Britanski premijer uvredio penzionerku (video)

Poruka
23.163
Britanski premijer uvredio penzionerku (video)

Gaf britanskog premijera Gordona Brauna, koji je, zaboravivši da mu je televizijski mikrofon na reveru i dalje uključen, nazvao jednu penzionerku, pristalicu premijerovih laburista, zadrtom ženom zato što mu je postavljala nezgodna pitanja o useljavanju, udarna je priča danas u britanskoj štampi.

Britanski listovi pišu da je to najgori mogući dan za laburiste na vlasti i da se Braun "našao u sosu", dok ima i onih listova, mada u manjini, koji smatraju da taj premijerov kiks neće ugroziti šanse za ostanak laburista na vlasti, preneo je britanski radio Bi-Bi-Si (BBC).

Pojedini listovi predsednika vlade nazivaju licemerom koji je osramotio Britaniju, a čak je i "Dejli Miror", list na čiju podršku laburisti mogu da računaju, konstatovao da je Braun kriv jer je načinio grubu i ozbiljnu grešku.

"Dejli Telegraf" pita kakvu to poruku šalje premijer koji zadrtim naziva svakog ko se usudi da u razgovoru s njim pomene useljavanje i da će naknadno premijerovo izvinjenje tek neznatno umanjiti težinu "ponižavajućeg dana iz kojeg će birači sami izvući odredjeni zaključak". Za "Indipendent", Braunova neoprezna opaska je pre greška nego katastrofa koja se mora posmatrati u širem kontekstu i zadržati u realnim razmerama.

Pred Britanijom je nekoliko teških godina i Britanci moraju da saslušaju šta će im partijski lideri reći na večerašnjem duelu o najkrupnijim temama današnjice, ukazao je "Indipendent", zaključivši da "Braunov gaf u gradiću Ročdejlu nadomak Mančestera svakako nije jedna od njih.
 
Tamo popreko pogleda nekog- SKANDAL.Ovde može te pregazi kolima,nikom ništa...

Није истина овде кад те министар прегази колима, одмах те прогласе за атентатора, још ако сазнају да поседујеш ПЦ, не дај боже Фејсбук налог, ако преживиш мардељ ти не гине!
 
Није баш ништа, возач (пошто му је шеф пао са власти) јесте нешто мало фасовао, али министар који га је и терао да јурца НИШТА наравно!

Код нас се некако подразумева да су господа министри свемоћни и да за њих не важе закони државе чији су грађани.Чак шта више народ је и навикао на такву праксу.
 

Back
Top