Džukelo jedna - kaže Mlađa Jorgovaniki

Lacibg

Buduća legenda
Poruka
26.498
Danas u skupštini. :mrgreen:

BEOGRAD 07. 04. 2010 Beta

Tabaković: Dinkić mi rekao da sam džukela

Jorgovanka Tabaković iz poslaničke grupe Napred Srbijo izjavila je danas da joj je ministar ekonomije Mlađan Dinkić, nakon što je za skupštinskom govornicom iznela niz kritika na njegov račun, prišao i rekao da je "džukela".

A evo i link za one prefinjene koji su primetili da ga nema :mrgreen:
 
Poslednja izmena:
Lepo joj je rekao, apsolutno joj odgovara izraz. Džukela koja je pobegla sa Kosova nakon što se tamo nakrala sa Radom Trajković i rasprodala imovinu šiptarima, potom uvalila dupe u stan od 140m2 u Novom Sadu, nakačila se na platu u Telekomu, odjednom joj je izronio i drugi stan na ćerkino ime i sad još hoće da nam kroji ekonomsku situaciju. Na stranu što su je kao ministra privatizacije već hvatali u sumnjivim rabotama, kao npr. kada joj je ministarstvo za pun mandat odobrilo samo jedan kredit malom preduzetniku, koji je slučajno baš njen brat :rotf:

A Dinkić - recimo da je minimum isti kao i ona ako ne i gori :lol: Em je lopov em je patološki lažov, kao i njegova mama Mirosinka. Treba ih oboje izbaciti iz Skupštine pa da se svađaju na nekoj pijaci, to je njihov nivo.
 
Nije mu prvi put. Koliko se sećam on je jednom psovao nekog tipa u nekom predizbornom obilasku naroda.

Skoro da sam zaboravio vreme kada je na mitinzima vriskao kao neka žena i nudio konopac i bandere, a boga mi i predsednika SRJ Slobodana Miloševića lično. Mislim za konopac i banderu (zajedno s Čankom) :lol:

Sad, tj. danas imamo demokratiju, za razliku od tog diktatorskog Slobinog vremena :mrgreen: pa se nekako pitam, šta bi se desilo kad bi izašao Velja na ulicu i rekao kako bi trebalo obesiti Instituciju The Borisa Tadića personalno ???!!:hahaha:
 

Back
Top