Internet patriotizam... - Strana 9
Strana 9 od 10 PrvaPrva ... 5678910 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 201 do 225 od 245

Tema: Internet patriotizam...

Zaslužan član Milanne (avatar)
    Učlanjen
    07.10.2005.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    185

Podrazumevano Re: Internet patriotizam...

Inace, nije mi jasno cemu te prozivke i price o internet-patriotizmu...

Neka je to makar i ventil za praznjenje negativne energije koju ljudi ne mogu drugacije da ispolje.

Kome bi to smetalo i zasto?

Ako ne volite takve ljude, zasto onda provodite vreme sa njima na forumu pored toliko mnogo drugih pametnijih stvari koje biste mogli da radite sa svojim vremenom?

Meni je daleko imbecilnije da neko provodi dane i dane ismevajuci nesto za sta tvrdi da je pateticno.
    http://centarobavestajnekulture.blogspot.com

Ističe se
    Učlanjen
    23.01.2010.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    396
    Reputaciona moć
    123

Citat Original postavio Milanne Pogledaj poruku
    Inace, nije mi jasno cemu te prozivke i price o internet-patriotizmu...

Neka je to makar i ventil za praznjenje negativne energije koju ljudi ne mogu drugacije da ispolje.

Kome bi to smetalo i zasto?

Ako ne volite takve ljude, zasto onda provodite vreme sa njima na forumu pored toliko mnogo drugih pametnijih stvari koje biste mogli da radite sa svojim vremenom?

Meni je daleko imbecilnije da neko provodi dane i dane ismevajuci nesto za sta tvrdi da je pateticno.
    ...ne samo na ovoj temi , već na bilo kojoj mi dobrovoljno učestvujemo u svojevrsnoj terapiji u kojoj smo interaktivno sopstveni terapeuti .... manje više , mi se bezuspešno svi lečimo od nečeg sa beskonačnom terapijom .... ovo je samo moj stav koji ničemu ne služi a uzto i ne radi .......

Starosedelac tehduduk (avatar)
    Učlanjen
    11.07.2009.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    751

Citat Original postavio 123loncar Pogledaj poruku
    ...ne samo na ovoj temi , već na bilo kojoj mi dobrovoljno učestvujemo u svojevrsnoj terapiji u kojoj smo interaktivno sopstveni terapeuti .... manje više , mi se bezuspešno svi lečimo od nečeg sa beskonačnom terapijom .... ovo je samo moj stav koji ničemu ne služi a uzto i ne radi .......
    ne mozes biti sopstveni terapeut
    blu je plavo, blu je ime
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dDBxALfkzM0

Ističe se
    Učlanjen
    23.01.2010.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    396
    Reputaciona moć
    123

Citat Original postavio tehduduk Pogledaj poruku
    ne mozes biti sopstveni terapeut
    ...znam .. zato napisah da je terapija bezuspešna .. tužni patak kaže dasmo mi reset ljudi .. u smislu radimo na rešavanju problema bezuspešno -- tad se isključimo i ponovo uključimo, i ne menjajući znanja , veštine , alate , tehnologije , postupke i strategije----- stvar se ponovi opet sa bezuspešnim ishodom , mi se opet resetujemo --- tako beskonačno bez namere da išta menjamo ... tako funkcioniše ova reset psihološka radionica .... Pozdrav !

Ističe se sanja* (avatar)
    Učlanjen
    25.03.2010.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    19
    Reputaciona moć
    64

Citat Original postavio Reckless Pogledaj poruku
    Vi koji ste sluzili vojku, kad ste polagali zakletvu, u njoj ste javno pred drugim vojnicima i vasom rodbinom rekli da necete zaliti da u borbi za slobodu i suverenost vase drzave date i svoj zivot. Ja volim svoju zemlju, ali je ne volim toliko da bi dobrovoljno pristao da dam svoj zivot. Zato ja nijesam patriota. E sad koliko tih samozvanih internet patriota je spremno da da svoj zivot za svoju zemlju? Tvrdim da je taj broj toliko mali da bi svi oni mogli stati u jednu malu varos, ne samo u Srbiji, nego i u citavoj bivsoj Jugoslaviji.
    .. a za šta bi dao život ..?
    .. postoji li nešto vredno .. tvog života ..?

GolubBabic nije na forumu
    РЕПУБЛИКА СРПСКА НИКАД' НЕЋЕ БИТИ ТУРСКА!
    Aktivan član GolubBabic (avatar)
    Učlanjen
    17.12.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    119

Citat Original postavio sanja* Pogledaj poruku
    .. a za šta bi dao život ..?
    .. postoji li nešto vredno .. tvog života ..?
    postoji...sloboda.

Ističe se sanja* (avatar)
    Učlanjen
    25.03.2010.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    19
    Reputaciona moć
    64

Citat Original postavio GolubBabic Pogledaj poruku
    postoji...sloboda.
    .. eto ..
    .. dobro je da ima nečega ..

Buduća legenda Astrica (avatar)
    Učlanjen
    01.01.2006.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    104

Na forumu ga ima u tragovima
    Priroda nije fer! Psima nije dala mogućnost da govore, dok neki ljudi odlično laju

Legenda ranjeni Zoro (avatar)
    Učlanjen
    17.02.2009.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    19
    Reputaciona moć
    237

patriotizam je isto kao voleti ženu koju nisi birao, za koju su te naterali da se oženiš i koju moraš da trpiš.

Elita Miroslav Milovanovic (avatar)
    Učlanjen
    14.03.2009.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    5
    Reputaciona moć
    165

Osuda hrvatskih generala u Hagu je odlicna prilika za nase internet-patriote da u inostranstvu sire istinu o dogadjanjima na prostoru bivse SFRJ-e i Balkanu u toku zadnjih stotinak godina i posebno o periodu posle 1990. godine.
    U 21. veku medijski rat je jednako vazan kao i onaj pravi.

Ističe se
    Učlanjen
    23.01.2010.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    396
    Reputaciona moć
    123

Citat Original postavio Miroslav Milovanovic Pogledaj poruku
    Osuda hrvatskih generala u Hagu je odlicna prilika za nase internet-patriote da u inostranstvu sire istinu o dogadjanjima na prostoru bivse SFRJ-e i Balkanu u toku zadnjih stotinak godina i posebno o periodu posle 1990. godine.
    U 21. veku medijski rat je jednako vazan kao i onaj pravi.
    ..a dali će te naše patriote da šire istinu o genocidu nad nama ( u tom dičnom inostranstvu ) ... dali će da pričaju o masovnim grobnicama šumadinaca i moravaca koje ostaviše četnici - partizani( monarhisti / komunisti / demokrate / narodnjaci i ostali " domoljupci" ---- mislim na ove što se sad međusobno rehabilituju i sami sebi i svojim precima dele patriotske madalje ....
    možda bi o ovom genocidu trebalo pričati i njegovim počiniocima ... zašto ta priča smeta tim " srpskim patriotama " ....

Učlanjen
    14.03.2009.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    5
    Reputaciona moć
    165

O pitanjima navedenim u prednjoj poruci medjusobnu raspravu treba da vodimo mi sami i nema razloga da u to ukljucujemo strance.Oni treba da nam odgovore zasto na pocetku 21. veka Srbi i drugi nealbanci na KiM-i zive u uslovima koji dosta podsecaju na zivot Jevreja u Varsavskom getu 1944.godine.

Ističe se
    Učlanjen
    23.01.2010.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    396
    Reputaciona moć
    123

...to pitanje kriju potomci počinioca i činitelji duhovnog / ekonomskog / zdravstvenog -- sociološkog genocida ... svako zataškavanje , skrivanje ili pak relativizovanje tih zločinačkih radnji je saučesništvo u zločinačkom udruživanju protivu ljudi i sopstvenog stanovništva .... raspravu o ovom pitanju treba otvoreno da vodimo pred celokupnom svedskom javnošću .... ćutanje je ravno zločinu .... tićin unuk koji kaže da nas se nisu naubijali , uskoro će po odluci beogradskog suda da nasledi zlatne kočije ( " Kako je Press saznao, većina imovine koju je 2002. godine popisala Komisija Savezne vlade ući će u ukupno nasledstvo koje bi Brozovi naslednici trebalo da podele. Komisija je upisala biserne ogrlice ukupne dužine više od osam metara, dukate, zlatne kuglice, zlatne tabakere, ogrlice u više redova sa dragim kamenom i brilijantima. Slede zlatnici, zlatni opiljci od nekoliko stotina grama, zlatne značke i satovi, zlatna kutija za šibice, kutije okićene brilijantima i razno drugo drago kamenje. To su samo neke od stavki na zvaničnom spisku......čak i jedna zlatna kočija." ) --- kao nagradu za dedina i očeva zverinjnja po šumadiji i pomoravlju ...... i neznam zašto istinu treba kriti pred časnim ljudima celoga sveta ( makar to bio samo jedan stanovnik ove planete a da se neizjašnjava kao srbin ) ...... mi da ćutimo , oni da nas kolju / ubijaju / pljačkaju - genocidiraju , a nekim slučajem pnaši preživeli da njih sažaljevaju jer su im se zamorile ruke ----dali je reč o tome ?

Legenda Kroasan (avatar)
    Učlanjen
    10.01.2004.
    Pol
    muški
    Ispred Ruske Ambasade, u redu za rusku radnu vizu
    Reputaciona moć
    387

Uvek aktuelan.
    Uzorni građanin EvroAzijske Imperije.

Jevgenij Zamjatin "MI" i Džorž Orvel "1984" su naša svakodnevnica.

Starosedelac Победоносцев (avatar)
    Učlanjen
    15.11.2007.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    827

Uvek glup.
    Païen unt tort e Chrestien unt dreit

Starosedelac Derer (avatar)
    Učlanjen
    03.08.2007.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    16
    Reputaciona moć
    518

to je racionalizacija za zute izdajnike
    fora..ne,nisam ja izdajnik i olosh koji bi dao u dupe za chvarke nego su svi ostali lazne patriote
    ALL THESE WORLDS ARE YOURS EXCEPT EUROPA. ATTEMPT NO LANDINGS THERE.

Starosedelac al bundy (avatar)
    Učlanjen
    09.01.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    1092

Citat Original postavio Kroasan Pogledaj poruku
    Uvek aktuelan.
    Citat Original postavio Победоносцев Pogledaj poruku
    Uvek glup.
    Al zato uvek zabavan .

Legenda Kroasan (avatar)
    Učlanjen
    10.01.2004.
    Pol
    muški
    Ispred Ruske Ambasade, u redu za rusku radnu vizu
    Reputaciona moć
    387

Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
    Al zato uvek zabavan .
    Pa zato smo ovde
    Uzorni građanin EvroAzijske Imperije.

Jevgenij Zamjatin "MI" i Džorž Orvel "1984" su naša svakodnevnica.

Starosedelac naterasi (avatar)
    Učlanjen
    19.04.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    407

daa, ima tok fejk patriotizma koliko hocete, ja sam prvi o toome pisao
    PRATITE ME https://twitter.com/naterasi

Zaslužan član
    Učlanjen
    30.01.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    482

обично се неки исфрустрирани појединци прикрију иза некакве идеологије и почну да вређају припаднике једног народа, а онда кад им човек одговори - назову га интернет патриотом у погрдном смислу и слично. има и неких тешких националиста припадника неких других нација који на форумима глуме нпр либерале и онда почну да показују нетрпељивост и мржњу према једном народу и понови се исти сценарио.

Legenda Rayela (avatar)
    Učlanjen
    30.01.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    428

Podrazumevano Re: Internet patri(j)otizam...

Citat Original postavio Sanovnik Pogledaj poruku
    Ja imam 44 godine . Sad jos malo cu da napunim 45 .
    Zaista sam ucestvovao u ratu , a ni ovde se ne stidim da pokazem svoje rodoljublje
    , sto je osobina koja nama Srbima nedostaje veoma a kod drugih naroda je i te kako prisutna . Siriti ljubav prema svojoj otadzbini , nikako ne moze biti negativna pojava i to nije poziv na mrznju i razaranje . Braniti svoju otadzbinu je obaveza , koja ima i matrijalni i moralni karakter , a braniti svoj narod , eticka je obaveza . Osecaj pripadnosti je najpozitivnija osobina i od nje zavisi svaki uspeh , pa i sam opstanak . \
    Brkati Jugoslaviju sa Srbijom , a ne osvrnuti se na razlike imedju Kraljevine i druge hrvatske Jugoslavije , nemoralno je . Druga ili titova ( hrvatska ) jugoslavija , bila je anti-srpska tvorevina , bas u onoj meri u kojoj je SSR bio nati-ruska tvorevina .
    P.S. Da su Srbi nebeski narod , izmislio je i javno izrekao Enriko Josif , Jeevrein . To nije srpska krilatica niti srpski izum . Srbi su narod , ko i svaki drugiali sa egzoticnijom istorijom i sa manje rodoljuba , nego bilo koji narod koji nas okruzije
    Malo je cudno da je neko u Vukovaru,Dubrovniku ,Osijeku,Srebrenici,Sarajevu (a ako sam dobro razumela, ti si iz Srbije) brani svoj narod? Od koga ih branis? Od njihovih komsija,
    a nisi poznavao ni jedne ni druge? Izgleda da ti pola Evrope smatras svojom otadzbinom i zastupas nekakvo rodoljiublje, a koje ima veze samo sa nekakvim osvajackim ratovima,
    a kako nas istorija uci, mi to ne umemo, a nekako nam nije ni genetika.

