Ja kazem istinu i niko mi ne veruje. A sta da lazem...?
Ceterum censeo Russiam esse delendam.
Beban, napolje!
Ma hajde.
Sprda se sa Karleusom a onda dovede u emisiju jednako odvratnu pripadnicu kiceraja - Seku Aleksic![]()
lik mi je i dalje mega iritantan
tamo neki metar i jabuka bivsi radnik obezbedjenja (!?)
ugurao se na tv u 5 emisija
i ne skida se s foxa
smorio je
emisija ima okej momente al koja je poenta
gosti nista ne kazu
neko otpeva nesto
fore sa neta koje znamo
i 10-minutni monolog ciji su obavezni akteri jk, krkobabic, boki 13 i slicni mentalaci
Pratim emisiju. Njega gotivim i iz Kes taksija. Ne svidja mi se jedino to sto Karleusu pljuje, a Seku dize u nebesa... Pristrasan je. Pa neka malo zeza i Seku, nije ona nista bolja! Ali, u neku ruku ga shvatam, Seka je Fox-ova, Karleusa u Showmaster-u...
"Frankly, my dear, I don't give a damn"
Gledao sam malcice proslu emisiju(do trenutka,dok nije dosla ona umisljena kreatura od novinara)...Sta znam,covek ima muda da kaze javno,ono sto mnogi od nas misle privatno...Malo se vise fura na Radmilovica tj.Radovana III,ali ok...Nije ni prvi,ni poslednji koji ima emisiju takvog tipa na Fox-u
Ne budi pesak koji gaze, već budi kamen u cipeli...
Kad je Fox došo zaista sam očekivao da će doneti neke ''svetske'' standarde...Mada možda to jeste i ovo,na srpski način...Mediji su potpuno potKLANjeni niko ko je izvan klana ili ''porodice'', ne može ni da priđe nekom poslu u njima tako da...Zabava je zagarantovana![]()
Eyes and ears are poor witnesses to people if they have uncultured souls.
Heraclitus
Gledala sam proshli petak i ne svidja mi se, nishta posebno...
Bilo mi smeshno samo kada je Dachicj bio turistichki vodich... xD
uhvatila ga je zena sa ljubavnicom, ali mu je oprostila..on mi je komsija..cool je lik
Heraclitus
E,tek sam owog petka odgledala Ivana Ivanovica,nije losh.Dopao mi se humor,nije dosadno,samo da se ne hwata za prezwakane teme tipa Aleksic-Karleusa.
"Neki aplaudiraju,neki se krste.Niko ne sedi skrshtenih ruku."
Nije on napisao već je čuo u Narodu...Da je piso pesme bio bi pesnik a ne reformator.
Ovde se ne radi samo o psovkama već o urušavanju jezika kao takvog...
Heraclitus
kopija, kopije, iskopirane kopije
misim ivan ivanović je sve ali originalan nije ni sekund![]()
spremam djaci iz srpski
Odvratno i dosadno.
Ja kazem istinu i niko mi ne veruje. A sta da lazem...?
Ceterum censeo Russiam esse delendam.
Beban, napolje!
Nema to veze sa Karleušom...Mislim da je to ono,kao on pljuje vlast da bi se stvorio privid ''glasa naroda''...Već smo to videli...Kod Minimaxa...Samo on je još imao nekog stila,ne ovaj s kineskim okama i tupavim osmehom
Crnogorac od metar i šumska jagoda ko i onaj ''Lošmi''![]()
Heraclitus
...hm,da,glupost od emisije.Ivana ne mogu da gledam skroz mi je gadan
Ajde da je duhovit,ali covek imitira cak i svaki pokret Jay Lena,Conan-a,ili koga vec....Bedno
Kao on je autor emisije.....da,koja vec postoji....A ako je duhovitost kad lupis neku najgoru psovku,onda svaka cast !A Seka mu je idol koliko vidim.....stvarno bedno![]()
Ma važno da raja gleda i piplmetar se okreće...
Heraclitus
ne moze da se poredi sa Jay Lenom ali za nase uslove prihvatljivo
mogli bi producenti da procitaju neke komentare pa da ga usmere malo..malo vise
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
Ma ne čitaju...Ko da je neko i 90.-tih pito narod da l mu se sviđa da gleda polu gole pevaljke...Misim mnogima se sviđali ali ne i svima...Tako i sada...
Heraclitus
Pošalji link