Krstarica Forum Personalni free trener!!!!! - Strana 11
Strana 11 od 23 PrvaPrva ... 78910111213141521 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 251 do 275 od 562

Tema: Krstarica Forum Personalni free trener!!!!!

Zainteresovan član
    Učlanjen
    17.05.2004.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    35

Podrazumevano Re: Krstarica Forum Personalni free trener!!!!!

pa da 3 obroka po 25 grama.....5 belanaca 15 grama+2 zumanca=20-ak grama, 2x merica wheya=50grama, tuna 30 grAma sto mu dodje oko 170 grama na 82 kg tezine..naravno...nekada i vise proteina se unese... uglj.hidrate... ujutru za dorucak i pre treninga..i posle sa wheyom..... naravno ako ga pijem pre spavanja bez dexroze ga koristim...

Domaćin bRu zLi (avatar)
    Učlanjen
    16.02.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    119

Citat Original postavio sutjeska Pogledaj poruku
    pa da 3 obroka po 25 grama.....5 belanaca 15 grama+2 zumanca=20-ak grama, 2x merica wheya=50grama, tuna 30 grAma sto mu dodje oko 170 grama na 82 kg tezine..naravno...nekada i vise proteina se unese... uglj.hidrate... ujutru za dorucak i pre treninga..i posle sa wheyom..... naravno ako ga pijem pre spavanja bez dexroze ga koristim...
    nE NE JAJA NEMAJU TOLIKO......Belance ima 3gr proteina a zumence 5-6gr a nikako 10....Plus sto nikada ne mozes lepo sve iscediti belance a postoje i mala srednja i velika jaja i sve to varira.....Jos kada se to skuva i isprzi malo se i unisti nesto tako da nije bas ako u teoriji....
    Tuna isto ima daj boze 25gr, obicno ide od 20-25gr proteina...
    ...I can do anything I want. And so can you...
    28 days...6 hours... 42 minutes... 12 seconds....

Primećen član wlada96 (avatar)
    Učlanjen
    16.06.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    74

Pozz swima !!! .Imam jedan problem...Naime radio sam sklekowe(znaci razne wrste)sa teretom......Odjednom sa poceo da dobijam misice na grudima.....Problem je u tome sto se desna strana razwila wise od desne pa su mi sada grudi asimetricne....Woleo bi da mi kazete kako mogu da mi budu iste tj kako da razwijem i lewu stranu...Molio bih was za pomoc

Domaćin [Ne_Vazim_Se] (avatar)
    Učlanjen
    07.09.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    69

Pa kad radish guraj vishe levom stranom...

... ili mnogo bolja opcija - kreni u teretanu.
    I looked at them and I wondered... what's their secret?
    Anabolic steroids.

Zainteresovan član
    Učlanjen
    12.01.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    13

Muscle-mind connection, tj. veza mišića i mozga. Mora se osetiti mišić koji se trenira. Nema to veze da li radi telesne vežbe ili u teretani. Mnogo je onih koji, recimo, na benchu guraju više jednom rukom ili angažuju previše triceps.

Ne može se izvoditi neki pokret samo tek tako. Mora se znati koja vežba je za koji mišić i samim tim jurimo da najviše pogodimo baš taj mišić pa je koncentracija tu usmerena. Treba da nauči najpre pravilno izvođenje sklekova sa svojom težinom, pa tek onda da dodaje dodatno opterećenje.

Znači, rešenje je u tome. Mora da se skoncentriše na pokret i obrati pažnju da ne gura jednom stranom tela previše. Za to je potrebno i malo iskustva i tuđa priča tu malo pomaže. Sve je na njemu.

