A sad stvarno da odgovorim nešto u tvoju korist....
Koja je razlika izmedju ruskinje, ženske glave porodice i srpkinje, glave porodice...?
A sad stvarno da odgovorim nešto u tvoju korist....
Koja je razlika izmedju ruskinje, ženske glave porodice i srpkinje, glave porodice...?
Mislim da se odgovor na tvoje pitanje sastoji iz beskonacno mnogo delova, dakle:
1. da progovori kad zatreba
2. da radi i zaradjuje
3. da proseta decu
4. da postuje tastu
5. da ne zapitkuje mnogo
6. da se "otvori" za rodjendan,novu godinu,dan ljubavi...
7. da bude "krut"! 8)
8. itd...
smanji malo sa tabletama...Original postavio Tuzni_patak
ozbiljno ti kažem![]()
Pre svega, ne razumem potrebu da neko bude glava porodice, da sam odlucuje i da njegova (ili njena) budu zadnja. Jedna dominantna osoba moze pokoriti onu manje dominantnu, ali sta dobija s tim? - KRPU! Muskarac koji zeli da bude glava porodice, i radi na tome, moze uspeti, ali je sigurno da on tu zenu ne voli (zamislite, u ljubavi je lepo i davati, a ne samo uzimati), isto je tako sigurno da je to odlican nacin da ona prestane njega voleti i da pocnu igrice i taktiziranja u prevlasti. Ruzno je kada zena pocne da smislja nacine da postigne nesto, umesto da to otvoreno kaze. E sada, mnogi koji misle da jesu glava porodice, upravo takve zene imaju pored sebe, te koje su naucile male cake da stvore utisak da je vladalac taj koji donosi odluke, a malim sitnim lazima ipak dolaze do nekog svog cilja. Pravom, smouverenom, jakom muskarcu nisu potrebne takve igre, i on nece svoju muskost na taj nacin dokazivati.Original postavio Tuzni_patak
Patak, kako je u arapskom svetu - pojma nemas!!!
I da li ce me neko uspeti ubediti da gresim - HOCE, i rado cu to priznati, ali pravim argumentima a ne pricama kako je njegova baba bila apsolutno podredjena i fenomenalno sretna, a jos manje pricama kako je treca zena nekog arapina zadovoljna u braku sto je peti put ostala u drugom stanju!
jeste i vase prababe su bile nesrecne sto su imale po 5-8 dece pa zato sad vi ste srecne i sta za 25 godina bice sa beogradom isto kao sa pristinom srbi u manjini a siptara kolko oces i onda pitam ja vas oce li vam to jedno dete biti srecno dok ga zlostavljaju siluju ili kolju , mozda ga ubiju i brzo bombom?
Da da to je prava stvar .... :x
TOOOOOOOO!!!Original postavio Captain Jack Sparrow
Da li biste, muškarci, molim vas, prestali da KRIVITE ŽENE za belu kugu?Original postavio Captain Jack Sparrow
Vi, koji se, po nepisanom pravilu, PLAŠITE ODGOVORNOSTI?
Pa zar ne vidite da proziva?Original postavio Muškarac_bg
A bio si cool lik..Original postavio Muškarac_bg
![]()
Tema je deco savremen muskarac a ne ko je glavni u kuci a ko ne, vi otisli bre predaleko. Ali kad smo kod toga mozda je muskarac glava kuce ili bar tako misli ali zena je vrat, a da li moze glava bez vrata to nesto ne verujem.Muskarac nije ni svestan sta sve moze zena samo kad hoce.Pozdrav
jes da ste promašili temu, ali moram da se nadovežem...
pa zašto onda, u većini slučajeva, ne može ništa? zato što neće? :? :? :?Original postavio Zena s greskom
![]()
![]()
elem, da se sad nadovežem na temu;
jedna reč: sitnice 8)
Ne, nego zato sto ne zna sa svojim muskarcem.Original postavio kocicm
šta ne zna? ne zna sama? ili ne zna šta hoće? ili...?Original postavio Zena s greskom
8)![]()
![]()
Pa te sto nista ne znaju same su smotane a te sto ne znaju sta hoce su jos gore...Original postavio kocicm
![]()
:wink:
po sve vecem broju nebuloznih tema koje se ovde pojavljuju, rekla bih da mogu da se medjusobno usrece sa dve tegle savremenog majoneza.
Devojcice promasila si temu idi kod Jagodice na temu majonez :wink:Original postavio sanja
Felerična?! Pa gde si ti jbt?! Crkoh od sekiracije!Juuuuubiiiim!
![]()
Pun mi je qrtac ovih "savremenih" nebuloza.
Zašto bi morao biti savremen da me usreći? Možda ni ja nisam savremena pa savremen ne može da me usreći. Ja sam žena koju usrećuje njen muškarac svakodnevno-običnim, najobičnijm sitnim životnim stvarima...
I recimo, sinoć sam ja bila srećna što sam umesila dobru pitu i što se njemu sviđala. A možda bi ipak sreća bila potpunija da ju je on umesio? Joj, ja sam sigurno nesrećna u braku, a toga još nisam ni svesna! Savremeni(e), otreznite me, spasite me,vratite me na pravi put....
Pa ovo je bre bila samo tema za dobro zezanje a ti se palis ko suvi barut, pa i ja ugadjam mom muskarcu ali ugadja i on meni pa smo obostrano zadovoljni, ili se bar trudimo da budemo. Poljubac za tebe i ne ljuti se tako brzoOriginal postavio Queen_
![]()
Ovo je samo sublimacija mojih osećanja i reakcija na masu "savremenih" i "feminističkih" i raznih tema koje prave Žene postavljaju po celom forumu, slučajno sam explodirala na tvojoj.![]()
no hard feelings!
Ej pa i ja tebe trazim po celom forumu a tebe nema a i onog Steffana , bas sam se obradavola kad te videh sada na ovoj temici.Pa znas bila mi slava pa tri dana, ali nocas je bilonajgore, moje drugarice pa izginuce do 2h nocas, jedva gledam na ove moje lepe oci hahahaha i tako.A sta ti radila ovih dana bez mene bilo je dosadno zar ne? KISSSSSSSOriginal postavio sibirska
![]()
he he kako si vešto izbegla da odgovoriš na pitanjeOriginal postavio Zena s greskom
![]()
![]()
8) :wink:
Ko i svaka "savremena" zena hahahahahahaha :wink:Original postavio kocicm
...a meni rekli "savremene" žene su bez greške... 8)Original postavio Zena s greskom
Pošalji link