali zaglavljeni sa Vujosevicem, Avdalovicem, Ostojicem i slicnima. Ako mi sa ovakvim "timom" i "selektorom" osvojimo prvenstvo, ostali treba da se ubiju (Spanci, Grci, Rusi, Litvanci)
Jaa,zar si dosao sa SerbianCafea da i ovde prosipas gluposti?
PEDJA,MARKO,PEDJA,GURKE,VUJKE,DJURO,ASKE...NAJBOLJ I STE![]()
Pa šta ti misliš!!!??? Zar gospoda kao :Tomašević,Đorđević,Radmanović,Čabarkapa, i onaj mali iy Hemofarma Miličić, da prođu nekažnjeno? Nikad mlađa reprezentacija i nikad veći uspeh! Oni se gospoda čuvaju za Olimpijadu i evropsko u Beogradu!!!??? EPA MALO SUTRA!!! IŠ IŠ SVIMA TAKVIM. A ovi momci kolko mogu, a za sledeća prvenstva neka se čuvaju ostali!!!!!!!!!!!!Original postavio jaa
![]()
![]()
:shock:
![]()
![]()
Jaoooooooo,sto me ovaj jaa nervira, pojma nemate...Kako bi bilo dobro da uzmu medalju i zacepe usta ZLOBNICIMA.Uf![]()
Bilo bi super!!Original postavio V4SCG
Pa covek je u pravu.Najgori smo
Igramo sa pet a imamo deset igraca
"Jaa" lupa i treba ga ignorisati. Ono sto bih samo voleo da meni objasnis je na kog "DJORDJEVICA" mislis???Original postavio JasamJa
PA, MOMCI I DEVOJKE STA KAZETE DANAS? DOBRO NAM JE OVO ZLATO, 16 RAZLIKE NIJE MNOGO! C,C,C...
Hi,hi...
Svima vama zlobnicima Pedja je dobro zapusio usta.Mogu oni i bez njega,on nije za vodju,za kapitena...nja nja nja.!Bas mi je drago zbog toga!Ovaj poraz je super dosao,da se vidi ko je najvazniji i bez koga se ne moze ni u jednom trenutku!
Au,sto smaras sa Pedjom!!!
Super je on,ali kao sto sam vec rekla,100 puta, MOGU ONI TO BOLJE!!!!!Mnogo bolje!!!
Pa smaraj i ti s nekim ko se tebi svidja!Ne branim ti ja...
Pošalji link