Psihološka ispovedaonica.....Olakšajte problem sebi i podelite i sreću i tugu...... - Strana 12
Strana 12 od 36 PrvaPrva ... 2891011121314151622 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 276 do 300 od 896

Tema: Psihološka ispovedaonica.....Olakšajte problem sebi i podelite i sreću i tugu......

Ističe se
    Učlanjen
    28.07.2009.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    43

Podrazumevano Re: Psihološka ispovedaonica.....Olakšajte problem sebi i podelite i sreću i tugu....

ja imam problem sto niko nece da mi obrise profil na ovo forumu I SVI SE PRAVE LUDI! ima u beogradsku hroniku da odem lopovi!!!

Legenda
    Učlanjen
    17.02.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    237

Podrazumevano Re: Psihološka ispovedaonica.....Olakšajte problem sebi i podelite i sreću i tugu....

Citat Original postavio sveznalo Pogledaj poruku
    ja imam problem sto niko nece da mi obrise profil na ovo forumu I SVI SE PRAVE LUDI! ima u beogradsku hroniku da odem lopovi!!!
    prebaci svoje reputacije na moj račun i videću šta mogu da učinim..

Ističe se
    Učlanjen
    28.07.2009.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    43

evo, evo, sredio! Idem sad da spamujem po forumu ne bi li me primetio neki od milih mi modova.

cole1 nije na forumu
    Čovek je čoveku oduvek bio vuk, a vuk vuku nikad čovek jer ne menja ćud!
    Domaćin cole1 (avatar)
    Učlanjen
    21.10.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    119

Boli te uvo ja imam toliko los rukopis da jedino ja mogu da procitam sta sam napisao i desavalo mi se da dobiom 3 a posle mi nastavnica kaze da sam napisao najbolji sastav ali da zbog groznog pisa ne mogu da dobijem 4 ili 5
    "Nek ispira usta mojim imenom svako ko nema cime obraz" Marko Šelić

sumtimz nije na forumu
    Osjećanja koja nam se uvijek vraćaju su osjećanja koja nikad nisu ni nestala
    Početnik sumtimz (avatar)
    Učlanjen
    02.10.2010.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    0

Dobra tema
    Poslednji put ažurirao/la sumtimz : 13.04.2012. u 16:02
    http://www.youtube.com/watch?v=qiQj0o8BOYw&NR=1

Primećen član
    Učlanjen
    24.03.2012.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    2
    Reputaciona moć
    198

Citat Original postavio User Friendly Pogledaj poruku
    E pa cika bruse,ja kao forumski trol i provokator moram da vam se ispovedim jer ste jedino vi u stanju da mi pomognete.

Poceo sam da sumnjam da sam kukavica. Osecam se da sam pao u beznadje odakle nema izlaza,dani su svi isti,22 h dana sam sam,cak sam zaboravio i sa ljudima kako se razgovara,nekako i kada dobijem neku priliku za spiku obicno nemam sta da kazem. Sto je jos gore svidja mi se ovako,ali opet me to beznadje i samoca ubijaju,a opet nemam smelosti niti znam nacin kako da sve to izmenim. Nemam volje,nade,ni mogucnosti za promene i to neke drasticnije. Jednom recju propao sam ko muda kroz suplje gace. Od skoro mrzim i celu ljudsku rasu i rado bi ih sve pobio,ali opet nemam smelosti da da istrcim i da sve potamanim.

Ko me bude sazaljevao i smarao u pp jebacu mu mater. Sta meni fali nije mi jasno? zbunjen sam do jaja. Ne trazim resenje,to je lako,vec da sebe razumem.
    Pa brate da tražiš rešenje bilo bi ama baš da se usereš od muke, jer rešenja neeeemaaaa, a ti kažeš da je to lako, meni eto baš i nije. A da te razumem, razumem te ko da o sebi divanim.
    Imam decu koju volim više od života, odrasli a sa moje sise nikako da se skinu. Imaju svoje živote i svoje biznise ali mamina kujna, mamina veš mašina i mašina za peglannje-čitaj mama pegla- to nikako da izađe iz mode. Jes, mogla bih ja da kažem: jebite se deco, odrasli ste, radite šta vam volja i kako vam volja, ali ono prokleto balkansko u meni mi ne da, kuvam, perem, peglam i šta sve ne još, aj da ne nabrajam, a da mi je pun *****, jeste stvarno. Nikakav život nisam imala samo da bih njima neki obezbedila i još uvek nije dovoljno, uskoro ću prdnuti u čabar a živela nisam.
    Da se razumemo, ne sanjam ja više kao nekad o sejšelskim ostrvima, ta bajka kod mene više nema prođe, ali bih volela da bar na Tisu odem jednom nedeljno, a tu mi je da dopljunem do nje-mislim Tise,reke Tise, a nema šanse da se to desi, kako ja krenem jal na pecanje, jal na kupanje oma jedno od dvoje mojih mladunaca ima zadatke, peri, peglaj, kuvaj i na kraju jedi govna mati, za drugo se ni rodila nisi

