kako su mi odvratne. fuj. vidim deojku lepu, zgodnu kakvu svako pozeleti moze, vidim je kako pali cigaru i dodje mi da peglam, kako su odvratne sve ribe sa cigarama i kad smrde na cigare. Jel ima jos neko ovakvo misljenje?
kako su mi odvratne. fuj. vidim deojku lepu, zgodnu kakvu svako pozeleti moze, vidim je kako pali cigaru i dodje mi da peglam, kako su odvratne sve ribe sa cigarama i kad smrde na cigare. Jel ima jos neko ovakvo misljenje?
Ne pušim ali nisam ni zelot u tom smislu.
Eyes and ears are poor witnesses to people if they have uncultured souls.
Heraclitus
Ne mislim tako..cak su bas sexi
daaaa..pushac sam
Pusenje nije zdravo
Svaka zena pusac vodi racuna o tome da koristi zvake i parfeme, ali naravno da oni koji razmisljaju kao ti ne treba nikada da se mesaju s pusacima
![]()
What do we live for, if it is not to make life less difficult for each other?
heh..steta
verujem da bi se one otimale oko tebe![]()
moze biti fina, ako joj ne prilazis, ili ako oboje pusite.... smrdi ona, smrdis ti = harmonija
skoro me spopala neka na u prodavnici - radi anketu na temu pusenja..... nesto o tome... nisam bas slusala o cemu je pricala
jer sam bila zauzeta gledajuci joj usta
purica je izbjeljivala zube, ali samo gornje, tako da vidis donje kao prljav kontrast![]()
"I am anti-life, the beast of judgement, I am the dark at the end of everything, the end of universes, gods, worlds … of everything. And what will you be then, Dreamlord?" - I am hope.
Jesu sexy tebi ko sto su nama sexy fensi pozeri..kad vidim dobru ribu s cigaretom vise je ne vidim
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
ovo je CIGARA
A ovo je CIGARETA
![]()
procitajte ovo.
Novorođenčad se u takvih žena rađa u prosjeku s 200 grama manjom težinom, slabijim imunim sustavom, te kako kasniji testovi inteligencije pokazuju, sa, u prosjeku 5% manjim IQ od djece nepušača. smrtnost i rizik od preranog poroda također su znatno povećani. Buduće majke, da li je cigareta vrijedna toga?
MRZIM ZENE KOJE PUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Al bilo bi dobro da shvate ribe da ne gubimo mi sto im ne prilazimo..nego da ih cigareta cini jeftinim
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
to je naucno istrazivanje koje kaze da ce deca pusaca imati posledice. Ako pusite bacite cigarete sto pre i beste od duvanskog dima, sta bi da da ukinu cigare-te skroz.
Ruzno je reci ali i meni tako izgledaju...nekada, u onim starim holivudskim filmovima pusenje je bilo sexy i prefinjeno, taman ruz, dugacki nokti u "spic", lokne, bunda i cigareta...medjutim vremena
se menjaju, sada su i ti nokti i ta cigareta zajedno sa bundom otisli u demode...trend je ipak samo trend a zdravlje je zdravlje...ali mi ne smetaju toliko koliko smetaju postavljacu...
ha
ne mislim da ih cigarete cine jeftinim, najbogatije ribe na svetu,kao i one najteze za smuvati - vecina su pusaci..
Daleko od toga da mislim da je to lepa navika...ali ima puno gorih stvari..
@george
Ne znam, nikada nisam povezivala te dve stvari...niti se to pokazalo kao tacno u praksi.
sad kad razmislim, najvece fufe u srednjoj i faxu su bile nepusaci
Kada sam bila mala bile su ceste reklame na tv-u za neke tanke cigarete, zaboravih ime firme...elem, u pedagoske svrhe tata mi je stalno ponavljao - vidis li da nigde nije prikazana zena koja ih pusi...
i stvarno nije bila, reklame su bile pune lepih zena bez cigarete u svojoj blizini...to sam upamtila jer je zbilja bilo nelogicno reklamirati nesto a nemas tu stvar nigde oko sebe...
Pošalji link