Počela sam da gledam na natabanu, čini mi se da će biti baaaaš dobraJe l' neko negde gledao? Šta kažete?
Počela sam da gledam na natabanu, čini mi se da će biti baaaaš dobraJe l' neko negde gledao? Šta kažete?
Carpe noctem.
mi sirotinja čekamo na prvoj
za godinu dana
imate ovde, sa titlom:
http://www.natabanu.com/serija/velic...epizoda-1.html
Carpe noctem.
heh, gledala sam na yt najavni trailer za seriju, kad Onur (Sulejman) pred kapijom Belog Grada seče sabljom što sa leve što sa desne strane, pa pokosi desetinu srpskih glava.Malo su ga preterali mada, kad bolje razmislim pa i jesu ebali pola kontinenta, šta je čudno da se sa tim razmeću
Lišće mi je zasad dovoljno, ali ovu seriju jedva čekam![]()
riđkasta je u seriji... lik počinje da iritira posle nekog vremena![]()
Carpe noctem.
Sulejman I Veličanstveni - priča je o životu i vladavini jednog od najvećih turskih, ali i svetskih osvajača u istoriji. Radnja je usmerena na period 16. veka kada je sultan došao na vlast ( imao je 26 godina), njegova osvajanja, buran život i najbolje godine kao Sulejmana Veličanstvenog, kao neizostavna priča o Osmanskom carstvu.
Šta mislite o ovoj seriji?
''Ja sam lepa sam ali nisam božanstvena. Grešim, ali nisam zla. Dobra sam, ali nisam anđeo''(Merlin Monro)
Za seriju sam čula samo to da je jedna od ponuđenih za koje se može glasati da počne da se emituje nakon serije Kad lišće pada.
Videh i da igra čuveni Onur.
Inače, informacija drugih nemam.
Ja sam jedini primerak mene koji će ikada postojati. Kakva je to prilika!
Serija ima dobru produkciju i glumce (ratni efekti i animacije su lose).
~No one ever started an argument by agreeing.~
Mislim da cu gledati ovu seriju ako je budu prikazivali..
Glasajte, ljudi!!!
U prvoj epizodi, ulazi u Beograd![]()
Нуклеарно оружје не убија људе. Људи убијају људе који немају нуклеарно оружје
- Ким Џонг-ун
čujem da je turci dosta kritikuju zbog istorijke perspektive
turski pokušaj modere istorijske drame tipa the tudors
al čekajmo emitovanje ako počne
ah igra nebahat čehre (firdevs) - veliki plus
Ova serija je žargonski rečeno "otkinula" gledanost u Americi! Videla sam par najava na youtubu i izgleda da je dobra! Iako ne volim turske serije i ne gledam ih, mislim da ću ovu pogledati! I to isključivo zato što ima istorijsku tematiku!
ah, vatreno, uzbudljivo, odusevljena sam, steta za seriju zbog ezel
ali ostavlja jak utisak
Mi smo deo zemlje i ona je deo nas!Mirisne trave naše su sestre,jelen,konj,orao,svi su oni naša braća.Stenoviti vrhovi,sočni pašnjaci i čovek pripadaju istoj obitelji
ovo je tek uvod u priču, prvih par epizoda je tako, posle ide mnoooogo bolje![]()
Carpe noctem.
Fantasticna je,
a glume i meni poznati glumci (Firdevs i Pejker iz Ask i memnu, i Defne iz Asi)
Mi smo deo zemlje i ona je deo nas!Mirisne trave naše su sestre,jelen,konj,orao,svi su oni naša braća.Stenoviti vrhovi,sočni pašnjaci i čovek pripadaju istoj obitelji
Veličanstvena!
Privukla mi je pažnju od samog početka, očarala me je, u potpunosti uvukla u drugo vreme i drugi svet...!
Uzbudljiva sa smislom, daje dosta informacija, a ne smara faktografskim elementima...
I svakako promoviše tursku istoriju, ali mi (makar za sada) ne radi to napadno (kao Amerikanci, koji promovišu ono što nemaju na krajnje agresivan način, kao i sve ostalo što rade brutalno i banalno)...
Još više će me oduševiti ako prikaže i negativne strane Osmanskog carstva.
''Došlo je, čini mi se, vreme da se uputim u krilatost...''
e, ako vam se prva epizoda dopala, obavezno gledajte seriju, drži pažnju kao retko koja![]()
Carpe noctem.
ja sam ocarana serijom
fantasticna je
pogotovu mi se svidelo ono padanje u nesvest i trbusni ples
sta reci osim, ah![]()
Jaoo pala mi je vilica koliko je serija dobraa
Nadam se da će pobijediti
Po prvi put mi je čitava porodica gledala nešta zajedno xD
God is busy, may I help you?
Pošalji link