Buduća legenda ristob (avatar)
    Učlanjen
    15.08.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    1240

Citat Original postavio mina kristina Pogledaj poruku
    Pa brate da tražiš rešenje bilo bi ama baš da se usereš od muke, jer rešenja neeeemaaaa, a ti kažeš da je to lako, meni eto baš i nije. A da te razumem, razumem te ko da o sebi divanim.
    Imam decu koju volim više od života, odrasli a sa moje sise nikako da se skinu. Imaju svoje živote i svoje biznise ali mamina kujna, mamina veš mašina i mašina za peglannje-čitaj mama pegla- to nikako da izađe iz mode. Jes, mogla bih ja da kažem: jebite se deco, odrasli ste, radite šta vam volja i kako vam volja, ali ono prokleto balkansko u meni mi ne da, kuvam, perem, peglam i šta sve ne još, aj da ne nabrajam, a da mi je pun *****, jeste stvarno. Nikakav život nisam imala samo da bih njima neki obezbedila i još uvek nije dovoljno, uskoro ću prdnuti u čabar a živela nisam.
    Da se razumemo, ne sanjam ja više kao nekad o sejšelskim ostrvima, ta bajka kod mene više nema prođe, ali bih volela da bar na Tisu odem jednom nedeljno, a tu mi je da dopljunem do nje-mislim Tise,reke Tise, a nema šanse da se to desi, kako ja krenem jal na pecanje, jal na kupanje oma jedno od dvoje mojih mladunaca ima zadatke, peri, peglaj, kuvaj i na kraju jedi govna mati, za drugo se ni rodila nisi
    Još će tebi biti punih k...
    Кто же сердце порадует?
    Кто его успокоит, мой друг?

Starosedelac hirajgoagain (avatar)
    Učlanjen
    23.09.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    3062

ocu se ubijem a ne smem

Učlanjen
    23.09.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    3062

Citat Original postavio sveznalo Pogledaj poruku
    ahaha ne moz se izbrise mracna proslost

Učlanjen
    23.09.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    3062

a sto ne napravis kompromis ono ne ukines im hranu potpuno a ne radis ni bas nesto ko crnac, malo nekad opustis a nekad im spremas, pa sigurno ne bi ni volela skroz da nema toga ima tu i valjda neke gotive.
    mada ako je samo kuvanje i peglanje, pa to radis i sebi znaci imas jos jednu porciju vise
    onda valjda nekad ostavis tu porciju vise a nekad ne radis tu porciju vise (mozes i da ukines potpuno)
    znaci kako te onda to sprecava??
    a mogu i oni valjda nekad to da rade za tebe ako ne rade nekako da se shaljivo dogovorite???
    ako vas ne vezuju finansije onda je valjda to ok nesto
    tebe=vas

Učlanjen
    15.08.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    1240

Citat Original postavio hirajgoagain Pogledaj poruku
    ocu se ubijem a ne smem
    Sme se! (I smije!) Al' ... dozvoljeno nije!
    Кто же сердце порадует?

Učlanjen
    23.09.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    3062

a ocu sve je tolko shi.t i moze da bude jos vise i da upadnem u taj shi.t od koga se cuvam
    a sve je uzas
    a ako nije uzas dosadno ej
    nemam pojma i zapadnu mi momci koji su onako a to je za mene
    volim da se svadjam a ne umem
    moram pre nego sto umrem da im se naebem suptilno a ne umem moram na aikido mozda jedino tako da necu
    ok necu ali malo mi se tako pishe

Ističe se Isus33 (avatar)
    Učlanjen
    17.02.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    91

Sjecam se da sam prilicno cesto razmisljao o samoubitstvu dok sam u kuci imao bombu-kasikaru. Lezao bi na trosjedu i posmatrao nju koja je lezala u vitrini i razmisljao o tome kako bi bilo lako ukinuti ovaj zivot tako sto bih samo jednim potezom izvukao osigurac, taj bezvrijedni komadic metala. Bobma je tajanstveno nestala posto sam jednom, u trenutku slabosti, pred sestrom naglas izrekao ove misli. Ali poslije toga je suicdno raspolozenje znatno smanjilo intenzitet da bi na kraju i potpuno nestalo.

