Selo gori a Deda Radašin se seksa!

Windows 7

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
459
SEKS POSLE „VELIKOG BRATA“
RADAŠIN SPAVAO S JOVANOM?!

Sreda, 28. April, 2010.| Autor: V. Đorđević (0) Send to friend Print
Radiša Miljković u emisiji „Trenutak istine“ priznao da je bio sa bivšom ukućankom popularnog rijalitija i osvojio 250.000 dinara

Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin, priznao je da je imao seks sa bivšom ukućankom „Velikog Brata“!
Brkajlija iz poslednjeg serijala popularnog rijalitija otkrio je ovaj podatak takmičeći se u „Trenutku istine“ i za to je nagrađen sa 250.000 dinara.
- Da li je istina da ste vodili ljubav s nekadašnjom cimerkom i ukućankom „Velikog Brata“? - pitala je Tatjana Vojtehovska Radišu u emisiji koja će na Pinku biti prikazana za tri nedelje.
- Da, da, da! - kao iz topa odgovorio je Radašin.

I nije želeo da čuje sledeće pitanje, plašeći se da će morati da otkrije njeno ime. Zadovoljan osvojenom sumom, napustio je studio.
Ukućanka koja je trebalo da mu pruži podršku na snimanju nije se pojavila.

- Neću vam reći ime ukućanke, jer ne smem! Zapretila mi je da će me tužiti ako to budem uradio! Iskreno, bojim se! Ne tužbe, već njenog dečka, koji je opasan i ima mnogo para. Žestoka je ona devojka i ne zadovoljava se samo jednim muškarcem. Zato je i bila sa mnom. Seks između nas dvoje desio se više puta, a zbližila su nas zajednička putovanja po Srbiji, gde smo često išli na turneje. Jednom smo malo više popili, opustili smo se i, eto, desilo se. Posle toga smo nastavili da se viđamo i redovno upražnjavamo seks. Čuli smo se baš juče - ispričao nam je Radiša u jednom dahu.

I nije hteo da popusti. Ali... Upitali smo ga da li je ukućanka s kojom je imao seks upravo ona koja se nije pojavila u studiju. I on se upecao.

- Zvao sam je, ali ona je takva. Voli da ispaljuje. Tako je i Manuela ispalila više puta kad ju je on zvao na neke žurke. Baš smo se juče čuli. Rekla mi je da je saznala šta su me pitali u emisiji i ponovo mi naglasila da mi na pamet ne padne da novinarima otkrivam o kome se radi. Ja ću to da ispoštujem - naglasio je Radiša.

I ispoštovao je... Nema šta!
 

Back
Top