Videla sam slike obnazenih devojaka iz solarijuma..Kakav blam.Zamislite odete da se cvarite ni ne razmisljajuci o tome da negde ima kamera,pa vas posle neko zagleda u medjunozje i ostale delove tela..
Videla sam slike obnazenih devojaka iz solarijuma..Kakav blam.Zamislite odete da se cvarite ni ne razmisljajuci o tome da negde ima kamera,pa vas posle neko zagleda u medjunozje i ostale delove tela..
Hehe, dobar stos!![]()
Mene bas briga, ja ne idem u solarijum! :wink:
... u naucne svrheOriginal postavio elmed
![]()
![]()
![]()
Da sam zanesko i da idem u solarij i da me tako neko slika. . . Mislim da taj neko zajedno sa kamerom i solarijumom vise nebi postojao!
Pitaj da li su te htele da se slikaju?
A autorska prava i tako to? A parice za slike? Ako joj treba neko da je zastupa, nek se javi meni, i nek ponese sve te slikice, da ja dobro razmotrim slucaj.![]()
![]()
A gde si videla te fotke?[/quote]Mom muzu je poslao drug,njemu drugarica,njoj komsinica i tako redom..
Mom muzu je poslao drug,njemu drugarica,njoj komsinica i tako redom..[/quote]Original postavio elmed
Kazi muzu da mi nareze!!!! :wink:
Kazi muzu da mi nareze!!!! :wink:[/quote]Original postavio Dolcezza
Dolci kad nabavis daces meni, jel vazi?
Bat ofkors!
Dolci kad nabavis daces meni, jel vazi?[/quote]Imam jos bolji predlog.Stavi ih na net.I mi bi ostali da ih vidimo.Original postavio Pera_Zdera
:wink: Pozdrav
Koliko sam ja shvatila vec su vidjene na netu.
GDEEEE??????Original postavio storm cloud
Ne znam. Niti sam ja videla, niti osoba koja je meni rekla, tako da moras pitati nekog drugog.
ej ljudi,za cega je bila ovolka rasprava.na kraju ce biti da su i te cice u stvari neka urbana legenda.kad ste vec zapoceli temu,ajde bar kazite nesto konkretno,a ne "meni reko mog suraka zeta sin"!!i ovde neki prisutni ljudi bi da vide te fotke(naravno,u naucne svrhe
Samo u naucne,naravno :wink: :wink: :wink: :wink:Original postavio crazylo
Ma sta ce vam to, ja cula da su slikali i neke babe. Me bezi bre, uh! :x
Bas si dobro obavestena :wink:Original postavio storm cloud
![]()
Ma sto ne odgledati, mozda ima i neka dobra, otkud znas :wink:
Dosta price! Ocu ja to da gledam!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Original postavio nsbee
To je zato sto pricamo o necemu sto nismo videli :?
Dajte lepo da vidimo sta tu ima, pa onda da komentarisemo![]()
Srecom pa ne idem u solarijum!
Ja imam i slike iz solarijuma i one male sto se slikala sa webcam i cije slike kruze po gradu,na zalost moram da vas razocaram da su slike skinute sa neta i tako razocarale sve nasevo adresa te ribe iz navodno solarijuma u dunavskoj cije slike su zatrpale grad za nedelju dana http://reife-frauen.privatehot.com/solarium-cam/ slike koje kruze po gradu su bas od ovih riba na naslovnoj
Pošalji link