Domaćin bRu zLi (avatar)
    Učlanjen
    16.02.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    119

Citat Original postavio wlada96 Pogledaj poruku
    Pozz swima !!! .Imam jedan problem...Naime radio sam sklekowe(znaci razne wrste)sa teretom......Odjednom sa poceo da dobijam misice na grudima.....Problem je u tome sto se desna strana razwila wise od desne pa su mi sada grudi asimetricne....Woleo bi da mi kazete kako mogu da mi budu iste tj kako da razwijem i lewu stranu...Molio bih was za pomoc
    Evo konacno da odgovorim, ponekada bas zakasnim ali mislm da nikada ne zaboravim, mada mozese i to desiti...Jednostavno tempo zivota mi nedozvoljava da ispisem lepo, polako sa svih aspekata gledano i tako..I ako upadnem na forum pisem nesto drugo neozbiljno, kratko itd bez previse razmisljanja.....Evo skoro sam jednoj devojci dao odgovor sa 12 000 karaktera pa se iznenadila da neko moze da toliki odgovor da i da toliko pise....

Sto se tice tebe prvo sto mi pada napamet je blagi deformitet kicme......Svi mi skoro imamo neke manje-vece deformitete kicme jos od preteske skolske torbe....
    Svaki misic na telu se specifican i jedninstven tako da sto se tice toga nikada ti levi i desni biceps bas nece biti isti, [pa i ruke, prsti, noge, oci usi itd...

E sad sve zavisi koliko je ozbiljno stanje kod tebe.....Tj da li se to vidi sa 20m, sa 10m, sa pola metra ili ti neko morad buljiti u frudi 10 minuta da bi tek na kraju ipak primetio da ti je jedna strana malkice veca...E sad mladi u tvojim godinama a posebno devojcice mnogo idealizuju svoje telo i zele da izgledaju perfektno pa ce i on najmanjeg minusa napraviti bauk i misliti da im nesto fali...Sve je to deo odrastanja.....Devojcice uvek npr misle ili da su predebele ili premrsave a u veini slucajeva u u okviru normale i niko to toliko ne primecuje osim njih samih...

Mozda je i sa tobom slican slucaj.....Ako sam pogodio, i ako imas neki blagi deformitet kicme (pitaj roditelje kada si bio mali da li su ti na sistematskom pregledu nasli neki deformitet za kicmu) ONDA TO NEMA VEZE SA MISICIMA, JER JE TEBI SKELET MALO UVRNUT I ISKRIVLJEN PA VEROVATNO I NA LEDJIMA JEDNA LOPATICA BLAGO STRCI A DRUGA JE UVUCENA A TO SE ODNAPRED VIDI KAKO JE JEDAN "GRUDNI MISIC VISE IZLETEO"....JA mislim da to nema veze sa misicima nego sa skeletom - skelet u tom delu tela ti je vise izbacen a mi to spolja vidimo kao da je misic veci...

E sad kazi mi da li si primecivao dok nisi imao takve misice da ti je neka strana veca??? Obicno se ne primecuje skoro nista kada su grudi ravne i nisu razvijene.......

I ja sam imao neki slican problem cini mi se kao mali i secam se da me je tadasnji lekar bas savetovao da odem u teretanu i vezbam grudi kako bi se izjednacile i savetovao mi je nesto tipa da u jednu ruku uzmes tezu bucicu a u drugu ruku laksu i radis razvlacenje sa bucicama za grudi kako bi ovaj misic "koji se cni da je manji" ojacao povecao se i vizuelno izgledao kao i ovaj drugi....

Ostalo mogu da ti kazem isto kao i FitnessGuy, NAJVAZNIJE JE PRVO USAVRSITI FORMU POKRETA PA MAKAR BILI TO I SKLEKOVI, DALJE KADA RADIS DA SE UKLJUCIS MENTALNO DA ZNAS ZASTO RADIS TU VEZBU, STA ONA POGADJA, KAKO, DA MENTALNO OSECAS KAKO MISIC RADI I GRCI SE, I DA SE TRUDIS DA NE UBACUJES DRUGE MISICE U POMOC A POSEBNO RAMENA I TRICEPS KOJI VEOMA RADE PRILIKOM VEZBI ZA GRUDI.....

