Dobila sam tibetansku pecurku. Pravi se jogurt ukus kefira. Da li je neko bio na "O Ring" pregledu? kod dr Kunosić.
Dobila sam tibetansku pecurku. Pravi se jogurt ukus kefira. Da li je neko bio na "O Ring" pregledu? kod dr Kunosić.
Pozdrav svima,htela sam da pitam da li mozda neko poznaje ili ima licno iskustvo sa nekim ljudima koji prodaju i lece biljakama i cajevima...hvala
Ja sam pila kineske lekove prevencija. Stvarno su mi pomogli da lakše prodnesem hemoterapiju. mozemo da popricamo ako te interesuje. Milena
Mislim da je alternativa veoma prihvatljiva i to bas u danasnje vreme zbog nacina na koji zivimo. Naravno da je zvanicna medicina neophodna ali mislim da se na duze staze treba odluciti za alternativu jer smatram da su lekovi veoma toksicni i da doktori prepisivanjem lekova lece jedno a prave problem na drugoj strani. Uz to, zvanicna medicina leci posledice a ne uzroke.
Nedavno sam bila kod jednog "alternativca" koji mi je tako lepo slozio kicmu za koju su mi zvanicni medicinari rekli da je okostala i beznadezna. I sama se bavim vec duzi niz godina fitoterapijom, rekla bih prilicno uspesno.
Dakle, hocu da kazem da je zvanicna medicina kud i kamo bolja kada su u pitanju brze reakcije, npr. prelomi i sl. dok je alternativna medicina daleko bolja na duze staze jer nije toksicna. Ipak, potrebno je znati da fitoterapija deluje sporije od lekova pa se moze reci da je ona za one kojima se ne zuri.![]()
Ne treba zaboraviti da je dobar doktor onaj koji je otvore za sve mogucnosti da bi pomogao pacijentu. Tesko bolesnom pacijentu treba dati nadu svake vrste a ne biti iskljuciv. Vrlo cesto ljudi od "nevernih" doktora cuju recenice tipa "zao nam je..." Dobar doktor ce savetovati pacijentu da pokusa sve, mislim ako mu je stvarno stalo do pacijenta i ne otaljava svoj posao zbog neadekvatne plate.
Ja se ne bih slozila sa takvim stavom. Dacu jedan primer: jos su nase babe znale da se na zagnojeno mesto stavi list bokvice i da ona preko noci sve izvuce i ocisti ranu. Ako niste probali nemojte da kudite konja kog niste jahali.
Naravno u uslovima laboratorijskog ispitivanja doktori ne bi u bokvici nasli nista jer i ne znaju sta da traze. Njima nije vazno da li nesto pomaze vec da li tome necemu mogu da daju ime i da to onda dobro naplate. Dok se doktori bave naucnim istrazivanjem i laboratorijskim analizama u cilju otkrivanja novih otrova koji ce moci da se komercijalizuju, narod pati.
Biofarm je blago receno cudna pojava. Ja sam tamo otisla po preporuci svog doktora da uzmem te preparate. Ocito je bio u dogovoru sa njima... Ma znamo o cemu se radi, zar ne? Kancelarija, ili kako bih to vec nazvala nalazi se u prizemlju jedne zgrade i kada sam usla prvo sam pomislila da je prodavnica kompjutera jer to je zaista paravan. Preparate o kome govoris donose negde "od pozadi" ili konkretno iz prostorije u koju se ide stepenistem. Da me doktor tamo nije uputio ne bih znala da to tu ima jer nisu ni na koji nacin, bar tada, bili obelezeni kao takva prodavnica. Kada sam preparate donela kuci i pocela da koristim (za podizanje imuno sistema - Amazonski megamin u obliku mleca kome su dodate neke trave i neke njihove kapsule takodje) sve sto sam dobila bila je glavobolja. Testirala sam pojavu. Kada ne koristim te proizvode glavobolje nema i obratno. Iz tog razloga sam veoma skupo placene proizvode bacila. Koristim ovu priliku da vas upozorim da ne dajete novac za te proizvode jer cete sebi kupiti samo nevolju.
Evo konacno nekoga ko se interesuje za iste stvari kao i ja. Naravno da bih volela da pises jos o tome. Ja godinama veslam po toj literaturi i mislim da je to prava stvar. Sve je energija a nedostatak ili prekid energije u odredjenom delu tela, tj. chakri, evidentno dovodi do bolesti. Cisteci meridijane omogucavamo energiji nesmetan protok.![]()
Ih, ja sam se raspisala a vidim da vise niko ne daje komentare na ovu temu. Pa zasto ljudi? Javite se.
Gde si nabavila cordiceps Sinensis? da li pomaže samo za imunitet ili i druge bolesti? Ja sam pila kordiceps ali iz kine. Verujem u alternativnu medicinu i zbog bolesti sve što mogu probam. Sve me interesuje. Išla sam i na pregled "O ring" kod dr Kunosic. Izgleda čudno ali dr-ka kaze i uputi dalje ili preporuči svoje lekove.
Nisam probala proizvode koje navodiš, ali mi je bliska pojava koju opisuješ, iz ličnog iskustva koje imam sa nekim drugim proizvodima.
Glavobolja zna da bude posledica oslobađanja nagomilanih toksina, sve što tada treba uraditi je povećati unos čiste vode 2 - 3 litre i simptomi glavobolje treba da prodju. Naravno, sve to samo ako imate potpuno poverenje u proizvode.
Proizvode koje ja koristim imam dugogodišnje iskustvo i poverenje, i znam da simptomi detoksikacije organizma mogu da budu razni, ali se brzo prevazidju kada znaš šta da radiš i šta koristiš.![]()
Carpe Diem!
Molim vas, da li neko ima resenje za hipoparatireoidizam (smanjena funkcija parastitne zlezde), sto ima za posledicu nizak nivo parat hormona i nizak Ca u serumu... Dr. kazu da je to neprolazno.
vitafon i miomi na maternici
Može li mi molim tko reči, dali se smije upotrebljivati Vitafon T kod mioma na maternici.
Pročitala sam, da se vitafon ne smije koristiti na tumorima, ali miom je benigni tumor. Po kojoj shemi se mora raditi, ako se uopšte smije?
Najlepša hvala!
PS
Oprostite zbog jezika,
pišem iz Slovenije.
Pepika![]()
Heeeeeeeeelp, trebam piti caj od svezeg persuna a ne znam kako se sprema, samo listovi ili sa sve onim drskivama, i koliko trebam da stavim za jednu solju..
Samo liske stavi u vodu da stoji 5min izvadi i pi. Uzmi vezu persuna sa 5 drski otkini.
Caj od pershuna moze da se pije i sa drskicama.
Slobodno stavi i njih u caj.
Godinama sam se borila protiv urinarnih infekcija i ono sto sa sigurnoscu mogu da kazem je to da se caj od persuna pravi tako sto se kao pod jedan voda prokuva pa se onda ta posuda skloni sa ringle i oprane liske stave u vodu i koliko ja znam to ne ide samo na jednu solju vec treba piti u litrama ceo dan ako mozes. Znaci skuvati jedno 2 litre vode i to po opisanom redosledu i u njega staviti citavu vezicu persuna i da odstoji jedno pola sata i onda izvaditi taj persun a caj piti tokom celog dana po solju. Moze i manje ali ovo resava stvar sasvim sigurno ume da izbaci i pesak iz kanala i sl.
Jedina stvar koja je je jos bolja od ovog a i jaca je caj od celera, moze i list i koren. I potpuno ista procedura i isto mora da se pije sto vise. To na jednu soljicu dnevno nista se ne moze postici.
Pošalji link