Ici cu do Merkura uskoro, hvala, ako jos neko zna nesto u vezi sa ovim, neka napise.
tebi ovako nesto treba samo da bude obrnuto postavljeno - da dozvoli ispustanje vazduha a da zaustavi propustanje:
cini mi se da sam video u merkuru i okrugle - pretpostavljam da ih prave po standardnim precnicima tako da ce se valjda naci neki koji odgovara precniku tvog creva.
ovo bi trebalo da se postavi na kraju savitljivog creva - kraj koji izlazi na vertikalu - pitanje je koliko ti je to pristupacno.
ako nije - onda ti preostaje neko budzenje.
Poslednji put ažurirao/la Drizzt : 01.11.2010. u 11:53
Што је број већи на шмиргл папиру да ли ти значи да је гранулација већа? Рецимо данас сам користио папир од 220 за скидање глет масе а сматрам је сувише фин. Која бројка би мени требала, мање од 220 или више? Хоћу "грубљи" шмиргл.
Mene interesuje da li je neko pregradjivao stan rigipsom, s tim da pola metra do plafona ide staklo, zbog svetlosti. Cula sam da postoji ovakva opcija, ali bih zelela da cujemo necije iskustvo.
Nemam iskustva, ali mislim da je moguce![]()
da li je neko koristio ono sto se zove dekotex,kakva su vam iskustva?
Kako se krecu cene postavljanja brodskog poda sa lakiranjem i hoblovanjem,naravno?
Sad ili nikad ! Nikad naravno ne dolazi u obzir.
ja kad sam radila bila je ista cena kao za parket samo sto zalim sto nisam parket tako da cekam bolja vremena da ga izbacim
Hvala.Kupljen.Suv.
I ja sam dobila cenu od 7e.Ali ko pita...![]()
Da li neko moze da mi preporuci majstora za probijanje zida?
Пре глетовања нисам ставио подлогу на зид јер ми је мајстор препоручио да нема потребе за подлогом јер ми је малтер свеж. Неће ми се љуштити глет након извесног времена?
Imam kratka pitanja : 1 . Da li neko ima predstavu koliko moze da kosta tapaciranje troseda + pravljenje novih jastuka na delu za sedenje ? 2 . Koje je vase misljenje da li se isplati srediti trosed ili kupiti novi ? ( samo da napomenem da je u pitanju trosed salona "Bosnjacki" koji je u klasicnom stilu i od punog drveta ) .Hvala unapred svima koji pomognu.
ako je u pitanju stilski namestaj koji je izuzetno skup, razmisli o tome da nadjes dobrog majstora koji ce ga presvuci![]()
U kupatilu imam jedan zid od cigle..Zelim da ta cigla bude bez,tacnije hocu da je ofarbam necim.Cime?I fugne naravno..i da sve bude mat.![]()
Da probaš možda sa bojom za beton
Ali ne znam da li postoji u toj boji ....
Pošalji link