Da li je prekasno za prvu vezu? - Strana 7
Strana 7 od 10 PrvaPrva ... 345678910 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 151 do 175 od 239

Tema: Da li je prekasno za prvu vezu?

Elita Filleo (avatar)
    Učlanjen
    16.11.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    296

Podrazumevano Re: Da li je prekasno za prvu vezu?

Citat Original postavio Giovanna Pogledaj poruku
    Što mene, njega valjda.
    Mislio sam, ako ga drugarica uopšte zna i ako je ima čovek ! Ne bi me čudilo da ga bolje zna neki forumaš odavde, nego drugarica ... ej ti, nemoj da se praviš da me ne razumeš, znaš !?

Legenda Gospodin Darsi (avatar)
    Učlanjen
    24.08.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    1056

Elita Giovanna (avatar)
    Učlanjen
    14.06.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    367

Citat Original postavio Filleo Pogledaj poruku
    Mislio sam, ako ga drugarica uopšte zna i ako je ima čovek ! Ne bi me čudilo da ga bolje zna neki forumaš odavde, nego drugarica ... ej ti, nemoj da se praviš da me ne razumeš, znaš !?
    Ok. Nije mi bilo jasno na prvu loptu.

Elita Filleo (avatar)
    Učlanjen
    16.11.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    296

Ok. Nije mi bilo jasno na prvu loptu.
    ...

Legenda RAZVIGOR (avatar)
    Učlanjen
    15.11.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    1156

Чекај, а јел трик у томе да ниси задовољан са оним девојкама код којих имаш пролаз (оне које те хоће теби се не свиђају) већ ти се допадају девојке које мислиш да немаш шансе да освојиш?
    Виш Србије по небу ведроме

Početnik
    Učlanjen
    12.10.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio RAZVIGOR Pogledaj poruku
    Чекај, а јел трик у томе да ниси задовољан са оним девојкама код којих имаш пролаз (оне које те хоће теби се не свиђају) већ ти се допадају девојке које мислиш да немаш шансе да освојиш?
    Ne znam da li bih i kod jedne na svetu imao prolaz. Možda bih naletevši na sponorušu imao prolaz ali to ne računam kao ozbiljan odgovor. Ja lično mislim da nemam ni 1% šanse. To ne mogu da obljasnim nekim karakteristikama i faktima ali to znam. Ni malo ne sumnjam u to. I to znanje me izjeda jer gledam ljude kojima je život skoro pa i pakao ali stalno se bore. I mislim se lako je njima da se bore kada znaju da imaju šansu da se izbore. Ja mogu ili da se koprcam ili da utihnem. U oba slučaja ostajem sam. Ali bez koprcanja sam bar neponižen 1000 puta.

Početnik
    Učlanjen
    12.10.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio Preterana Pogledaj poruku
    Zelis na brzaka pronaci odgovore i na silu primeniti resenja. A promena te vrste je dugotrajan proces, jer moras menjati nacin razmisljanja (opustiti kriticke i negativne misli, generalizovanja, uporedjivanja, sve lose navike naucene do sada...).
    Ne trazi krivca u spoljnim faktorima, jer ga tamo neces naci. Na taj nacin samo ces sebi natovariti dodatni problem.
    Moras menjati sebe!
    Bice to naporan posao i xy puta ces pozeleti odustati, xy puta bices lose raspolozen i uplasen, jer se proces ne odvija brzinom kojom bi ti zeleo da se odvija i ne vidis rezultate...itd.
    ALi tvoj zadatak je da ne odustajes.

Okruzi se prijatnim i pozitivnim ljudima. Zamoli ih da porazmisle o tvojim vrlinama i nek ti svaki dan kazu nesto lepo o tebi, upitaj ih za zagrljaj. Poveri se nekome - pricaj o svemu, a ta osoba nek te slusa bez osudjivanja (evo, javljam se dobrovoljno ako zatreba).
    I potrazi strucnu pomoc. Vidis da izbegavas resavanje problema i pronalazis razne izgovore. Razvlacenje problema na sto strana i nase nagadjanje, nece nista resiti.

Pusti sta drugi misle, tvoj zivot je u pitanju! Ne moras nikome ni reci da ides kod psihoterapeuta. Na kraju krajeva, to se tice samo tebe!