Učlanjen
    23.09.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    3062

: IIII
    Poslednji put ažurirao/la hirajgoagain : 21.04.2012. u 20:04

Legenda
    Učlanjen
    17.02.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    237

Citat Original postavio Isus33 Pogledaj poruku
    Sjecam se da sam prilicno cesto razmisljao o samoubitstvu dok sam u kuci imao bombu-kasikaru. Lezao bi na trosjedu i posmatrao nju koja je lezala u vitrini i razmisljao o tome kako bi bilo lako ukinuti ovaj zivot tako sto bih samo jednim potezom izvukao osigurac, taj bezvrijedni komadic metala. Bobma je tajanstveno nestala posto sam jednom, u trenutku slabosti, pred sestrom naglas izrekao ove misli. Ali poslije toga je suicdno raspolozenje znatno smanjilo intenzitet da bi na kraju i potpuno nestalo.
    a da li te ista razmišljanja voze i kada vidiš noževe..viljuške..tablete, konopac..?

Učlanjen
    17.02.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    91

Citat Original postavio ranjeni Zoro Pogledaj poruku
    a da li te ista razmišljanja voze i kada vidiš noževe..viljuške..tablete, konopac..?
    Ma ne, nemam vise te samoubilacke misli. Ovo sa bombom se desavalo davno, u onome teskom poratnom periodu kada sam postao izbjeglica, nova sredina u kojoj sam se tesko snalazio, novi ljudi, sve novo, velika usamljenost, osim toga i socijalna ugrozeonst, svi u kuci bez posla, zivot na humanitarnoj pomoci... Uglavnom sve crno i zalosno pa sam se zbog svega toga i osjecao tako samoubilacki. Ali proslo je od tada 15 godina. Sada se toga perioda sjecam kao mracnog, srednjeg vijeka mog zivota.

Primećen član
    Učlanjen
    24.03.2012.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    2
    Reputaciona moć
    198

a sto ne napravis kompromis ono ne ukines im hranu potpuno a ne radis ni bas nesto ko crnac, malo nekad opustis a nekad im spremas, pa sigurno ne bi ni volela skroz da nema toga ima tu i valjda neke gotive.
    mada ako je samo kuvanje i peglanje, pa to radis i sebi znaci imas jos jednu porciju vise
    onda valjda nekad ostavis tu porciju vise a nekad ne radis tu porciju vise (mozes i da ukines potpuno)
    znaci kako te onda to sprecava??
    a mogu i oni valjda nekad to da rade za tebe ako ne rade nekako da se shaljivo dogovorite???
    ako vas ne vezuju finansije onda je valjda to ok nesto
    tebe=vas
    Evo, napravih kompromis, prekjuče bila u Merkatoru i kupila sinovima dve veš mašine, dve daske za peglanje, dve pegle, i još po jednu kesu od 6kg. "persila" plus omekšivač - sve na kredit od godinu dana. Bili su ne malo iznenađeni "poklonima" Kad otplatim kredit smisliću kako kuvanja da se rešim, jedan vegetarijanac, drugi od svih ptica naviše voli prasicu, a ja to baš ni ne ljubim preterano, tako da....
    Mislim, nije meni problem ni da kuvam, ni da perem, ni da peglam, samo mi nekako već muka i od kuvanja i od pranja i od peglanja, volela bih malčice da budem samo ovo što jesam, ma kakva da sam, ne samo mamaaaaaaaa

Primećen član
    Učlanjen
    24.03.2012.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    2
    Reputaciona moć
    198

Citat Original postavio Isus33 Pogledaj poruku
    Ma ne, nemam vise te samoubilacke misli. Ovo sa bombom se desavalo davno, u onome teskom poratnom periodu kada sam postao izbjeglica, nova sredina u kojoj sam se tesko snalazio, novi ljudi, sve novo, velika usamljenost, osim toga i socijalna ugrozeonst, svi u kuci bez posla, zivot na humanitarnoj pomoci... Uglavnom sve crno i zalosno pa sam se zbog svega toga i osjecao tako samoubilacki. Ali proslo je od tada 15 godina. Sada se toga perioda sjecam kao mracnog, srednjeg vijeka mog zivota.
    Stvarno, šta reći, izbeglice, muka vas pritisla na svim nivoima, a u vitrini kašikara, čudo da se zaista nisi ubio. Kakav je to mozak u pitanju da mi je samo znati, mislim, kašikara u vitrini, dobro je niste stavili na trpezarijski sto umesto činije sa voćem

