Kada moje uši čuju...
Kada moje uši čuju...
Cist posle vise od petnaest dana!
не треба нова тема људи!
"Од Бога се не може узети ни небо, ни земља...” нити од Срба Косово
иц ол гуд бејбе бејбее
Treba,treba..
Cist posle vise od petnaest dana!
ооо не треба![]()
"Од Бога се не може узети ни небо, ни земља...” нити од Срба Косово
иц ол гуд бејбе бејбее
Jedva cekam da sutra cujem kako GJURKJUF igra![]()
Haha, kaze Strajnic: po zvuku vuvuzela, reklo bi se da navijaci vise navijaju za Svajcarsku!![]()
Kakav lik.
"Pri rodjenju placemo sto smo stupili na veliku pozornicu budala!" (Sekspir)
Najbolji komentatori su na BHT 1. Ima ih 3 (Velid Spaho, Zoran Šuko i Igor Kristić). Ne zna se koji je bolji od kog, cisti profesionalizam, uzive te pravo u utakmicu, gomilu zanimljivih prica imaju, ali ne pretjeruju.
Ne svidjaju mi se oni pederkasti komentatori na RTS. Isto da prenose Fashion Week ili Gay paradu.
Ima onaj neki na OBN, teski debil. Glup je ko noc! Samo nesto mlati, ko hoce da ispadne duhovit, ali je uzasno dosadan.
Ne svidja mi se ni onaj neki sa Federalne televizije, ima glas ko neki okoreli gusar.
Poslednji put ažurirao/la Aveiro : 16.06.2010. u 18:29
Taj Marjan je smrad jedan najobicniji.
What?
Are we surrounded?
Excellent! Now we can attack in any direction!
Joj nemoj mi Zorana Šuka. Isto kao da si dao mašini da komentariše. Onako, baš bezličan lik. Jes da mi je sugrađanin, ali svejedno
Što se komentatora tiče nijedan sa naših prostora ne može ni prismrdeti jednom prosečnom engleskom komentatoru. To su ljudi koji ne samo da uspevaju da animiraju utakmicu, već im je analiza sjajna. U trenutku objasne svaki važniji segment akcije i ubrzo nađu krivca ili junaka u toj akciji. Oni su ljudi koji žive u svetu fudbala, koji znaju kako timovi dišu, kako treneri misle, i uopšte sve oko jednog tima ili lige.
U poređenju sa njima, naši su amateri, kao što i jesu.
gialla come er sole
rossa come er core mio
Ne znam za te sa obn-a, ali taj Marjan je najjaci komentator. Ima par dobrih u Srbiji, ne znam im imena. Na primer, onaj sa sport kluba sto je pre prenosio NFL.
"Pri rodjenju placemo sto smo stupili na veliku pozornicu budala!" (Sekspir)
Gojko Andrijašević je bio genije za sve ove debile zajedno, a bio je prosečan komentator![]()
Ma kakav Marjan Mijailovic. Covek je toliko iritantan da je to neverovatno. Kad bude korner on pada u trans kao da je dobio sedmicu na lotou. Ne daj boze da padne gol cini mi se da u tom trenutku lomi ceo studio palicom za bejzbol od uzbudjenja. Zbog njega sam prestao da gledam cvajku. Kad bi bio malo manja paljevina mozda bi i mogao da ga slusam ali brate on ne da preteruje nego se dernja cim neko predje na protivnicku polovinu.
Dont settle for average!!!
Velid Spaho fan page
http://www.facebook.com/home.php?#!/...v=wall&ref=sgm
Pošalji link