I eto svi pljuju posle teretanu nesto i predlazu sklekove trbusnjake zgibove i slicne klisee a ti si se deformisao od sklekova....Znaci ne radi se tu o tome da je teretana kao teretana nesto lose....Covek se moze povrediti na svakom koraku pa i u toj ozloglasenoj teretani.....MAda retki su slucajevi da se decaci unakaze od sklekova i deformisu telo, pokrive kosti i td, to je skoro nemoguce......JA opet "pucam" na to da ti imas blagi deformitet skeleta i da kada si sad napakovao malo misica preko tog iskrivljenog skeleta to je dobilo vizuelnu potvrdu....

To ti je kao ono - na listu belog papira ispretiskas nesto i kada gledas beli papir prazan nista ne vidis ali ako uzmes olovku i pod uglom zasencis papir dobices sliku!

I jos ne razumem kakvi su to sklekovi sa teretom??? Sta radio si sklekove a stavio si nesto na ledja ili ti je neko seo ili sta????

ZATO BRU ZLI LEPO PRICA - SVI U TERETANU, KAIS OKO STRUKA, STEZNIKE OKO ZGLOBOVA, LEGNES LEPO , NEMA DA SE KRIVIS, NEMA DA SE NJISES, NEMA DA VARAS I DIZES KOLIKO MOZES........Ko zna kako si ti to radio i dok radis a neki teret ti je odozgo na ledjima, nikada on nece biti lepo rasporedjen 50-50% na levu i desnu stranu...Moguce i zbog toga da je....

Moj predlog je da se upises u teretanu da obavestis trenera/radnika teretane o tvom problemu da bi ti pomogao danima kada radis grudi da to prevazidjes....

Ukoliko je sa skeletom sve u redu, i ukoliko ti je stvarno jedan misic napredovao puno a drugi zaostao, nista se ne brini usled vezbanja u teretani i ovaj manji misic ce vremenom dostici ovaj drugi a ovaj drugi ce stagnirati kada ubrzo dostigne svoju punu velicinu, ALI MORAS RADITI PRAVILNO I SA MANJIM TEZINAMA DA BI OBA MISICA RADILA A NE DA ONAJ JACI SAMO PREUZEM FUNKCIJU DIZANJA A OVAJ MANJI DA ZABUSAVA.....Zato se tebi to i desilo - Verovatno si se silio i mrdao i njihao i ko zna sta radio, i onda si zauzimao takve polozaje da je sve jedan misic radio a ovaj drugi nije bio dovoljno podstaknut i gotovo....

I nisu samo tu grudi u pitanju - kada rade grudi radi tu i rame....Znaci mozes ocekivati da ce ti i jedno rame biti vece a jedno manje - jednom recju izdeformisaces se kao zvonar bogorodicine crkve....
    ZATO BRU ZLI PRICA STALNO - NE MOGU SAMO SKLEKOVI I TRBUSNJACI DA SE RADE I SVAKE PRESTUPNE GODINE KADA ODETE U PARK DA URADITE PO NEKI ZGIB NA KOJEM I NE RADE LEDJA NEGO SE BICEPSIMA VUCETE.....NE MOZE TO TAKO......COVEK NIJE GRUDNI MISIC...COVEK JE CELINA I SASTOJI SE IZ MNOGO MISICA.....NE MOZETE SAMO VEZBATI I UVECAVATI JEDNU VRSTU MISICA A OSTALI DA STO JE KAKVI SU BILI...TO DEFORMISE TELO, TO KRIVI SKELET!

Moj savet je da se upises u teretanu po mogucnosti u onu koja ima malo strucnije lice koje ce ti pomoci da vezbas i naucis sve pravilno sa veoma malim tezinama a nikakvo siljenje i tripovanje.....
    Moras raditi sve misice na telu i to ce sve rezultirati da se otkloni tvoj problem posle godine 2, 3......

