The final taboo

jeste bolesno ali je ne izaziva wow efekat.

Najodvratnije $to sam video na rottenu je "Weightlifter" i onaj tip koji je pao s motora. Zhiv, drzhi zavoje u rukama, sedi na stolu i nema pola face. Nedeljama nisam mogao da se povratim. Dovoljno je bilo da se setim fotke pa da ne mogu da jedem kako treba. Prava trauma!!!

tako da ova montirana piletina ne preCtavlja problem :)
 
E kad si već spomenio tog sa motora. Jednom sam, ni sam neznam zašto čitao FAQ na rotten-u, pa sam nabasao na tu sliku (znači na FAQ stranici). Yebeno potresno, iako je više nego očigledno da je to montaža. Od tada, izbegavam to sadističko sranje od sajta u širokom luku.
 
DabaMAN:
E kad si već spomenio tog sa motora. Jednom sam, ni sam neznam zašto čitao FAQ na rotten-u, pa sam nabasao na tu sliku (znači na FAQ stranici). Yebeno potresno, iako je više nego očigledno da je to montaža. Od tada, izbegavam to sadističko * od sajta u širokom luku.

jes.. odvikla me ta fotka od redovne posete :D
sad gledam ponovo onaj mali thumbnail... moze biti da je fotomontaza, ali stvarno nemam stomak da prostudiram sliku :roll:
 
Covece ovo je stvarno bolesno, ja inace nikad nisam cuo za rotten ali ovo je preterano. Kao sto kazete vidi se da je montaza ali definitivno cu da obrisem internet fajlove da me nista vise ne podstei na ovaj sajt.
 

Back
Top