Bajke-savrsenstvo nedostiznih snova
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Bajke-savrsenstvo nedostiznih snova

Domaćin hope28 (avatar)
    Učlanjen
    06.07.2011.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    48

Podrazumevano Bajke-savrsenstvo nedostiznih snova

Da li verujete u bajke, one koje smo citali kada smo bili mali?U srecan kraj?Da li cekate princa na belom konju i prekidate veze ako nisu taj ideal koji nam je usadjen u detinjstvu?

Početnik neverovatna (avatar)
    Učlanjen
    17.06.2011.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    0

Podrazumevano Re: Bajke-savrsenstvo nedostiznih snova

Citat Original postavio hope28 Pogledaj poruku
    Da li verujete u bajke, one koje smo citali kada smo bili mali?U srecan kraj?Da li cekate princa na belom konju i prekidate veze ako nisu taj ideal koji nam je usadjen u detinjstvu?
    Nikad nisam verovala u bajke,iskreno,nikad ih nisam ni volela preterano ni kao dete.
    Mislim da sam bila svesna da su to samo izmisljotine.
    Tako da i ne tezim bajkovito srecnom kraju,ja sam devojcica koja se uvek palila na akcione junakinje i pricu pre srecnog kraja. Uvek mi se cinilo da je taj srecni kraj = zavrsetak zivota?
    ni sama,ali tako je.

Aktivan član
    Učlanjen
    04.05.2011.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio hope28 Pogledaj poruku
    Verovala sam , dok nisam odrasla i porasla. Kada te šibne i šamara život najstrašnije, vidiš da postoji i druga strana medalje...Da se i dobrim devojkama loše dešava, da postoje ruzne situacije, da ti niko nije kriv sto nisi danas tamo gde trebala si biti i imati boli glava radno mesto, o kojem bi drugi samo mogli da sanjaju. Da se nece vratiti samo dobrim, ako dajes sve za porodicu, za one koje voliš i koji su ti dragi. Naučiš da slabo kome mozes verovati i da se iskljucivo samo na sebe mozes osloniti. U sretan kraj....u sretan kraj...vise iksreno ne verujem, ali ga i dalje prizeljkujem. Jednostavno se pomiris sa tim da su nam svima sudbine negde drugacije, da je neko rodjen da ne podigne teze od kasike i da bude najstrasnije razmazen, neko da izgubi nekoga zbog glupe sujete i ponosa, da ne radis ono za sta rodjena si, jer si zelela samo dom i nekoga da te voli. Kada utuceš vreme u pogresne ljude i trecina zivota ti ode na to...tada se sretnom kraju vise ne nadas, ali posto je moja dusa kao dete a dete se uvek nada detinjasto, takjo i ja...ostaje mi da se nadam, da je i negde sretan kraj za mene, ali vise ui to ne verujem. Ne cekam vise nikoga. Znam da doci nece.

Domaćin hope28 (avatar)
    Učlanjen
    06.07.2011.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    48

Citat Original postavio sunasce Jeca Pogledaj poruku
    Verovala sam , dok nisam odrasla i porasla. Kada te šibne i šamara život najstrašnije, vidiš da postoji i druga strana medalje...Da se i dobrim devojkama loše dešava, da postoje ruzne situacije, da ti niko nije kriv sto nisi danas tamo gde trebala si biti i imati boli glava radno mesto, o kojem bi drugi samo mogli da sanjaju. Da se nece vratiti samo dobrim, ako dajes sve za porodicu, za one koje voliš i koji su ti dragi. Naučiš da slabo kome mozes verovati i da se iskljucivo samo na sebe mozes osloniti. U sretan kraj....u sretan kraj...vise iksreno ne verujem, ali ga i dalje prizeljkujem. Jednostavno se pomiris sa tim da su nam svima sudbine negde drugacije, da je neko rodjen da ne podigne teze od kasike i da bude najstrasnije razmazen, neko da izgubi nekoga zbog glupe sujete i ponosa, da ne radis ono za sta rodjena si, jer si zelela samo dom i nekoga da te voli. Kada utuceš vreme u pogresne ljude i trecina zivota ti ode na to...tada se sretnom kraju vise ne nadas, ali posto je moja dusa kao dete a dete se uvek nada detinjasto, takjo i ja...ostaje mi da se nadam, da je i negde sretan kraj za mene, ali vise ui to ne verujem. Ne cekam vise nikoga. Znam da doci nece.
    Samo hrabro napred.Nikad nije kasno za ljubav i za velike stvari u zivotu.Niko ne zna sta nas sve ceka i sta sve moramo proci.Tako sam i ja mislila i bila razocarana, ali ner smes prestati da verujes i da se nadas da ce sve biti dobro i kada je najteze.Jer sta nam drugo preostaje.Ako nada i snovi umru, umiremo i mi sa njima...

Domaćin hope28 (avatar)
    Učlanjen
    06.07.2011.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    48

Hajde ljudi mora da ima neko ko veruje u srecan kraj.Neko ce reci da sam naivna, ali ja sam samo beznadezno romanticna

Obećava loveland (avatar)
    Učlanjen
    20.08.2011.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    7

Sunasce Jeca je sve lepo rekla. Iskreno se nadam da se na kraju svih krajeva, dobrim ljudima dobro vraća, kad-tad. A što se prinčeva tiče, više ih ne čekam, jer ja nisam princeza koju treba spašavati od zle veštice, umem sama da se branim

Slične teme

1. GRAD SNOVA
    Autor fizio u forumu Tinejdžeri
    Odgovora: 514
    Poslednja poruka: 28.07.2011., 18:35
  2. Decko i devojka iz snova.............
    Autor fizio u forumu Tinejdžeri
    Odgovora: 58
    Poslednja poruka: 03.04.2004., 13:42
  3. ZA DVA EVRA...SAJT IZ SNOVA
    Autor nikola88 u forumu Preduzetništvo i radni odnosi
    Odgovora: 12
    Poslednja poruka: 27.10.2003., 14:10

Pravila za slanje poruka

• Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku