potreban mi je program koji odwaja matricu iz pesme...takodje i da moze da izdwoji tekst iz pesme...msm da pesma, pa da bude tekst bez matrice...ako neko zna na sta mislim...
potreban mi je program koji odwaja matricu iz pesme...takodje i da moze da izdwoji tekst iz pesme...msm da pesma, pa da bude tekst bez matrice...ako neko zna na sta mislim...
Takav program ne postoji.Postoje neki nacini ali neces dobiti sta zelis.
Brain rules, force timber push!
Pokusaj preko program adobe Audition 3 trazi ga po torrent sajtovima full verzija![]()
Ako nekog ovo zanima,ja sam uspevao sa nekim pesmama.....Sve zavisi kako je pesma snimljena......Ja sam gitarista i interesovao sam se za neke programe koji mogu da izbace solo gitaru iz rock pesme da bih mogao da sviram uz tu pesmu...Neke pesme se mogu super odraditi neke polovicno a neke pesme jednostavno ne mogu.....
Zato nemojte da pricate AAANE MOZE NE MOZE kad moze.......Jednostavno niste znali da moze....
Evo npr najbolji moj rezultat je pesma Van Hejlena - Aint talkin bout love - u toj pesmi je Edi u posebnom kanalu stavio samo svoju gitaru i to kad se isece ostaje bubanj bas i glas......I to zvuci odlicno......
Inace ja sam se za ove stvari zainteresovao kada mi se pokidao neki cinc na slusalicama koje idu u mobilni i ada sam slusao preko moga mp3 provalim ja na svakoj pesmi gale vokali ili solo gitara.....Prvo sam bio sokiran i imislio sam da mi je mob upao u zonu sumraka a ubrzo sam shvatio o cemu se radi i onda sam poceo da trazim takve programe......
Mana je da kad isecete neki instrument/vokal ostatk pesme se malo izoblici kao da ste mu dodali jak chorus efekat (gitaristi znaju o cemu pricam) i duboki bas tonovi su odseceni.....
...I can do anything I want. And so can you...
28 days...6 hours... 42 minutes... 12 seconds....
Pošalji link