Tamis 2010

janko123

Početnik
Poruka
4
Ljudi, jel ide neko na Tamis? Sta se desava? Znam da je prosla sezona bila katastrofa bar sto se tice trave koja je onemogucavala pecanje. Ajde ako je neko isao ove godine ili cuo sta se desava i kakva je situacija na vodi neka se ukljuci u diskusiju da saznamo sta se desava.
 
ljudi jel moze neko da pomogne gde da idem na tamis kod sefkerina,kad se sidje dole ispod mosta da idem levo ili desno,posto sam bio ispod mosta i nema nista,samo neko granje pod vodom
 
Trave je bilo toliko da nije moglo da se peca.
Prosle nedelje i ove voda nadolazi a trave je manje.
Riba slabo radi na celom toku.

To su izvestaji koje sam uspeo da prikupim.
Javljajte ako saznate da se nesto promenilo ali za sada se ne isplati ici.:dash:
 
Planiramo da idemo u Tomaševac za vikend 07.08. interesuje me da li se hvata bela riba, šaran... Planiramo da pecamo na plovak i eventualno bacimo po jedan za šarana na olovo... Kakvo je stanje da li uopšte da idemo...???
 
Bio sam prošle nedelje na Tomaševcu,riba je lepo radila na dubinski,mamac šećerac i crvići,babuša je krupna javlja se i deverika lepi komadi,komaraca nema kao nekih godina da nemožeš da se odbraniš,autan je bar meni završavao posao,jedini problem je što su mesta okupirana kampreima pa mora dobro da se poranui da se uhvati neko lepo mesto,šaran se kod mene nije javljao mada sam čuo da su ga neki lepo hvatali na kukuruz.
 

Back
Top