Molim vas recite mi kako da ga zavedem.![]()
Molim vas recite mi kako da ga zavedem.![]()
ne osvajas ti njega, vec on tebe. samo stani na vreme i daj mu nagradu za trud. u protivnom, istom brzinom kojom se zagrejao ima da se ohladi. ne treba mu prepustanje vec osvajanje. nesto ne osvojeno nema znacaj za njega. i sve ti ovo kazem iz licnog iskustva (ovan/devica u horoskopu).
POTPISUJEMOriginal postavio jinxy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8)
Takodje 8)Original postavio Nestasna Ameba
Osvajanje O.K. Ali ako hoces da ga zadrzis, pravi se da je glavni ali stalno menjaj u cemu da bi ova ostala mesta morao da osvoji.
Original postavio eureka
Njih ne mozes da osvojis!!!
a, to ne, nikako!!! ne treba ovnu neko da mu povladjuje, vec neko sa kim moze imati normalan odnos. lepo je kada te uvek slusaju kada ih upucujes kako treba i sta, ali je jos lepse kada osoba sa kojom si ima i svoje misljenje.Original postavio Tanne
Original postavio jinxy
ZIVEO JINXY !!!
:wink: 8)![]()
To da ovan ostaje sa onim ko se povinuje u svemu njemu ne drzi vodu. Znaci, sa njima treba imati meru, ni previse agresivnosti i ne daj boze arogancije ni previse povladjivanja...zlatna sredina. Njima treba neko ko moze da im parira koga mogu da postuju kao sebi vrednog. Prvenstveno na psihickom nivou a odmah nakon toga je fizicki nivo IZUZETNO BITAN 8)
Naravno,i ja se slazem sa ovimOriginal postavio Nina2
BAS SU CUDNI TI OVNICI![]()
Oni su krajnje jednostavni! Ja ih obožavam!![]()
samo nijedan ovan nece tebe obozavatiOriginal postavio sibirska
nego ces mu brzo videti ledja
ako si onakva bizuterija kakvom si se pokazala
A što ti gubiš vreme na bižuterije? :?
:wink: hmm... vrlo lako, ovnovi vole nezne suptilne i pametne zene... energicne...pa se potrudi, budi takva...na pocetku budi mu prijatelj, neka oseti da moze da ti se poveri, da ti veruje, da ima poverenje u tebe...da si osoba od sigurnosti...sarmiraj ga polako..nenametljivo... cak i kada osetis da je tvoj i da samo ceka momenat...drzi ga malo na distanci... ne daj mu odmah zeleno svetlo... vremenom ...ha ha...jesce ti iz ruke
SRECNO
nikad joj nece jesti iz ruke, veruj mi. ali ce biti privrzen veoma.Original postavio lellica
Jedini Ovan kojeg sam videla privrzenog jeste, pazi chuda, dupli OvanOstali... Nikad!!!
A upoznala si i bila si sa svim ovnovima sa razlicitim podznacima i to?Moram da kazem svaka cast onda, to je 12 muskih ovnova 8) Malo mi je smesno kad se ovde tako olako na osnovu jednog ili dva primerka izgovara rec 'nikad'. Imajte na umu da su ljudi itekako razliciti. Ja recimo znam ovna koji je 15 godina sa svojom devojkom (devojkom, ne zenom) pa joj je i dalje neverovatno privrzen. U podznaku je vaga
Za ostale ne mogu da tvrdim niti da upotrebljavam rec 'nikad'.
kao i svakog muskarca:
1. Daj mu!
2. Ne za*je*bavaj* ga!
8)
A da, izvini, u pravu si sasvimOriginal postavio Nina2
![]()
I hvala na cestitkama, ali ja se nisam ni sa jednim ovnom zabavljala, medjutim imam prijatelje pa posmatram. Izvini sto posmatram![]()
pitas ga za sexOriginal postavio eureka
Ah, nema problema, posmatraj i daljeOriginal postavio Nestasna Ameba
![]()
Hm, interesantno :?Original postavio joockey
8)
![]()
smesno, ali to ga nece naterati da ostane kraj tebe. probaj ipak drugaciji pristup.
Pošalji link