Desava mi se da devojka ne zeli da stavim kondom za vreme sexa. Kada joj pomenem moguce posledice, kaze da je vredno rizika. Nisam bas siguran!
Desava mi se da devojka ne zeli da stavim kondom za vreme sexa. Kada joj pomenem moguce posledice, kaze da je vredno rizika. Nisam bas siguran!
Ma idi. Pa ta nije normalna! Osim ako niste u duuugoj vezi, pa je rizik od trudnoce prihvatljiv! Ja bez zastite nista ni ne pocinjem...Ne samo zbog trudnoce. Kad predjes 25 godina, i pomislis koliko si partnera imala, pa onda s kim su oni sve bili, pa s kim su bili njihovi partneri...neka hvala! Taj jedan "samozaborav" moze zaista mnogo da te kosta...![]()
Neznam kako mozete da diskutujete o ovome dok nas englezi karaju...![]()
![]()
Sto se tice toga, ona zaista nije normalna... Sad ako ti hoces da prihvatis rizik da postanes tatica, ili da zakacis neku bolestinu, samo izvoli...
Ja jos nisam cuo za devojku kojoj to preterano smeta... u vecini slucajeva muskarci ne vole da nose 'kapicu'...
Poz.
Bez kisobrana nidje... 8)
Naravno da ne prihvatam to, samo mi nije jasno zasto toliko insistira na tome. Da li ima neka koja se zarazila tako?
Pa neznam ima li ikoga na forumu (barem od stalnih gosti) koji nezna da pazi, pa da je zaradio neku bolestinu... Znam da je moj drug prosle godine zakacio gonoreju pa sad, cini mi se, ne skida kondom ni kad mu ne treba (bash ga bila ta mala bakterijica pojela)... A znam i osobu koja je bila zakacila HPV (ne HIV
), koji se opasno tesko leci i opasno moze da ti 'izoblici' alatku...
Da i ne pricam o HIV-u... U Srbiji ih ima oko 10000 prijavljenih, a zna se da na to dolazi bar jos toliko neprijavljenih... Pa ti vidi...
Seks je odlicna stvar, ali ne treba ici toliko daleko da ugrozis svoje zdravlje, pa i svoj zivot, da bi nekome udovoljio oko toga...
Poz.
Original postavio Incognito
Eh... a ti bi bas na sitnice... gledam ja da kucam sto pravilnije... ali me ovaj partizan totalno izbacio iz takta...
Poz.
De si nas'o ovu nevaspitanu? :wink:Original postavio Baby Wipes
a koliko si ti to njih imao kada kazes da devojke nezele kondom,bas me zanima iz cega si izvukao prosekOriginal postavio Baby Wipes
![]()
Nema kondoma nema ni sexa, prosto, pogotovu ako je neznas ili nisi dugo sa njom...Ja to radim sa ili bez kondoma sa mojom devojkom. Kada sam raspolozan da ga vadim onda ga ne koristim a kada hocu da mi bude lepse onda ga stavljam kako bih mogao do kraja a da ga ne vadim (lepse je nekako), a mojoj devojci je svjedno....Original postavio Baby Wipes
mrzim kondom, samo da nadjem i devojku koja mrzi kondom.
nego gde gaje takve???
a da joj ti udaris kontru kao ono neces sex bez kondoma, pa ko duze izdrzi![]()
muskarci su poznati po tome da uvek(da ne kazem odmah)popustaju, ma sta da pricaju....
zato se ni ja ne pravim pametan i radimkako mi se kaze
jao kako si sweet i iskrenOriginal postavio g-rock
)))
ha ha ha aha bas me nasmeja)))
i je tako, kao sto ti kazes...
To je zato sto si slabic, ali ima nade cim to uvidjas!!! :wink: :wink: :wink:Original postavio g-rock
d.d ne diraj gaOriginal postavio Donald Duck
on je samo fleksibilan i prilagodljiv na situaciju![]()
I ja sam fleksibilan ali u moju korist!! :wink:Original postavio savannah
:wink:
![]()
da daOriginal postavio Donald Duck
"vidis kako se mi fino slazemo, volis me, a i ja volim sebe"))
I kondom je fleksibilan, a devojka ga ne voli i to ti je!
Nije sve u fleksibilnosti![]()
![]()
![]()
Savannah, naravno da te volim, i to ne da te volim nego te volim celim svojim bicem, i ako bih ti rekao da je moj emotivni svet bio kao sveli cvetic usred pustinje pre nego sto sam tebe upoznao mislim da sam ti sve rekao!!! Cmok :wink: :wink:
I sta ce mo sada!!! :wink:
Ala si ti sebicna cica maca..Original postavio savannah
Jel vidis, kakva je ??? A i nece vise da prica :wink:
Pravi narcis...koji ne prica....
Ma neverujem ni da je blizu nekog cveta, ali nema veze!!! Zezanje :wink:Original postavio Robinzon Kruso
Pošalji link