Ako ne uzmemo u obzir godine, zatim, drustveni polozaj, nivo obrazovanja i fizicki izgled, sta je to sto je zajednicko svim zenama kada je sex u pitanju? Damu koja odgovori ispravno na ovo pitanje ocekuje nagrada. . .
Ako ne uzmemo u obzir godine, zatim, drustveni polozaj, nivo obrazovanja i fizicki izgled, sta je to sto je zajednicko svim zenama kada je sex u pitanju? Damu koja odgovori ispravno na ovo pitanje ocekuje nagrada. . .
Zena najvise voli u seksu kad joj udje.
..a ponekad im je jos lepse kad izadje.
BUNDEVU ZA PREDSEDNIKA!!!!!!!Original postavio bundeva
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ne vredi,Nimfa i ja smo vec kandidovali magarca.
zzena najvise voli osecaj da je jedina na svetu, najbitnija, najlepsa... osecaj pripadnosti i ispunjenosti tela i duse.
oov za dusu najcesce izostane, nekima je "ispunjenost tela" jedina bitna...
Vole da sjedine gutanje i lupanje![]()
![]()
Zena voli muskarca sirokih pogleda... koji se nece iscudjavati ako ustanovi da ona voli i neshto vishe od misionarske poze.Original postavio Primerak
pathetic detected.Original postavio sanja
Tusiranje posle sexa.
-------------------------------------------------Original postavio bundeva
U tvom slucaju najverovatnije...8)![]()
Ahahahhhhahaaaa![]()
E, Zak, ko prstom u pekmez![]()
To dodje spontano,pogotovo kada se radi o Bundevinom-mali ti u gacama...![]()
Ali tehnicar![]()
Oh, kome se to digla kosa na glavi od razlicitog misljenja?Original postavio Margott
PP
e sve veliki poznavaoci....
Hehe, sta ja znam, sto vise poznavalaca vise razlicitih gledista, pa samim tim i kompletnija( svestranija) predstava o konkretnom predmetu razgovora :wink:
Pozdrav
nežnost
Interesantna tema, ali zar mislis da ce bilo koja dama primiti bilo kakvu nagradu od neznanca ?(registruj se pa mozda nekome i nesto poklonis)
A odgovor na tvoje pitanje je :
Dame najvise vole kada mi nigde ne zurimo.Kad sve onako polako , kad imamo vremena za njih i kada ne zurimo da uradimo ono sto mi ustvari mislimo da je najvaznije ... ili sto bi nas drug Djoka rekao : If you want a be real gentleman , just take it easy and very slowly :wink:![]()
Dama najvise voli kada njegov pogled za vreme sexa govori volim te i zelim te u isto vreme! :shock:
Eh, stari lisac. Lepo si ovo definisao. Skidam kapu.Original postavio Stari Lisac
Iskreno, par puta sam probao da napišem ovde nešto, ali uvek sam pre slanja odustao, znajući da nije to ono pravo.
Ali ovo što si ti napisao je srž suštine !
:wink: Thanks Milojko :wink:Original postavio Milojko Vasic
Iskustvo prosto siklja iz Liscevih poruka, he, e...Stariiiiii,....ali ja samo da dodam (u ime dama) da dame ponekad i ne vole kada je mnooogoooo sspoooorrooo!
Kiss
trudimo se ...Original postavio taja
Uvek i u svako doba !Original postavio Stari Lisac
Milojko ume da stegne ruku i čestita pobedniku.
Milojko ume da javno kaže da je pogrešio.
Milojko ume da se izvini.
Milojko ume da prizna da ima pametnijih od njega.
Pošalji link