I da, ovo sa materijalnim karakterom odbrane ( bela tehnika) jako je impersivno.

ultimativni meraklija Sanovnik (avatar)
    Učlanjen
    12.02.2008.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    659

Citat Original postavio ranjeni Zoro Pogledaj poruku
    patriotizam je isto kao voleti ženu koju nisi birao, za koju su te naterali da se oženiš i koju moraš da trpiš.
    rodoljublje ilio patriotizam je isto ko voleti svoju majku, koju isto tako nisi birao....
    Ne voleti svoju otadbinu, isto je ko i ne voleti svog roditeljna. .. U ostalom, prakticno svo veliki ljudi na svetu su rodljubi.
    СРБИЈА , МОЈА ОТАЏБИНА
    http://forum.krstarica.com/showthread.php/472159-Moja-Srbija/page4

ultimativni meraklija Sanovnik (avatar)
    Učlanjen
    12.02.2008.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    659

Citat Original postavio Rayela Pogledaj poruku
    Malo je cudno da je neko u Vukovaru,Dubrovniku ,Osijeku,Srebrenici,Sarajevu (a ako sam dobro razumela, ti si iz Srbije) brani svoj narod? Od koga ih branis? Od njihovih komsija,
    a nisi poznavao ni jedne ni druge? Izgleda da ti pola Evrope smatras svojom otadzbinom i zastupas nekakvo rodoljiublje, a koje ima veze samo sa nekakvim osvajackim ratovima,
    a kako nas istorija uci, mi to ne umemo, a nekako nam nije ni genetika.

I da, ovo sa materijalnim karakterom odbrane ( bela tehnika) jako je impersivno.
    Poznavanje sopstvenog naroda...
    Pa to mozes i za kosovo da kazes...
    U stalom, sta mislis, da li bi nemci iz Bavarske isli da brane nemce iz Frankfurta ikad.
    Ovo za belu tehniku je nisko, i otkrivas primitivnu komponentu kod tebe.. Zao mi je zbog toga. Srbe iz Bosne smatram sunarodnicima, a suunarodnike i te kako za rod. Isto tako i Srbe iz Baranbje, a Baranjui smo novcem kupili bas mi Srbi..
    Pa ti bi i deci u Jasenovcu koje su poveli na klanje postavila to isto pitanje.. pa zar od komsija da vas Branimo....
    Poslednji put ažurirao/la Sanovnik : 21.07.2012. u 20:55
    СРБИЈА , МОЈА ОТАЏБИНА
    http://forum.krstarica.com/showthread.php/472159-Moja-Srbija/page4

Učlanjen
    14.03.2009.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    5
    Reputaciona moć
    165

Internet je idealno i vrlo jeftino sredstvo za sirenje istine o Srbiji i svetu.Preko njega nasi ljudi,kao i svi drugi,mogu uci u domove desetina i stotina miliona pojedinaca na Planeti i tako uticati na menjanje njihovih pogresnih shvatanja.Nasim ljudima je mnogo teze da prednji cilj ostvaruju preko drugih medija.

Legenda Rayela (avatar)
    Učlanjen
    30.01.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    428

Citat Original postavio Sanovnik Pogledaj poruku
    Poznavanje sopstvenog naroda...
    Pa to mozes i za kosovo da kazes...
    U stalom, sta mislis, da li bi nemci iz Bavarske isli da brane nemce iz Frankfurta ikad.
    Ovo za belu tehniku je nisko, i otkrivas primitivnu komponentu kod tebe.. Zao mi je zbog toga. Srbe iz Bosne smatram sunarodnicima, a suunarodnike i te kako za rod. Isto tako i Srbe iz Baranbje, a Baranjui smo novcem kupili bas mi Srbi..
    Pa ti bi i deci u Jasenovcu koje su poveli na klanje postavila to isto pitanje.. pa zar od komsija da vas Branimo....
    Ne kaze se " kod tebe" nego "kod sebe" jer ja to otkrivam, ne ti. Ja se zaista klonim funkcionalno nepismenih ljudi, ljudi koji bi da idu za Srbiju u tri PM,
    a srpski, a nemaju drugi maternji jezik, osim tog prelepog srpskog, ne poznaju.

Bela tehnika je dovlacena u Srbiju, a to bi znacilo da ja samo tu mislim na neke patriote iz Srbije koji su isli da ratuju po Bosni ili Hrvatskoj.
    Recimo likovi tipa Arkan, mada je on bio sistematicniji, bela tehnika mu nista nije znacila, kao ni zivoti ljudi.
    ,

Slične teme

1. psp internet
    Autor madforensic u forumu Internet
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 25.05.2010., 00:49
  2. Lap top - Internet
    Autor Baraba na kvadrat u forumu Internet
    Odgovora: 24
    Poslednja poruka: 09.05.2010., 22:16
  3. Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 23.08.2007., 19:41