P.s. Shvati da je osecaj krivice obicno preteran. Tu je da nas opomene na nase ponasanje. Nas zadatak je da se objektivno preispitamo, uvidimo mogucu gresku i korigujemo je. Krivicu ne treba koristiti kao samokaznjavanje, jer to ne motivise na promenu.

Pogresne odluke si donosio? Jesi. Pomiri se sa tim, jer proslost NE MOZES promeniti. Ali mozes nesto menjati SADA! Ne robuj prosloscu.

"Proslost je istorija, buducnost misterija, sadasnjost JE dar!" (NN) Iskoristi ga!
    Vremena nema za bacanje sada. Odgovara mi i dugotrajan proces ako bi doveo do uspeha a ne još većeg neuspeha. U drugima ne tražim krivca. A sebe ne vidim kako da promenim da bi drugima bio dovoljan. Da se ne takmiče samnom. Da se ne porede. Da žive i puste me da živim. Još ne odustajem u traženju rešenja. Još se ne nazire izgledno. Ljudi ko ljudi, neki dođu neki odu. Ne stvaram lako nove prijatelje. Stručna pomoć dok ne bi zahtevala terenske akcije bila bi prihvatljivo sredstvo. Videću sa tim. Priznajem pogrešne odluke i skrivanje od realnosti. Bežanje u izolaciju pred problemima socijalne prirode. Rob prošlosti jesam. Ukratko sve. Ni hipotetički ne vidim mogućnost rešenja. Hvala na mišljenju Preterana.
    Poslednji put ažurirao/la Mlad28 : 06.12.2011. u 03:42

Starosedelac hirajgoagain (avatar)
    Učlanjen
    23.09.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    3101

samoubistvo nije naivna stvar u smislu moras bas dobro da ga pripremis, ako se tek tako bacis s mosta npr mozes preziveti i ostati bogalj

Učlanjen
    23.09.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    3101

Citat Original postavio Ériu Pogledaj poruku
    pa uvek ce biti neko lepsi pametniji bogatiji zanimljiviji duhovitiji i obrazovaniji od tebe i neko ko je mnogo manje sve to od tebe. pa? i mi proseci imamo pravo na zivot
    a od tebe??? otkad si ti prosek??? :IIIIII

Elita Giovanna (avatar)
    Učlanjen
    14.06.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    367

Citat Original postavio hirajgoagain Pogledaj poruku
    samoubistvo nije naivna stvar u smislu moras bas dobro da ga pripremis, ako se tek tako bacis s mosta npr mozes preziveti i ostati bogalj
    Uz dužno poštovanje, o kakvom samoubistvu govoriš?

Dečko, nemoj da misliš da smo svi mi uspevali sve iz prve, bilo je tu i razočarenja ali i lepih stvari. Ne znam da li postoji i jedan čovek na ovom svetu kome sve ide od ruke...Čak i oni "idealni" u našim glavama, ponekad dobiju korpu ili se razočaraju, pa ne odustaju. Nisi jedini, pokušaj da ne razmišljaš toliko, budi opušteniji i videćeš biće bolje...

Učlanjen
    23.09.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    3101

Citat Original postavio Mlad28 Pogledaj poruku
    Ne znam da li bih i kod jedne na svetu imao prolaz. Možda bih naletevši na sponorušu imao prolaz ali to ne računam kao ozbiljan odgovor. Ja lično mislim da nemam ni 1% šanse. To ne mogu da obljasnim nekim karakteristikama i faktima ali to znam. Ni malo ne sumnjam u to. I to znanje me izjeda jer gledam ljude kojima je život skoro pa i pakao ali stalno se bore. I mislim se lako je njima da se bore kada znaju da imaju šansu da se izbore. Ja mogu ili da se koprcam ili da utihnem. U oba slučaja ostajem sam. Ali bez koprcanja sam bar neponižen 1000 puta.
    to nije tacno jer uvek na svetu postoji neko kome se svidjas ali ti sam pravis zid i nekakko volis to sve, ali prosto ne mozes biti ogavan svim zenama sveta, ako je tako idi prodaj nekom autoru pricu za film ili ginisa i od para nemam pojma... placaj sve zene kojima se ne svidjash da ti daju oralni seks za kesh

Učlanjen
    23.09.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    3101

Uz dužno poštovanje, o kakvom samoubistvu govoriš?

