Mamba najverovatnije na klupi u subotu...
Komsinica podvlaci gace zutim, posto je poznat Mambin ucinak protiv nje...![]()
Mamba najverovatnije na klupi u subotu...
Komsinica podvlaci gace zutim, posto je poznat Mambin ucinak protiv nje...![]()
Ne budi pesak koji gaze, već budi kamen u cipeli...
Ja sam iskreno ljubomoran što je jedan takav vanserijski igrač kod vas.
"Umro je Balzak, umro je Dostojevski...a i ja se nešto ne osećam najbolje".....Ljuba Moljac.
Hahaha pa decko to radi celu proslu i ovu sezonu ! A Zvezda je Barselona pa za nju mora poseban tretman jel ?
Inace jos nesto - kada smo igrali protiv Vojvodine Stanojevic je rekao da je Miljkovic dobio prednost u odnosu na Aksentijevica zbog defanzive
Dakle ako na derbiju budu igrali Smiljanic i Miljkovic onda je to klasicna defanzivna taktika Stanojevica
Kako ce Partizan igrati ? Kao i protiv Vojvodine - bez veznog reda vec klasicno preskakanje igre dugim loptama, pa da se uzdamo u brzinu Markovica i Scepovica
Tesko nama ako damo prvi gol, bunkerica u najavi
U vezi vam sigurno igraju Medo,Smiljanic,Ilic,Tomic.
...
jel nam ziv Brazilac Eduardo? sta se s njim desava?
ko se penala lati, od penala i gine :D
I Miljkovic treba da igra...
Seti se poslednjeg derbija kako je majstorski cuvao Borhu...
Dajte ljudi, nemojte da donosimo sud na osnovu predrasuda...
Evo, i Scepovic igra sve bolje, a dobro znate kako smo ga pljuvali do pre par nedelja...
Ja i dalje mislim sve najgore o njegovom karakteru, ali cu uvek da ga pohvalim kad odigra korektno, kad se bori i trudi...
Zadnjih 10 derbija smo igrali sa 2 zadnja vezna, 7 smo dobili sa tom taktikom, a ti se uhvatio tog jednog, gde su svi podbacili i obrukali se, zbog jajarskog pristupa, pre svega u glavama....
Ili hoces da kazes da smo tih 7 derbija dobili bunkericom?
Sad citam Markovic na klupi a Mamba u napad.
Dont settle for average!!!
99% sastav Partizana
Stojkovic
Miljkovic Rnic Ivanov Volkov
Smiljanic Kamara
Tomic Vukic Ilic
Dijara
Sta reci osim bruka i sramota
To i ja kazem, umesto da odemo na poluvreme sa 2:0 mi cemo igrati pacersku igru. Neka neko objasni onoj nasoj karikaturi od trenera da nije cilj u derbiju samo pobediti 1:0 iz nekog odbitka, vec navijaci zele otvorenu i musku igru PA NEK POBEDI BOLJI
Muka mi je vise od tog naseg "taktickog nadmudrivanja", zato ga i ispusimo redovno od raznoraznih Genkova i Samroka
Dont settle for average!!!
Mi vise treba da se plasimo Mazica, nego oni...
Obzirom da su igraci komsinice skloniji glumatanju u 16m, a i da imamo jednog Rnu Rizika i Miljka Lastavicu u svojim redovima...![]()
Pošalji link