Незасити Шиптари......

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.180
petak, 25. jun 2010, 11:05 -> 11:26
Vatreni obračun u Srbici


Troje Albanaca ranjeno u obračunu vatrenim oružjem u prostorijama Skupštine opštine Srbica, koji je usledio posle svađe zbog imovine čiji je vlasnik Srbin. Policija traga za napadačima.
U obračunu vatrenim oružjem u prostorijama Skupštine opštine Srbica, tri osobe su ranjene, a uzrok svađe je imovina, čiji je vlasnik Srbin, piše prištinska štampa.
euleks---.jpg


Prema navodima predstavnika Centra porodične medicine u Srbici, obračun se dogodio juče, a ranjeni su Isuf Hoti (37), Adnan Koca (32) i Fadil Hani (35), svi iz sela Poljance kod Srbice.
Osim podatka da su dve osobe ozbiljno ranjene, drugi detalji o prirodi njihovih povreda se ne navode.

Prema navodima policije, uzrok sukoba bio je imovinskog karaktera, a mediji navode da se radi o privatnoj imovini koja se vodi na ime jednog Srbina.

Međutim, osoba iz sela Donja Klina, koja je osumnjičena za napad, tvrdi da je taj posed njegov. Oružani napad su izvele najmanje dve osobe, protiveći se prodaji imanja.
Policija traga za napadačima.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/Хроника/729014/Ватрени+обрачун+у+Србици.html
 
Poslednja izmena:
Колико ја знам, у том Пољанцу већ 30 година нема ниједног Србина... Није баш јасан текст, да ли обрачун око имовине у Пољанцу, или су само Шипци из Пољанца, иначе злогласно место, један од центара побуна, и 1968., и 1981. итд..
 

Back
Top