Dečko, nemoj da misliš da smo svi mi uspevali sve iz prve, bilo je tu i razočarenja ali i lepih stvari. Ne znam da li postoji i jedan čovek na ovom svetu kome sve ide od ruke...Čak i oni "idealni" u našim glavama, ponekad dobiju korpu ili se razočaraju, pa ne odustaju. Nisi jedini, pokušaj da ne razmišljaš toliko, budi opušteniji i videćeš biće bolje...
    samoubistvu, pa onom kad nesto uradish pa te vise nema u svetu zivih ljudi na ovom vidljivom nivou mislim da li ima astral neki ne znam

ma samo se ti opusti : ))

mislim da ce on i psihologa da izludi ali shto da ne, nek se iscimaju malo za 20 evra
    e da, znaci prodas to da si najogavniji, i platis psiholga koji te popravi. eto
    Poslednji put ažurirao/la hirajgoagain : 06.12.2011. u 04:41

Legenda Gospodin Darsi (avatar)
    Učlanjen
    24.08.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    1056

''I kod jedne na svetu'' je izuzetno sirok i ogroman pojam. Naravno da bi imao sanse kod odredjenog broja zena, ne mislis valjda da su sve uobrazene ledene kraljice? Nemoj se opterecivati brojevima, sa eventualnom 1001. koja ti bude rekla da, mozes biti iskreno srecniji od nekog ko ih je imao 15, 30, 50...

Buduća legenda Ériu (avatar)
    Učlanjen
    18.02.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    1177

a od tebe??? otkad si ti prosek??? :IIIIII
    pa....od rodjenja? ((((
    ...sweet little angel you should have run...

Početnik
    Učlanjen
    12.10.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio Gospodin Darsi Pogledaj poruku
    ''I kod jedne na svetu'' je izuzetno sirok i ogroman pojam. Naravno da bi imao sanse kod odredjenog broja zena, ne mislis valjda da su sve uobrazene ledene kraljice? Nemoj se opterecivati brojevima, sa eventualnom 1001. koja ti bude rekla da, mozes biti iskreno srecniji od nekog ko ih je imao 15, 30, 50...
    Pišući odgovor i čitajući ga, video sam da nemam ni jedan primer iz iskustva. Odbrisao sam ceo odgovor.

Onda sam o tome razmišljao. Sva ubeđenja su veoma snažna kod mene ali ne znam na osnovu čega su formirana. Niti sam ja proživeo te situacije. Niti sam gledao druge a da se sećam toga. Ja imam stavove za čije poreklo nemam pojma. Možda je to bilo bitno napisati i shvatiti.

Sva nervoza koju sam osećao čitajući tuđa mišljenja je proisticala iz njihovog neslaganja sa mojim čvrstim ubeđenjima. Sa mojim predviđanjima šta bi bilo kad bi bilo.

Jednom sam prišao uživo i imala je dečka, za kojeg je spomenula da je dobar i da je vodi na more, da ga voli. Pričala je samnom oko pola sata. Jedva je i piće prihvatila ne želeći da častim. Nije me ni grubo odbila. Prijatno se pozdravila kada su odlazile. Tada sam bio student dekintos. Sada sam ubeđen da je to samo sreća a da bi me druge odbile grubo. Ne znam zašto tako mislim.

Kako sam ja na osnovu toga sklopio sve kockice i kako ne mogu da se iskobeljam, nemam pojma.

Drago mi je da sam pišući ovaj odgovor konačno shvatio da su svi stavovi nekako nastali bez pokrića. To je značajno otkriće za mene, a ranije mi nije padalo na pamet. BIo sam više nego ubeđen da je kako ja mislim.

Ne popravlja mi to stanje i nisam sad srećan i zadovoljan ali je pomak ka drugačijem pristupu. Može nekom biti mali korak ali meni je krupan i značajan.

Šta vi mislite. Ipak ste vi doprineli značajno da shvatim ovo. Hvala svima na tome.

Da li shodno ovome neko može nešto pametno da kaže ili da neku smernicu.

Ističe se
    Učlanjen
    24.07.2011.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    1063

Pišući odgovor i čitajući ga, video sam da nemam ni jedan primer iz iskustva. Odbrisao sam ceo odgovor.

Onda sam o tome razmišljao. Sva ubeđenja su veoma snažna kod mene ali ne znam na osnovu čega su formirana. Niti sam ja proživeo te situacije. Niti sam gledao druge a da se sećam toga. Ja imam stavove za čije poreklo nemam pojma. Možda je to bilo bitno napisati i shvatiti.

