Oslobodjeni navijaci Partizana!

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405
Izgleda da Nata mesarka ipak nije uspela do kraja da sprovede cistku u pravosudju pa se nasao jedan sudija da stane na stranu pravde u inat politickim pritiscima.

Sud oslobodio navijače Partizana
22. april 2010. | 13:36 | Izvor: Tanjug
Beograd -- Prvi osnovni sud u Beogradu odbacio je optužnicu protiv šestorice navijača Patrizana i oslobodio ih odgovornosti za ugrožavanje sigurnosti Brankice Stanković.


Odlukom suda navijači su pušteni iz pritvora, u kome su bili od dana kada su uhapšeni posle skandiranja na fudbalskoj utakmici Partizan-Šahtjor, 16. decembra prošle godine, kada su sa tribina novinarki TV B92 poručivali da će “proći kao Slavko Ćuruvija“.

Optužnica Prvog osnovnog javnog tužilaštva je odbačena kao podneta od neovlašenog tužioca, jer prema stavu sudskog veća, u radnjama optuženih za koje se terete nema elemenata krvičnih dela ugrožavanje sigurnosti i nasilničkog ponašanja, već eventualno krivičnog dela uvrede.

Sudsko veće, na čelu sa sudijom Jelenom Milinović, smatra da pevanje stihova "Opasna si kao zmija, proći ćeš kao Ćuruvija" ne sadrži kvalifikovanu i ozbiljnu pretnju koja bi ugrozila bezbednost Stankovićeve.

Sud je optužnicu odbacio rešenjem na koje tužilaštvo može da uloži žalbu Apelaconom sudu u roku od osam dana.

Krivično delo uvrede goni se po privatnoj tužbi, koju može da podnese lično Brankica Stankovićeva.

Sud je rešenjem oslobodio odgovornosti Gorana Klještana, Aleksandra Perišića, Milana Gudovića, Dragana Đurđevića, Nemanju Odalovića i Nemanju Bogdanovića.

Optužnica ih tereti da su 16. decembra 2009. godine, na stadionu FK Partizan, za vreme utakmice Partizana i Šahtjora, koja je direktno prenošena na televiziji B92, sa tribina ugrozili sigurnost novinarke Brankice Stanković.

Do incidenta na stadionu došlo je posle emitovanja više emisija "Insajder", koju uređuje i vodi Stankovićeva, a koji se u poslednjem serijalu bavio huliganstvom među navijačkim grupama.

Navijači fudbalskog kluba Partizan na utakmici su vređali novinarku B92 i uputili joj pretnje smrću, skandirajući sa tribina "Opasna si kao zmija, proći ćeš kao Ćuruvija".

Sve je bilo praćeno šutiranjem, udaranjem u glavu i probadanjem plastične lutke, koja je predstavljala Stankovićevu.
 
Добро је што су ослобођени, то су добри момци (у поређењу са Сорошевим аминашима са Б-52).

Нема већег зла у држави од медијских плаћеника, који нас константно бомабардују ИСКЉУЧИВО ЗЛИМ, ПЕРВЕРЗНИМ, УБИСТВЕНИМ И САМОУБИСТВЕНИМ информацијама, којима се шире ДЕФЕТИЗАМ и АПАТИЈА У НАРОДУ.

Намерно скривајући добро и ширећи САМО зло и мисли о злу, бомбардер Б-52 и његова малобројна посада су заслужили скенирање радаром (препознавањем И ОБЈАВОМ ИСТИНЕ О ЊИМА) и противдејствовање (спуштање са глобалистичких висина НОВОГ ВАВИЛОНА) ПВО системом.

Треба усавршити ПВО, јер су много високо и стелтују лажима.
 
Užas je za šta su ti momci uopšte i optuženi i maltretirani! Kad bi bilo tako u svetu, onda bi Amerika trebala da baci atomsku bombu zbog svih onih lutki predsednika Amerike!

Strašno je kakva je Srbija država kad jedan običan medij može da izigrava policajca, nekažnjeno, da izaziva nasilje!

Čudi me da svi sa ovog foruma koji su ikada rekli nešto loše o B92 nisu pohapšeni!
 
Poslednja izmena:
Trebao bi i Džordž Buš da tuži pola sveta...

...drugacije je...ovi su vikali pretnje, nazivali su je zbilja ruzno...mogli su oni nju da tuze za krivicno delo klevete a ona njih za uvredu...pravnicki bi bilo ispravno, ne moze se bas ni na stadionu vikati koja je "takva i takva" zena...nisu oni njoj vikali da je lazljiva vec da je ...pa dobro svi znamo sta su joj vikali...ima pravnog resenja i za njih i za nju...cisto mislim da je bolje zavesti red da se ne moze ni na televiziji objavljivati sta bilo niti se moze vikati na utakmici da ce proci kao ubijen covek...
 

Back
Top