Metropolitan centar u Nišu

Anaa007

Početnik
Poruka
16
Kao student Fakulteta informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan u Beogradu, htela bih da predstavim Metropolitan centar u Nišu koji omogućava zainteresovanim studentima iz tog dela Srbije da iskoriste priliku i studiraju Informacione tehnologije, Menadžment IT sistema lil Marketing baš u ovom gradu. Posebnu pažnju privlači to što je reč o Internet nastavi u kombinaciji sa tradicionalnom nastavom. Bilo bi mi posebno drago kao studentu ukoliko nekome na ovaj način pomognem u izboru fakulteta :D!


http://www.metropolitan.edu.rs/sr/o...t_informacionih_tehnologija/centar_u_nisu.dot
 
Open day party u Nišu


Univerzitet Metropolitan organizuje Open day party 18. juna u Nišu, u poslastičarnici „Kalča" (TC Mercator). Rektor Univerziteta Dragan Domazet i profesori Univerziteta će tom prilikom predstaviti studijske programe, način studiranja putem e-Learning sistema, kao i kombinovani oblik nastave koji će se primenjivati u Centru u Nišu.


Budući studenti iz Niša i okolnih mesta neće morati da biraju između tradicionalnih studija u Beogradu i studiranja preko Interneta, već će imati mogućnost da studiraju Informacione tehnologije, Menadžment IT sistema i Marketing menadžment u Centru u Nišu, gde će od oktobra, svakodnevno pratiti kombinovanu internet i tradicionalnu nastavu, uz obavezne, praktične vežbe na računarima i konsultacije sa asistentima.


Pozivamo sve zainteresovane da dođu do poslastičarnice „Kalča" u periodu od 17 do 19 časova i da se, uz slatko osveženje i druženje sa profesorima Univerziteta, informišu o svemu što ih zanima.
 

Back
Top