Po uzoru za temu u vezi Zrenjanina,koja mesta su u Subotici i blizoj okolini dobra za bleju i opustanje?.Licno,meni se svidja igraliste u Keru(blizu moje stare kuce) i Radijalac.Mogu dodati i Palic,kod Vodotornja lokacija
![]()
Po uzoru za temu u vezi Zrenjanina,koja mesta su u Subotici i blizoj okolini dobra za bleju i opustanje?.Licno,meni se svidja igraliste u Keru(blizu moje stare kuce) i Radijalac.Mogu dodati i Palic,kod Vodotornja lokacija
![]()
Gde ces sad po ovoj zimi napolje da blejis?Meni je ok ponekad na radijalcu, kod plave fontane, terasa na Palicu.. a dobri lokali za bleju su po meni Music, Code, Atrium ili Plato. Ima par novih lokala gde petkom prave zurkice, Bulevar i neki lokal blizu parkinga kod radnickog
palic je definitivno najbolji...
Blejati se može uvek i svugde. Hajd' da manje budemo ovce.![]()
www.max-office.co.rs
Da li je moguće da stvarno fali čitava generacija u Subotici? Prošli vikend sam bio u gradu sa drugarom, obojica imamo 24 godine, uopšte nema više poznatih faca nego sve samo klinci po lokalima prave lom i neki neuspeli stariji likovi 35-40 god. Dakle, kao da su nestale čitave generacije 84.-88.. Kad god izađemo, gotovo nikako da naletimo na neke devojke otprilike naših godina i da započnemo neku spiku ili nešto.. Definitivno nam je Subotica zamrla i izbegava se u širokom luku..
Moram se složiti...čitav noćni život je lociran u q baru ili engelsovoj.
Poznato je nekome da li ima negde da se izučava krav-maga u Subotici?![]()
Najbolji vam je Boss, koliko ja ustanovih.
Morate se sloziti,jeste da je zbog izbora,ali bazen se brzo gradi
Shvatio sam skoro kako volim Aleju Marsala Tita![]()
Palic je najbolji za opustanciju.
Volim jedino Boss, Staru Piceriju, Denis i Flair Bar. I naravno Palic.
... sto se tice klubova zurke, samo NS. U Subotici retko kad ima nesto. Q Bar necu ni da spomenem to mesto odavno bojkotujem, muzika im je ocajna-bas da zaboli glava, cene visoke za taj kvalitet a osoblje grozno. Setimo se samo legendarnih izbacivaca, narkomana... njima je mesto u kavezu u Zoo vrtu a ne medju ljudima. Sax je ok preko leta - samo sto svi izlaze tamo pa je velika guzva.
Kad nema nikog ne valja kad ima nekog onda je guzva...ko ce ljudima udovoljiti.
Pa da strasno kako filozofiraju mladi. Trebali bi da naucimo da biramo izmedju vazduha/pokretanja/plesa i drustva.Ne daj boze da otvore lokal gde cemo dobiti sve to
![]()
Pošalji link