Postavicu ovo tvoje pitanje i moj odgovor na pdf zdravlje isto, mozda nekom zatreba ova informacija a mozda se javi i neki doktor fizioterapeut ili kineziolog da pomogne mada sumnjam da takvih ima ovamo...

Ne bi bilo lose ni da odes kod skolskog lekara i da mu napomenes sve to sto si rekao nama kao i da mu napomenes moje misljenje o mogucem deformitetu skeleta iz rane mladosti itd....
    Pozdrav

Ističe se umrimuski (avatar)
    Učlanjen
    22.10.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    40

BruZli treba mi savet

Znaci grudi,gornji deo grudi mi nije bas bas,treba mi dubina
    e sad kosi bendz kada radim sta mislis uski ili siroki koji po tebi najace udara taj gornji deo grudi
    hteo bi za 7-8 mesci da sredim malo to sta ti predlazes
    A la recherche de la lumière

http://www.dailymotion.com/video/x9ntqx_a-la-recherche-de-la-lumiere_creation

Primećen član wlada96 (avatar)
    Učlanjen
    16.06.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    74

Sklekowi sa teretom sam radio tako sto sam napunio skolsku torbu stwarima (bila je teska oko 20 kg) i tako sam radio samo siroke sklekwe....Sa skeletom mi je swe uredu(to sam prowerio sa doktorom)..Znaci samo mi se desni misic razwio wise od lewog.....Sad cu jos malo da krenem u teretanu pa ce mi onda biti jednaki.....Pousacu da kontrolisem misice i da wezbe radim swesno(znaci da ih radim polako i kontrolisano)....Slazem se da treba raditi i ostale grupe misica.Pored sklekowa radim i zgibowe,propadanja,trbusnjake i mnoge druge wezbe....
    Hwala swima sto ste odgoworili....

Učlanjen
    22.10.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    40

Citat Original postavio umrimuski Pogledaj poruku
    BruZli treba mi savet

e sad kosi bendz kada radim sta mislis uski ili siroki koji po tebi najace udara taj gornji deo grudi

xxxx vcvbv

Zaslužan član smaki* (avatar)
    Učlanjen
    07.05.2008.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    208

Možda sam omašila temu, al mi se dešava nešto čudno. Od januara redovno idem na aerobik, tri puta nedeljno. Imala sam 59 kg kad sam krenula. Stanem juče na vagu i pokaže 63 kg! Da stvar bude čudnija, samoj sebi delujem mršavije nego obično, stvari su mi široke, spadaju farmerke...
    Jesu to mišići ili pokvarena vaga ili...?
    Hvala na odgovoru.
    I jare i pare.

Zainteresovan član
    Učlanjen
    12.01.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    13

Nije to ništa čudno. Tako i treba da bude. Poenta je da zadržiš postojeću i dodaš novu mišićnu masu a izgubiš masti. Tako telo izgleda sve bolje a vaga pokazuje istu ili veću težinu. To je prednost treninga. Takvu promenu bi još izrazitije osetila kada bi radila klasičan trening sa tegovima.

Zaslužan član smaki* (avatar)
    Učlanjen
    07.05.2008.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    208

Hvala, bilo mi je baš, baš čudno!
    I jare i pare.

Primećen član Ursus (avatar)
    Učlanjen
    31.12.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    29

Citat Original postavio umrimuski Pogledaj poruku
    BruZli treba mi savet

I vežba: snaga
    ravni bench press
    kosi bench press - u tvom slučaju ova vežba
    kontra kosi bench press
    Koju vežbu od ove tri ćeš izabrati zavisi od tvojih potreba
    Ovu vežbu radi 4 serije i sa visokim intenzitetom ( težinom ) tj. sa brojem ponavljaja od 4-8. Cilj je da aktiviraš sve glavne motorne jedinice tipa FF i sva mišićna vlakna, a posebno vlakna tipa IIB (vlakna koja se hipertrofiraju). Pauza izmedju serija 2-3min. Ovu vezbu mozemo nazvati ME ( maximum effort ), i sa njome gradimo temelje