Sva nervoza koju sam osećao čitajući tuđa mišljenja je proisticala iz njihovog neslaganja sa mojim čvrstim ubeđenjima. Sa mojim predviđanjima šta bi bilo kad bi bilo.
    Korak si dalje. Drustvo nam svakodnevno servira politicka, socialna, religiozna...ubedjenja i nesvestna osoba ce servirano interpretirati kroz tu programiranost. Identificirati ce se sa nametnutim stavovima, osecanjima...
    Nervozu koju si osecao zbog neslaganja sa tvojim ubedjenjima, stvara ego. Na svaki nacin pokusava spreciti promenu. I dalje zeli da robujes njime i bez brige da ce se i dalje truditi da te omete.

Ne razmisljaj o posledicama tvojih dela, jer na taj nacin gubis dragocenu energiju, koja ti je sada potrebna za suocavanje sa problemom. Fokusiraj se iskljucivo na problem, na sve sto ti se sada desava.
    Nzn da li sam ista pametno rekla i sve napisano ti mozda nema nikakvog smisla i deluje kao obicno laprdanje, pa cak i motivacioni govor (sto priznajem delomicno jeste, s namerom), ali ako se budes malo udubio u sve napisano, uvideces da ipak ima smisla.

Kako ti interpretiras srecu? Sta je ona za tebe?
    I da li radis na tome da poboljsas svoje samopouzdanje? Svakodnevnim sitnicama koje znace.

Elita Filleo (avatar)
    Učlanjen
    16.11.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    296

Jednom sam prišao uživo i imala je dečka, za kojeg je spomenula da je dobar i da je vodi na more, da ga voli. Pričala je samnom oko pola sata. Jedva je i piće prihvatila ne želeći da častim. Nije me ni grubo odbila. Prijatno se pozdravila kada su odlazile. Tada sam bio student dekintos. Sada sam ubeđen da je to samo sreća a da bi me druge odbile grubo. Ne znam zašto tako mislim.

Kako sam ja na osnovu toga sklopio sve kockice i kako ne mogu da se iskobeljam, nemam pojma.

Drago mi je da sam pišući ovaj odgovor konačno shvatio da su svi stavovi nekako nastali bez pokrića. To je značajno otkriće za mene, a ranije mi nije padalo na pamet. BIo sam više nego ubeđen da je kako ja mislim.

Ne popravlja mi to stanje i nisam sad srećan i zadovoljan ali je pomak ka drugačijem pristupu. Može nekom biti mali korak ali meni je krupan i značajan.

Šta vi mislite. Ipak ste vi doprineli značajno da shvatim ovo. Hvala svima na tome.

Upravo si, Prijatelju, ako je to zaista tako kako kažeš, napravio prvi korak na putu od hiljadu milja ! Nemoj da dozvoliš da te nesigurnost, neznanje, predrasude i filizofija većine, vode kroz život, propašćeš ! Preispita(u)j sebe do tančina; spoznaj sebe; voli i ceni sebe; budi svoj; beskrajno i nepokolebljivo veruj; pokušavaj i ako ne "uspeš iz prve,druge, treće,..."; imaj vremena i strpljenja; ponekad istrpi udarac; ... Budi Spartanac (ali sa mozgom) ! Nema neosvojivih tvrđava, već samo loših osvajača ! A dobro si počeo ... Pozz

Učlanjen
    23.09.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    3101

Citat Original postavio Ériu Pogledaj poruku
    pa....od rodjenja? ((((
    de, de...

Učlanjen
    23.09.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    3101

meni nije jasno je l ti osecas jaku seksualnu zelju koju nemas gde da ostvaris ili samo vidis da nisi kao ostali, svi imaju zene a tebi fali. ili bi nekog da zagrlis pred spavanje

Aktivan član TEP3A (avatar)
    Učlanjen
    10.03.2007.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    35

Želim ali ne uspevam to. Generalno, ne mogu da se opustim pred nepoznatim ljudima u novom društvu dok ih ne upoznam dosta bolje od površinskog upoznavanja.
    Zasto? Pa u prirodi mladih ljudi je da se lako povezuju. Pogledaj samo kako stariji ljudi po gradskim busevima ulaze u razgovor bez po' muke. Koje je opravdanje nas mladih da to izbegavamo?
    Nemas razloga za sumnju, svi ljudi su zeljni opustene atmosfere, a ta sumnja i ustezanje koje ti osecas (ili samo pokazujes) vam to nece omoguciti. Nasmej se, dobaci makar jednu rec (pa i neka je na silu) i vec ces se otvoriti prema drugima, a da maltene nisi nista uradio. Pre ce ti se neko obratiti kad das do znanja da u tebi ima zivota, nego kad poslednji progovoris (ili ne progovoris uopste).

