Kakva imate iskustva u kupovini kristala i poludragog kamenja
Kakva imate iskustva u kupovini kristala i poludragog kamenja
Preko FB dobila sam od mog prijatelja slike sa stranica sa nazivom kao i ovo nova tema. Odusevile me slike.Pregledala sam ovu stranicu i odusevila me.
i mene zanima ,recimo lep mi je rozenkvarc a i oniks,zavisi kako su obrađeni
www.youtube.com/watch?v=M_gSydN_BYM&feature=related
Meni su mnogi lepi, ali se neusudjujem sve nositi. Covek valjda oseti, koji mu kamen odgovaca, prosto ga privuce. Da li si bila skoro u nekoj prodavnici poludragog kamenja.
Danas sam bila u prodavnici poludragog kamenja. To je prodavnica koja je vezana na facebooku iz stranice Kristali, Poludrago kamenje i Minerali. Nasla sam njih u TC Milenijum u suterenu. Prodavnica je mala, ali imaju dobar izbor kamenja, nakita zasad ima malo, ali obecavaju da ce sledece nedelje dobiti novu isporuku, tako ba ce biti veci izbor sto kamenja i nakita od poludragog kamenja. Jedan deo je iz kolekcije i jedan deo iz nabavke. Zadrzala sam se vise od sata, mozes od njih dobutu strucne savete i dosta informacija o kamenju. Kupila sam ponesto a spremam se da cu sledece nedelje otici i kupiti jos ponesto.
ovako koncipirana tema je više za modu ili tako neki forum.![]()
Omne mundi trinum,
mulier, tabacum, vinum,
et qui curat de pluribus,
maximus est asinus!
Zar nauka o mileralima nije grana geologije. Zao mi je sto ste moju temu ovako okarakterisali. Iako nisam naucnik veoma volim milerale. Pozdrav
Nemam ništa protiv, možeš da otvoriš još jednu, i bilo bi mi drago (sviđa mi se ideja). Ali ne u smislu nabavke đinđuva već u smislu mineralogije. Ovako postavljena, tema se razvija u pravcu nakita i kupovine kamenčića, a bojim se nema puno interesanta među prirodnjacima za to, pa bi ista porpala u zaborav posle par dana.
Omne mundi trinum,
mulier, tabacum, vinum,
maximus est asinus!
Jel mislite da je to tacno da oni imaju neka dejstva??
Izgleda da imaju. Kristaloterapija je drevna nauka sa istoka. Ja njih volim zbog nih samih. Volim da se bavim njima. Prija mi. Covek se nekako opusti. U prodavnicama mozes odabrati neki koji te privuce i takav ces uvek prepoznati u gomili drugih. Za nabavku treba odvojiti vreme i nezuriti
mislis treba dugo ostati u prodavnici i birati?
DA, ZATO NETREBA ZURITI S NABAVKOM, ALI ODVOJITI VREME ZA NABAVKU NOVIH PRIMERAKA.
Pripremicu nekoliko slika minerala i poludragog kamenja da i vi svi mozete uzivati u njihovoj lepoti.
Ima raznih mesta u Beogradu gde se mogu kupiti kristali i dobiti savet.
Um je feral, to jedina je rasvjeta
Ima, samo njih nekoliko. koji se ovim ozbiljno bave. U Lominoj, u TC Milenijum, kazu i neka prodavnica u prolazu na Terazijama, Tamo nisam bila. Steta je kad mislis da si kupio mineral ili poludragi kamen a ono obojeno staklo. Neznam kde je takvim prodavcima svest.
Ima i u Domu Sindikata lepa ponuda, a ljudi koji prodaju se razumeju u kristale i kristaloterapiju.
Ne znam da li je i Tanja Ruskinja jos uvek u Beogradu.
Ja se kristaloterapijom nebavim, ali sa o tome ponesto procitala. Ako je samo pola tacno da kristali i minerali tako deluju, onda je to vec dovoljno. U prodavnici u Domu sindikata nisam bila. Svraticu kad budem prolazila.
Nije prodavnica, prodaju u holu.
Ja nesto ne volim da tako kupujem, ali mozda se i tko moze naci nesto vredno.
Htela sam da ispunim svoje obecanje i da ubacim slike minerala. Ali nesto mi ne ide, da li moze da me posavetuje. Ocigledno nesto neradim kako treba. Hvala unapred.
Poslednji put ažurirao/la Paganko : 02.07.2011. u 00:17
Omne mundi trinum,
mulier, tabacum, vinum,
maximus est asinus!
Divni primerci, to je tvoja kolekcija?
VELIKO HVALA NA POMOCI. POKUSACU DA TO TAKO ODRADIM.
kazu da ako se mnogo nose minerali da moze da se stvori tromb u krvotoku???
Pošalji link