o vlada nemam bone ali torta je ekstra.
o vlada nemam bone ali torta je ekstra.
Od mene samo jedna...dres torta
Uploaded with ImageShack.us
Zorice HH hvala puuuno. I hvala Vam svima drage moje na komentarima i bonama.
Tenesa evo ja nedam bone vec cu dati lindt cokoladice,torta je sjuper...ako budu cerkice dole slavile rodjus u Aprilu ce mi trebati snezana i 7 patuljaka a u Maju partizan dres...
Torte su super, a ja nemam vise bona. Imam malo pitanje. Na poslednjih par strana ste pricali o tome kako ste poceli da se bavite ovim poslom. Par tortica za prijatelje pa onda duze zatisje pa na kraju krene. I cestitam vam svima na tome. Ja sam trenutno u tom zatisju ine znam kako da krenem dalje. Ako neko ima neki savet dobro bi mi dosao. moze i na pp. A ukoliko nisam smela da pism ovde o tome, izvinjavam se. Pozdrav
evo mene posle dužeg vremena.
Nikako nema vremena
poso kuča poso kuča, kuča poso ...
![]()
![]()
Dragica
Evo što sam ja radila u utorak.
Skoro je donja torta završila na podu al ipak sam je spasila.
Ispod je kinder pingui a gore parfe vanilija i čoko sa bananama.
Po prvi put sam radila pat i mat i zadovoljna sam.
at i mat torta.jpg
Evo i mam jedno pitanje mozda ce nekima da zvuci glupo ali sta da radim....gledala sam juce klip na YT kako Bady ukrasava torte fondanom, u jednom momentu je nekim uredjajem na paru "napario tortu"izgledala je drugacije ali m e zanima ako znate da li samo hteo da postigne vizuelni efekat ili ima neka caka?
Pozdrav za sve![]()
Ako je to uradio kad je torta presvucena fondanom, onda je to najvjerovatnije kompresor za paru. Citala sam kako se figurice sa tim napare pa vise en budu onako mat nego dobiju izgled kao da su prave plasticne, pa mozda to rade i sa tortama, meni je bi ta varijanta bila simpaticna za neke tortice koje su u obliku poklona sa masnom i sl. cek da nadjem link gdje sam citala to za figurice
http://fondanart.wordpress.com/2011/...ovi-za-fondan/
Sve tvoje tvrdnje su tacneova tortica je ila u obliku srca sa masno....kao pokloncic a jeste se caklila kao da je glancao hvala za info.....pokušaću sa peglom na paru hihihih
A o parocistacu nisi razmisljala....![]()
Jaoj sto si me nasmejala sada.... zamisljam sebe kako kupujem parocistac sa tv prodaje i kao u reklami ubijam bakterije i viruse u kupatilu i onda prelazim na torutuKuku meni nadrljacu od moderatora
![]()
Ova je za Reljinu drugaricu Micu i njenu sestru i brata..svi su rodjeni u dec. pa zajedno slave rodjis..i svi su ko' meeeed!
I Peppa koja se predala
I naravno Kitty..
*HOME SWEET HOME*
kitty ima fantasticnu haljinicu....sve je za pohvalu!!!nadam se da ce i klinci uzivati
![]()
ninjago
Mini "moskva" ode za Beograd. Realno, benzin košta skoro kao torta, ali devojka kaže da merak nema cenu.
Inače, prva torta koju sam napravila da je visoka 10cm, i za moj pojam je previsoka. Ali, izgleda kao iz poslastičarnice.
Imam svoj mali svet,i oko njega kineski zid..
evo i ova za sutra je gotova
![]()
Evo opet jedne koju nisam stigla lepo da slikam :-(
Imam pitanje: Kad pravite ljudske figure, da li ih pravite u kalupu i li oblikujete rukom? Ja nikako ne umem da napravim manju figuru i onda mi se desi kao sa ovom tortom da ni posle 5 dana spajdermen nije bio ni na pola puta da se osusi. Trebalo je da bude u cucecem polozaju. Za mene je to bio Sizifovski posao. Poludela sam i bacila ga u djubre, pa pravila novog koji je fuj i puzi niz zgradu??? Ocajna sam kad nesto ne napravim kako sam zamislila. Pomagajte sa savetima
![]()
a da zamesis vise secera ili gustina u smesu?samo sto je gustin malo nezgodan,ako se stavi vise nego treba,popucaju figure.
I to sam probala, ali onda ne mogu da lepo oblikujem. Cak sam i dve noci drzala u rerni posto imam onu opciju da ukljucim samo duvanje bez grejanja i nista.
Jaoooo Natali, draga...pa savrsena je! Latice kao prave!
Prave stvari nikad ne umiru!!!
zvoncice...hvala mila puno
Pošalji link