"Umro je Balzak, umro je Dostojevski...a i ja se nešto ne osećam najbolje".....Ljuba Moljac.
Ako je ovo ta zastava onda mi je puno srce kao da smo pobedili.
Kompleksaš sam, tim se dičim.
Bojkot teme košarkaškog kluba koji ne postoji!
Prednost ferke je upravo to što je fer. Tu manje-više uvek znaš šta može da ti se desi.
Sa druge strane, u masovnim huliganskim tučama ti možeš da šutiraš lika koji je pao na zemlju... al' kad ti priđe njegov ortak s leđa i štanglom ti razbije glavu - ili u još ekstremnijim primerima, nožem te pošalje Svetom Petru i odskakuće kući pevajući znajući da nikad neće kažnjen - tebi ostaje samo da se slikaš.
Uostalom, koliko si puta čuo da neko pogine ili bude teže povređen u tim huliganskim tučama? A koliko si to puta čuo za ferku?
Meni to jeste sranje, al' nije da nema nikakve logike.
Ma ja eksperimentisao malo u fotosopu,moze da bude i ljubicasta sto se mene tice.I ne vidim zbog cega grb ne bi trebalo menjati,ne ceo grb ali neke elemente da,i ranije smo menjali grb.Ja sam Partizan zavoleo zbog dresova,izmedju ostalog,a ne zbog grba,sve se menja,sve se razvija pa i grbovi,zivimo u drugom vremenu od onoga kada je osnovan klub,to samo treba postovati,ali ne neke drasticne promene raditi da bi se sacuvao kontinuitet.
Верујем да је историја најбољи лек за болесни ум,бар нам може рећи ко смо некад били и како смо ниско пали.
Ne igra Rna Kiks![]()
Evo link-a za prenos
http://www.profreetv.com/index.php?c...watch&tvid=256
Mamba pogodio stativu :|
EDIT:
Ilic nastavlja da promasuje zicere...
Poslednji put ažurirao/la Splatt91 : 14.04.2012. u 18:38
Konacno Rnic van ekipe!
Nadam se da u narednom periodu sledi afirmacija Ostojica, sto je veoma dobar posao Avrama Granta, afirmacija 2 mlada igraca, Askentijevica i Ostojica, nadam se da slede Manga i Ninkovic na loj levoj strani ili napred jer Sasa Ilic ne moze vise nista da pruzi koliko ja vidim
markovic-diara = najbolji napadački nepar
1:1...
Dont settle for average!!!
Odlicna akcija Tomic 2:1
Dont settle for average!!!
Odlicno je odigrao Markec kod ovog naseg drugog gola...![]()
Ne budi pesak koji gaze, već budi kamen u cipeli...
Tomic je uneo zivost svojim ulaskom...
Ovaj Sasa Markovic ne moze da se poveze...
Ostojic solidan, bez, ali nekako slabasan u duelu...
Ne budi pesak koji gaze, već budi kamen u cipeli...
Neiskusni su još ali biće odlična ekipa (Aksentijević, Marković, Stanković, Ostojić). Samo da se rešimo Ilića, Babovića, Eduarda, Rnića. Ostojić je realno za Rnića izmislio fudbal, jer je brži od njega makar duplo. Onom kretenu Rniću bi pobegao čovek od 130 kg i to bez problema.
Sasa Markovic je zadnji ili centralni vezni, moze ponekad da odigra i kao desno krilo ali prevashodno ove dve pozicije, nisam gledao drugo poluvreme pa mi se cini da je on igrao desno krilo ili ofanzivnog veznog pa da je zato popustio, ispravite me ako nisam u pravu...
Ostojic, tek prva utakmica, dobro odigrao, moze dosta bolje, sve u svemu, mnogo mnogo bolje da igraju on ili Anderson nego Rnic..Mada bih pre njemu dao prednost jer su Ivanov i Anderson isti tip igraca, jaki, visoki, mogu da postignu gol glavom, a ne trebaju nam takva 2 igraca u prvih 11, tako da bi Grant mogao nekad da rotira Ivanova i Andersona, da ne sedi samo ovaj na klupi.
A bravo za Granta, dao je Mangi citavih 2 minuta da se pokaze, i jos je igrao napred a ne levo gde je njegova prirodna pozicija, nadam se da ce Manga uskoro biti u prvih 11 umesto Sase Ilica levo.
Ne znam kako je vama izgledalo ali meni se cini da su igraci Javora fizicki jaci i spremniji od igraca Partizana. I posle se pitamo kako nas u Evropi amateri nadtrce a ne tek ozbiljne ekipe...
Vukic odlican, Tomic i Markovic takodje, ali Sasa Ilic definitivno je odradio svoje, mislim da bi mu najbolje bilo da se povuce na kraju sezone. On i Babovic samo muljaju loptu a retko kad iskreiraju nesto
Stvarno mi je zao sto mali Ninkovic ne dobija sansu
Vojislav Stankovic?
Inace, ako hocemo da uradimo nesto u Evropi, mora se sacuvati kostur ekipe, oticice na leto najverovatnije Tomic i Kamara kao sto je i najavljeno, ali i niko vise od ovih malo potrebnijih! Babovic je rekao da zeli da se iskusa u inostranstvu, i hvala mu, jedva cekam da ode, sa Saletom Ilicem se verovatno nece produziti ugovor i ne treba, Miljkovic ce takodje verovatno u inostranstvo, moze da ostane kao rezerva ali i da ode nikakva steta, kao i Rnic kome istice ugovor i nadam se da mu nece produziti. Ali niko vise! To bi trebalo da na leto izgleda ovako nekako:
Stojkovic
Aksentijevic Ostojic Ivanov Volkov
Smiljanic
? Vukic ?
Markovic Scepovic
jedini problemi za sada su krila, na zadnjem veznom i centralnom cemo imati solidnu rotaciju Smiljanic-Brasanac-S. Markovic, ukoliko naravno Grant ne dovede nekog stranca na tim pozicijama jer su nam upravo stranci tu na sredini bili kljucni igraci u prethodnih nekoliko godina (Zuka, Kamara)
na desnom krilu moze Babic da odigra, ali bi moja prva opcija bila da se ovaj kostur ekipe bez krila pojaca nekim dobrim pojacanjem, nebitno da li je nas ili stranac, nadam se da Grant zna koga ce tu dovesti
na levom krilu imamo solidnu varijantu, Manga-Ninkovic + Jojic iz Teleoptika, sva trojica su dobri igraci, i nadam se da ce Grant afirmisati na pravi nacin do kraja sezone Mangu i Ninkovica kao sto je to uradio sa Aksentijevicem i krenuo sa Ostojicem.
Ostale pozicije su nam dobre, imamo solidnu klupu, Petrovic na golu, Miljkovic ako ostane ako ne onda mozda Pauljevic ili neko drugo pojacanje, Anderson, Stankovic, Lazevski ako ostane ako ne onda Askovski iz Teleoptika, Brasanac, S. Markovic, Babic, Diarra ako mu produze ugovor, Eduardo ako se probudi konacno ako ne nadam se da ce ga prodati, inace treba nam jos 1 napadac, nadam se Mitrovic ili Djokovic iz Teleoptika...
Anderson visok? Ne bih bas rekao!
Nizi je od Ostojica, ali takodje i sporiji i bolji u skok igri, slican tip igraca kao Ivanov, a nama takva dvojica u prvih 11 ne trebaju
Pošalji link