Učlanjen
    17.02.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    91

Stvarno, šta reći, izbeglice, muka vas pritisla na svim nivoima, a u vitrini kašikara, čudo da se zaista nisi ubio. Kakav je to mozak u pitanju da mi je samo znati, mislim, kašikara u vitrini, dobro je niste stavili na trpezarijski sto umesto činije sa voćem
    Vidi se da je ratna tematika daleko od tebe i da si o tome cula samo nesto malo na televiziji. Inace bi znala da je neposredno poslije rata svaka kuca u Bosni bila PUNA oruzja. Puske, bombe, pjesadijska municija, cak i minobacacke granate. Ja sam ostavio samo tu jednu kasikaru za uspomenu a sveg ostalog oruzja se rijesio za razliku od mnogih koji i dan danas, petnaest godina poslije rata, cuvaju po podrumima puske i bombe "za nedaj boze".
    Znaci nije cudo sto se nisam ubio jer vecina ljudi koji su imali (i i dalje imaju) oruzje u kuci nisu se ubili. Ali eto moj prvi komsija se ubio. Momak od 28 godina, tesko ranjen u ratu, zivio na tabletama i sa velikim bolovima, nije mogao govoriti, jedva je mogao hodati, uzeo pusku koju je krio u podrumu i ubio se dok su mu starci bili na poslu.

Učlanjen
    15.08.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    1240

Ovdje bi dobila od mene -rep! Al ga nema. Elita se boji srozavanju ugleda.
    Кто же сердце порадует?

Početnik severna.tribina (avatar)
    Učlanjen
    19.04.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Pozdrav svima,

Imam manji problem i nadam se da cu ovde naici na pomoc
    Pre svega trazim adekvatno resenje ali nikako da ga pronadjem.
    Tacnije radi se o tome, imao sam jedan jako tezak ispit iz EXCEL-a i tabela, ali sam zatrazio pomoc od jednog ortaka, koji mi je sasvim ok to i resio i poslao mi resenja. U medjuvremenu kad se priblizio kraj tog ispita ja sam to prosledio jos jednom drugu koji je pisao istovremeno samnom,. danas mi stize poruka na email od profesora koji se meni licno obratio i pitao me ko je pravi izvor ovog naseg dela? Ja? Drug taj ili neko treci?
    Sad sam u velikoj dilemi sta da mu odgovorim na to?
    Nije on rekao da je resenje lose ili bilo sta slicno, nego je samo pitao original izvora jer je skontao da je sve identicno?
    Ne bi da svalim sve na tog druga koji je bio u sali za informatiku, i kazem, ja sam izvor i ja sam mu to prosledio. Previse je to papucarski.
    Trebaju mi saveti kako da pametno izigram profesora ili da to bude sto manje providljivo mada je jako tesko. Treba mi neka dobra pricica koja bi eventualno upalila kod njega i ne bi nas obojicu oborio . . .
    Naime i budala bi skontala da su nam resenja identicna, sto i nije toliki problem, ali i dijagram je ostao isti.

Učlanjen
    23.09.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    3062

pan ako ce samo da te obori nije strasno, izadjes opet, ako ce da te izbaci onda sta znam

Učlanjen
    23.09.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    3062

Evo, napravih kompromis, prekjuče bila u Merkatoru i kupila sinovima dve veš mašine, dve daske za peglanje, dve pegle, i još po jednu kesu od 6kg. "persila" plus omekšivač - sve na kredit od godinu dana. Bili su ne malo iznenađeni "poklonima" Kad otplatim kredit smisliću kako kuvanja da se rešim, jedan vegetarijanac, drugi od svih ptica naviše voli prasicu, a ja to baš ni ne ljubim preterano, tako da....
    Mislim, nije meni problem ni da kuvam, ni da perem, ni da peglam, samo mi nekako već muka i od kuvanja i od pranja i od peglanja, volela bih malčice da budem samo ovo što jesam, ma kakva da sam, ne samo mamaaaaaaaa
    niko te ne tera da budes mama tj ne po porodicnom stablu nego da vrsis te obaveze, nemas obaveze

Učlanjen
    23.09.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    3062

nema tate

Primećen član
    Učlanjen
    24.03.2012.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    2
    Reputaciona moć
    198

niko te ne tera da budes mama tj ne po porodicnom stablu nego da vrsis te obaveze, nemas obaveze
    Naravno da me niko ne tera, da me teraju, ****** bih im mater muka je što me pogledaju onim lepim okicama i zavire u prazne šerpe, mama ko mama, oMa se raspilavim počnem da razmišljam koliko su zaista divni momci i hoće srce da mi pukne od tuge ako im jedared ne skuvam ručkove.
    Pranje i peglanje sam rešila, čak i spremanje kuće, obojici plaćam ženu da im jednom nedeljno to sredi. Još samo kuvanja da se kurališem i svi srećni. Nekako bih volela da se više odlepe od moje suknje a nemam dušu da im to otvoreno kažem

Slične teme

1. Softwerski problem
    Autor Dynamite u forumu Humor
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 27.04.2007., 08:53
  2. problem
    Autor jasna u forumu Hardver
    Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 22.04.2004., 21:26
  3. problem sa "Rise of the nations"
    Autor shayca u forumu Strategije
    Odgovora: 6