Pokušavam sve ovo da svarim i čitam iznova i osećam kako mi skače frustracija jer ne uspevam. Ništa od toga mi nije logično. Doći ću posle kad se ohladim malo.
    Mislim da je problem u tome sto sve gledas teorijski, a zivot je, po meni, sve samo ne teorija! Ako sam u pravu onda sva tvoja razmisljanja u startu padaju u vodu jer su upravo zasnovana na toj ljudskoj teoriji. Oni supermarketi o kojima si pricao... i tome slicno je samo nepotreno mucenje sebe bez ikakve mogucnosti da nesto dobro iz toga izadje. Uzaludan posao, potpuno gubljenje vremena.

Stručna pomoć dok ne bi zahtevala terenske akcije bila bi prihvatljivo sredstvo.
    Nema leba od teoretisanja. Ono sto ti trazis nije nauka koju si izucavao citav zivot na tom fakultetu koji si zavrsio, vec sasvim druga skola. Znam jednog lika koji je isao kod psihologa, psihijatra, sta li je.. Ovaj, kad je cuo sta je problem (a bio je slican tvom), ga je izveo na ulicu i slao po apotekama da kupuje extra small kondome i da prilazi devojkama sa ne znam kakvom pricom ne bi li se opustio.

Ako vec imas zelju onda moras znati, zao mi je sto ti moram reci, da ce ti biti neeevidjeno tesko (ali, naravno, ne i nemoguce) da odradis sada ono sto si mozda trebao ranije. Budi spreman na mnoge poraze i razocarenja jer niko nije prosao bez njih pa neces ni ti. Ne kazem da ih ocekujes, ali neka ti u podsvesti bude da moras pasti vise puta kako bi jednom uspeo i ako dobro napravis granicu izmedju ISCEKIVANJA razocarenja (koje ce te samo usporiti) i SPREMNOSTI na nju (koja ce ti omoguciti da se ne deprimiras odmah kad je dozivis), imaces priliku i da nesto lepo dozivis.

Srecno... pa javi se kroz vreme da kazes sta ima novo.

Ističe se Tandoori Masala (avatar)
    Učlanjen
    28.02.2008.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    8
    Reputaciona moć
    141

No more worn out jokes, puh-lease.

Legenda Jennifer Jennin (avatar)
    Učlanjen
    28.01.2009.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    13
    Reputaciona moć
    281

htjedoh nešto napisati, ali vidim da si, kad izuzmem one budalaštine, dobio par odličnih savjeta...od kolega
    Carpe diem

Legenda Ansai ♀ (avatar)
    Učlanjen
    18.12.2005.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    149

Živim u većem gradu u Srbiji. Imam završen fax, baš dobro plaćen posao. Prošle godine sam kupio i malo bolji (ne jako lux) auto. Izgledam prosečno, bez viška kilograma.
    kada sebe opisujes kao oglas za prodaju krave, nije nista cudno sto soliras

1. - "imam dobru platu i auto" => ne navodim nista drugo jer trazim sponzorusu
    2. - "imam dobru platu i auto" => ne navodim nista drugo jer ni nemam nista drugo, moja plata i auto su jedine dobre stvari u vezi samnom
    "I am anti-life, the beast of judgement, I am the dark at the end of everything, the end of universes, gods, worlds … of everything. And what will you be then, Dreamlord?" - I am hope.

Početnik
    Učlanjen
    12.10.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio Preterana Pogledaj poruku
    Kako ti interpretiras srecu? Sta je ona za tebe?
    I da li radis na tome da poboljsas svoje samopouzdanje? Svakodnevnim sitnicama koje znace.
    (dobra poruka, uticaj sredine i podsvesno programiranje)

Za mene je sreća da ispunim potencijal i ostvarim ono što je naspram mogućnosti realno. Da ne podbacim, ili ne učinim manje čak i od ljudi koji imaju mnogo lošije okolnosti. Znači sreća mi je u ispunjenju potencijala, a nesreća kada se to ne ispuni nego podbaci uprkos želji. Ne vezano za oblast. Mislim da ne mogu reći da sam u ljubavi bio srećan do sada, već na protiv.

