Evo otvaram teme na kojima cu pokusati da pomognem korisnicima krstarice.....
Svakog koga zanima mogu otvoriti temu specijalno za njega i tu pisati kako da trenira,sta kako da dodje do svojih ciljeva itd.....
Da ne bih slao pp poruke svima jer mi je smor.....
Ovako imamo teme i mnooogo je lakse i za pronaci i videti a i dostupno je svima pa neko moze pronaci i inforisati se za sebe
Na ovoj temi mozete slati zahteve sa vasim potrebama i zahtevima i cemu tezite i sta zelite da uradite od svog tela a zatim cu ja otvoriti temu samo za vas i tu cu pokusati da pomognem.....
Naravno kada imam vremena.....Samo polako i bez zurbe...Tiha voda breg roni...![]()

Odgovorite sa citatom

i to je ne promenljivo. Ni gore ni dole. Svakog dana jedem za trojicu... Iskreno znaci jedem i junk food skoro svaki dan al ni da dobijem na salo. Svuda sam dobro rasporedjen. Visina 189 cm . E sad ono sto me zanima ako bi mogao da mi otvoris topic gde bi mi predlozio koje vezbe, koju hranu sta kako .. Zeleo bih jos barem 10kg . Vremena imam pogotovo u narednih mesec dana do pocetka faxa. U teretanu nisam zalazio, vise volim vezbe kod kuce, trbusnjaci nisu problem, sklekovi zgibovi isto 

Pošalji link