II vežba: struktura i oblik
    Druga vezba je specifina, Za nju cemo da radimo neku od varijanti osnovne vezbe. Vezbe koje mozemo da radimo su:
    - kosi bench ( ako je prva bio ravni ili kontra kosi bench, ili vec kontra kosi i ravni, opet naravno u zavisnosti sta je bila prva vezba )
    - neki od potisaka bucicama ( ravni, kosi, kontra kosi, opet u zavisnosti od vasih potreba )
    - neki od potisaka na Smith masini ( ravni, kosi, kontra kosi )
    Ono sto je vazno je da ovo vezbu radimo po principu kontinualne tenzije. To znaci da teg ne spustamo do kraja u pocetnoj tacki, niti radimo lockout ( zakljucavanje ) u krajnjoj tacki pokreta. Radius pokreta treba da je otprilike 80%, time misic drzimo pod konstantnom tenzijom i na drugaciji nacin pogadjamo misicna vlakna. Broj radnih serija u ovoj vjezbi je 3-4, broj ponavljanja je od 12-15, a odmor 60sec.

III vežba: final touch
    Ovo je zadnja vezba na treningu, sa njome treba da pogodimo crvena misicna vlakna, tj ona koja nam daju repetativnu snagu, a neki bi rekli i ona koja daju definiciju. Za ovu vezbu odabaerite neki pokret koji dovodi do maksimalnog istezanja, pa npr:
    - letenje bucicama na kosoj, ravnoj ili kontra kosoj klupi
    - pec-deck
    - ukrstanje kablovima
    - pullover na masini ili sa tegom

Ono sto je bitno kod ove vezbe je da obratite paznju na maskimalno istezanje u pocetnoj tacki pokreta i maksimalnu kontrakciju u zadnjoj tacki pokreta. Broj radnih serija je 3, ponavljanja 25-30, a pauza 45-60sec

E sad jos rec dve o programu. Ovaj program ovak napisan je samo osnova, odradite osnovni program u trajanju od 4-6 nedjelja, a moze i duze, probajte razne varijante vjezbi za prvu i drugu vjezbu, pa I trecu….kombinujte, igrajte se.
    Kad izvrtite program, ili ste vec zaista napredan vjezbac, onda mozete da napravite program prema sebi.
    Kako?
    Pa recimo mozete da umjeto 3, radite 4 vjezbe po sistemu
    2x ME vjezba
    1x za oblikovanje
    1x final touch
    Ili
    1x ME
    2x za oblikvanje
    1x final touch

Igrajte se, ali u skladu sa potrebama i iskustvom.

Necu vas ovdje posebno daviti naglasavanjem pravilne forme…jer je to bespredmetno, ako cete da kradete na formi, nije problem, jedino sto sebe za.ebavate i nema napredka, sve ostalo je ok.

Ovaj program je u osnovi sastavio Miloš Šarčev, a malo ga je modifikovao po svom iskustvu jedan moj drugar. Ja sam ga isprobao i mogu da kažem samo to, da je osećaj posle treninga kao da sam ispao iz mašine za mlevenje mesa.

Domaćin bRu zLi (avatar)
    Učlanjen
    16.02.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    119

Citat Original postavio miss smart Pogledaj poruku
    Možda sam omašila temu, al mi se dešava nešto čudno. Od januara redovno idem na aerobik, tri puta nedeljno. Imala sam 59 kg kad sam krenula. Stanem juče na vagu i pokaže 63 kg! Da stvar bude čudnija, samoj sebi delujem mršavije nego obično, stvari su mi široke, spadaju farmerke...
    Jesu to mišići ili pokvarena vaga ili...?
    Hvala na odgovoru.
    Da se ne ponavljam isto sve bih rekao kao i Fitnes guy + da dodam da to nije nista cudno ako se uzme u obzir da je zapremina misica teza od zapremine sala, tj misic je gusci samim tim i tezi pa zato izgledas "manja", "zategnutija" i fit a vaga kaze da si teza....