Citat Original postavio Filleo Pogledaj poruku
    Upravo si, Prijatelju, ako je to zaista tako kako kažeš, napravio prvi korak na putu od hiljadu milja ! Nemoj da dozvoliš da te nesigurnost, neznanje, predrasude i filizofija većine, vode kroz život, propašćeš ! Preispita(u)j sebe do tančina; spoznaj sebe; voli i ceni sebe; budi svoj; beskrajno i nepokolebljivo veruj; pokušavaj i ako ne "uspeš iz prve,druge, treće,..."; imaj vremena i strpljenja; ponekad istrpi udarac; ... Budi Spartanac (ali sa mozgom) ! Nema neosvojivih tvrđava, već samo loših osvajača ! A dobro si počeo ... Pozz
    Hvala, probaću da nađem načine.

meni nije jasno je l ti osecas jaku seksualnu zelju koju nemas gde da ostvaris ili samo vidis da nisi kao ostali, svi imaju zene a tebi fali. ili bi nekog da zagrlis pred spavanje
    Nije to želja za seksom. Koliko znam seks se može platiti ali to nije rešenje. Ja želim celo iskustvo i nekoga da slušam i da se zezam i pomažem i živim, jednostavno. A pogotovo ako bih znao da me još taj neko i mnogo voli, mislim da je to prava sreća u životu.

Citat Original postavio TEP3A Pogledaj poruku
    sve
    Teorija mi je bila loša jer nije vodila napretku nego napuštanju stvarnosti u toj sferi. Slažem se sa dosta napisanog.

Citat Original postavio Ansai ♀ Pogledaj poruku
    kada sebe opisujes kao oglas za prodaju krave, nije nista cudno sto soliras

1. - "imam dobru platu i auto" => ne navodim nista drugo jer trazim sponzorusu
    2. - "imam dobru platu i auto" => ne navodim nista drugo jer ni nemam nista drugo, moja plata i auto su jedine dobre stvari u vezi samnom
    Sponzorušu nisam nikada tražio. Mislim da me ona ne bi učinila srećnim jer bih i dalje osećao prazninu sa strane ljubavi. A osećao bih se i jadno da to bude jedino što ću ikada u životu postići u toj sferi. To je nešto kao kupljena diploma ili slično.
    Ja sam svedok gde simpatični i sasvim fini momci samo zbog nekakvih materijalnih problema izbegavaju češće izlaske ili ozbiljne veze. To čak kažu otvoreno kada se spomene neka situacija.
    Mislio sam da je važno reći da nemam nikakve prepreke koje su opravdanje, na protiv i pored nekih objektivnih pogodnosti nisam ispunio ni minimum.

Zainteresovan član
    Učlanjen
    09.04.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Brate priđi nekoj, da s na to utrošio vremena koliko na čitanje ovoga što ti pišemo dosad bi već psovao lika iz trafike što ti bušio kondome.

Ne moraš da izlaziš nigde po nekim mestima, samo se prošetaj naletećaš na bar jednu koja će ti izgledati dovoljno fino da se osmeliš da joj kažeš: "Zdravo", i ko zna, možda ti uzvrati pozdrav i možda nekom sledećom prilikom razmenite par reči više.

Samo učini nešto, i dođi jedng dana ovde da se kurčiš kako ti je uspelo, važi?!

Slične teme

1. sa koliko godina imati prvu vezu?? (prva neka najobicnija)
    Autor malla-slatka u forumu Tinejdžeri
    Odgovora: 65
    Poslednja poruka: 24.02.2010., 13:45
  2. Profesija (Zanimanje) i uticaj na poznanstva/vezu?
    Autor Amazonka u forumu Ljubav i seks (18+)
    Odgovora: 57
    Poslednja poruka: 11.07.2006., 21:34
  3. Da li zapocinjete vezu na slepo???
    Autor jexica u forumu Ljubav i seks (18+)
    Odgovora: 21
    Poslednja poruka: 30.03.2005., 03:55

Pravila za slanje poruka

• Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •