Sloboda je svijest o skladu nesklada nesavršenih ljudi.
Mrzim fenserke!( kako mi sad lakše )
Volem vas ja... :)
ja niti ih mrzim, niti ih volim
zapravo, ne gajim nikakva osjećanja prema njima
moja osjećanja su rezervisana za osobe/stvari koje su vrijedne istih
zato sam i prestala mrziti ljude,
jer zašto da trošim energiju za nešto ne toliko vrijedno?
postoji nekoliko osoba koje su mi važne, a ostali me ne zanimaju.
HA!![]()
Pa realno... Ja sve volim.. Samo, prema posebnima gajim posebna osecanja. Dakle, ili te volim, ili te mrzim. Trece ne postoji. Sah mat! xD
Volem vas ja... :)
godina na arhitekturi 2 dve 'iljade i po jura
ili ću da počnem da se kurvam, ili ću da prodam bubreg
mrzim što je obrazovanje svuda toliko skupo
Mrzim kad riba koja MENE muva konstantno pominje svoje bivse i kako je oni pitaju da ponovo izadju, kako je pitaju da je izvataju, i kako joj govore da ima velike sise
Sloboda je svijest o skladu nesklada nesavršenih ljudi.
Lepo mi je prošao ovaj dan, u školi samo 2 časa, bio sa voljenom ostatak dana i sve super, plus smo cirkali pivo, a mrzim to što ću nakon nekog vremena (obično čim padne mrak) da uletim u depru, cirkaću ko majmun i biću još gori.
Ebem ti život kad uvek mora na neki način da ti servira govna nakon što pojedeš odlično i ukusno jelo.
I feel like a modern day patriot,
With a mind of a God and a hearth of an atheist.
pa malo je očajnički sa njene strane
ako je dotle došlo da muva lika na "jurio me bivši da me pipne za sisu" priču
niko ne želi da ima dugotrajnu devojku sa sećanjem na takvo upoznavanje
e sad theory, ako je baš toliko zagustilo, ***, od izbirača nema jebačča![]()
Mrzim one sto misle da su iznad drugih, tako su jebbeno prepotentni, wannabe intelektualci, a ustvari su obicna razmazena decica koja idu svuda gde idu i ti 'maloumnici' nizeg ranga i rade sve sto i oni rade, jer zapravo ne umeju da koriste svoju glavu kao ni ovi drugi..niti imaju petlju da se stvarno izdvoje
![]()
Ljudi hejtuju: crnce, daunovce, intelektualce, wannabe intelektualce, hipstere, fensere, emose, žene, muškarce, boga, Boga, decu, penzionere, političare, džabalebaroše, snobove, cigane, one koji se uklapaju, one koji se ne uklapaju...
Odakle im energija, meni nije jasno.
Ja pevam svoj bluz bez namere bitne, i najveće ribe za mene su sitne.![]()
Gospodin predsednik vlade pridržava alat ministru policije dok ovaj obija trafiku!
Hejtujem spavalicu...
"Da bi mogao da radiš sve ono što želiš, treba da se rodiš ili kao kralj ili kao ludak." - Aristotel
mrzim sto vise ne prave dobre igrice,sa dobrom muzikom i jakom pricom kao max payne! Mrzim to.
If you gonna be dumb,you better be tough. Johnny Knoxville
-Uvek,ali uvek zaboravim rukavice kada zapalim na bordanje.Gadan je osećaj posle par sati vožnje.
-Novi album Sabaton-a izlazi tek 25.maja.F*ck!Glavonja Edo je svoj najavio u aprilu i takođe sam j**eno nestrpljiv.
-Mrzim kada je moj komentar zadnji na nekoj strani.
-Hipstere bi gađao p**ranim kamenjem.
-Ko voli Rusiju neka u njoj živi!Mrš!
-Mrzim apstraktne umetnike i njihova (ne)dela.Nisam slep,znam šta vidim.
-Naša birokratija je užasna.
-Techno je umro,progressive silovanjem synth-a postaje trance,house je izgubio onu underground notu koju je posedovao pri nastanku,electro mi ide na živce i tech-house je gay.
-Mrzim većinski deo naše dijaspore.Srce ih boli za Balkanom al' se živi ne vraćaju,žive u Beču iako su zapravo u nekoj zabiti 100km udaljenoj od istog,rade slabo plaćenu fizikalu i od usta odvajaju za polovni Passat(karavan,naravno)star 10 godina,žive u izolatu i neizostavni su deo koncerta Dare Bubamare u Insbruku,dolaze ovde i k**če se jer nemaju para za Karibe.Nekistanci u balkanskoj režiji.![]()
Poslednji put ažurirao/la Mil00rad : 09.04.2012. u 01:02
"Biti tolerantan prema zlu isto je što i činiti ga".
"Your country's not worth your tears!"
Pošalji link