To ja pricam odavno svima usta me zabolese - VAGA I TAMO NEKI DRUGI BROJ NIJE MERILO NICEG! POSTOJI KVALITET I KVANTITET NEKE TEZINE.....Ovih dana sam video na fejsu devojku koja ima prelepu genetiku tj gradju ali su joj noge odvratne ali odvratne koliko su joj tanke.....Noge su joj debljine ako ruke verovali ili ne...Sto je jos gore - Noge ne izgledaju fit, ne izgledaju zategnuto i zdravo nego IZGLEDAJU MASNO! IZGLEDAJU MASNO KAO KOD NEKE DEVOJKE KOJA IMA 90KILA SALA....A debljine su joj kao ruke.....I odvratno izgleda...Em pretanke em premasne opet...A sigurno ima 30 kila sa sve krevet...

To je ono -nije vazno izgledati bolesno i izgladnelo , fora je izgledati lepo i zdravo, zategnuto, sportski, fit...A to samo moze pravilnom ishranom + vezbanjem misica nogu, i zadnjice, stomaka i ostatka gornjeg dela tela!

Zainteresovan član
    Učlanjen
    12.01.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    13

Ma, izgledati fit većini devojaka je fuj. Ne daj bože malčice da se naziru mišići devojci, odmah je to bljak i fuj. Niko ne razmišlja o funkcionalnosti tih mišića i njihovoj važnosti. A kad krenu godine sigurno starost neće izgledati isto nekoj koja je ceo život bila aktivna i vežbala i nekoj kojoj je to bila misaona imenica.

Obećava
    Učlanjen
    01.08.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    11

Gde mogu da uradim kompletne analize krvi, masnoca, vitamina i ostalih tekucina u Beogradu, a da nije preskupo ?

Obećava
    Učlanjen
    10.01.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    9

Citat Original postavio zeljimir Pogledaj poruku
    Gde mogu da uradim kompletne analize krvi, masnoca, vitamina i ostalih tekucina u Beogradu, a da nije preskupo ?
    na VMA

Obećava
    Učlanjen
    01.08.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    11

znas li otprilike cenu ?

Učlanjen
    22.10.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    40

Citat Original postavio Ursus Pogledaj poruku
    I vežba: snaga
    ravni bench press
    kosi bench press - u tvom slučaju ova vežba
    kon.
    e to care, hvala puno, tako sam i krenuo odprilike a sada cu ozbiljnije

Obećava
    Učlanjen
    12.01.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    16

Pozz Bruz Li, nadam se da ces mi odgovoriti, iako si pre mesec i po napisao poslednju poruku..imam 16 godina, visok sam 185-190 , a tezak svega 70 kg...treniram fudbal, solidno sam izdefinisan ali naravno fali mi mase, zeleo bih da nabacim iskljucivo misicnu masu, ne salo.Pa me zanima kako bi mi ti preporucio da vezbam, pre svega po danima koje misicne grupe i od ishrane na sta treba da stavim akcenat(ne bih kupovao nista od hemije...) ? I ako neko ima savet za poboljsanje eksplozivnosti. Hvala unapred !

Obećava narutofan (avatar)
    Učlanjen
    07.07.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    18

Zz svima =)

Molba za bruzlija da mi napravi neki plan za vezbanje u teretani i ishranu? ovako stoje stvari, imam 16 godina, visok sam 179cm i imam 79 kila, sala imam po stomaku, i dupetu. Poceo sam sa treniranjem fudbala pre 4 godine, trenirao 3, pauzirao jednu zbog povrede i sad opet poceo. A odlucio sam se da idem u teretanu da malo povecam misicnu masu. Sto se sala tice, sad posto je poceo letnji raspust, ceo dan napolju igram fudbal, basket po jedno 2-3 sata, a posle sa devojkom odem na rolerima od dunavskog keja do ade ili se vozimo po kraju, onako, malo jacim tempom posto obozavam da vozim brzo rolere. Sad, ishrana, imam neki "problem" (pozitivan doduse), sto preko leta ne mogu da podnesem normalnu hranu, tj toplu hranu, pa onda jedem iskljucivo voce i povrce po ceo dan( u OGROMNIM kolicinama), izuzetak je mozda neki cips i ponekad kad me mama natera da jedem nesto ("Jedi sine kuvano umreces mi "), a od sokova pijem samo onaj ledeni caj i vodu pijem otprilike litar i po do 2 dnevno, gazirano nisam u zivotu pio, kafu i alkohol ne konzumiram kao ni cigare, a kamoli drogu, mozda je problem i u tome sto jedem i uvece, bas kasno, to se trudim da iskorenim . Takodje, ako bi mogao taj plan za teretanu da ne ukljucuje proteine i te dodatke, jer stvarno nemam sredstava da to kupujem, i nije mi plan da budem sad nesto savrsen, nego da skinem salo, tj da smrsam barem 10kg, naravno, ne ocekujem preko noci da skinem isto, i svestan sam da ce mi trebati barem pola godine, godinu dana da taj cilj ostvarim. I da, pored toga sto cu ici u teretanu, kuci imam 2 tega po 11kg (mozda mogu da uradim 2 serije po 8 puta, ali vise ne mogu), trenazer neki, vijacu, i sipku za zgibove koju samo posmatram jer ne mogu da uradim nijedan zgib . Hvala ti unapred

Kapetan Dusan Radovic nije na forumu
    Da dozivim istinsku, ljudsku i Boziju pravdu za srpski narod!
    Domaćin
    Učlanjen
    25.03.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Intresuje me, koliko je neophodno voziti dnevno sobni trenazer i kojom brzinom i kojom potrosnjom kalorija da bi se gubila tezina? Npr.ja licno vozim sat i po vremena svaki dan (ujutro kad ustanem) i izgubim 1500 cal. za tih sat i po. Prilikom voznje napravim par zaustavljanja od 2 minuta posto me zulja sediste, a sto se tice opterecenja, vozim bez ikakvog opterecenja. U toku dana unesem 1500 do 2000 cal.. Takodje sam napravio neki pojas od pvc-a koji stavljam oko stomaka kako bih se vise znojio.Zanima me da li negde gresim u svemu ovome?

Primećen član Nemanja Jah (avatar)
    Učlanjen
    28.04.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    20

napisi kako ti izgleda ishrana?

Kapetan Dusan Radovic nije na forumu
    Da dozivim istinsku, ljudsku i Boziju pravdu za srpski narod!
    Domaćin
    Učlanjen
    25.03.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio Nemanja Jah Pogledaj poruku
    napisi kako ti izgleda ishrana?
    Pa nista specijalno, za dorucak uzmem bajatog hleba i pola litra jogurta ili 150 gr hleba i dva parceta salame i dva paradajza (isto to i za rucak) i kilo do dva kila nekog voca. Kad se najedem voca i napijem vode ne osecam glad.

Domaćin bRu zLi (avatar)
    Učlanjen
    16.02.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    119

Ljudi procitao sam pitanja, odgovaram u nedelju.Izvinite ne mogu brze...

Slične teme

1. Trener FK Krstarica
    Autor Mitternachtsträumer u forumu Fudbal
    Odgovora: 80
    Poslednja poruka: 04.04.2006., 23:58
  2. Trener FK Krstarica
    Autor Mitternachtsträumer u forumu Fudbal
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 03.04.2006., 21:19

Pravila za slanje poruka

• Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor